DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Само да се врати лавот после ке биди интересно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izvještaji Sky Sport Italia javljaju kako je Conte poludio nakon što je vidio skok i slavlje jednog novinara poslije pobjedničkog gola Mosesa za Chelsea.
Navodno je nakon uzvika novinara Conte upitao: "Tko je to govno koje slavi?", a zatim ga pronašao i iskazao svoje nezadovoljstvo zbog njegovog neprofesionalnog ponašanja.
ЅВЕР
![]()
па шо може ја чекал за пари.
победа против челзи и после едно мадафакерско реми со шахтјор и чао пријатно![]()
Челзи ако дојди со автобусот губи милион посто. Најдобро за нив е притиок на нашата одбрана и маркер на Пирло, ако не го направат ова готови се. Срањата започноваат кога ќе го остават Пирло да ја крени главата, а ако игра 90 минути со крената глава, еднаш ќе ги фати на спиење ако не и повеќе.
И да, очекувам мала помош од Чичко Платини, и некој судија да ги свири ситните прекршоци.
Красиќ со КаљариЗнае ли некој кога последен пат играч на Јуентус постигнал хет трик ?
Јас не се секавам
Доколку две екипи имаат ист број на бодови во групна фаза во ЛШ, се гледа гол разлика или меѓусебен скор???
па шо може ја чекал за пари.
победа против челзи и после едно мадафакерско реми со шахтјор и чао пријатно![]()