Момци, ај кој е од Струмица да ми пише ПП за да видиме дали има народ за да се организираме да гледаме заедно, не само ЛШ и од првенството. Јас прашав таму еден кафиќ и ми кажа дека може да организираме. Има некој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве јас, уште струмичани има?Момци, ај кој е од Струмица да ми пише ПП за да видиме дали има народ за да се организираме да гледаме заедно, не само ЛШ и од првенството. Јас прашав таму еден кафиќ и ми кажа дека може да организираме. Има некој?
Еве јас, уште струмичани има?
Инаку Погба казнет, поради што задоцнил на два тренинга и затоа не е повикан за дуелот против Пескара -.-
Има има .. пишете по ПП ако има организација идам у секое време.Еве јас, уште струмичани има?
Инаку Погба казнет, поради што задоцнил на два тренинга и затоа не е повикан за дуелот против Пескара -.-
Има има .. пишете по ПП ако има организација идам у секое време.
Погба новиот Балотели ??? .. не верувам .. се дешава да се задоцни... па и двапати по ред...а и Конте не е Манчини... ќе го дигне во возудх ако му се повтори..
Тешко дека ке биде кај легендата Недвед и претседателот !Ке го пикнат некаде на кровот .Buffon Storari Rubinho
Lucio Chiellini Caceres Bonucci Barzagli Lichtsteiner
Marchisio Padoin Pirlo Vidal Asamoah Giaccherini Isla Marrone
Vucinic Giovinco Bendtner Quagliarella Matri
Повиканите за Пескара. Ги нема Погба, Де Чеље и Пепе
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 20:03 ---
Ова му доаѓа како жолт картон за Погба. Другпат ако направи вака, може и да си ги сменат местата со Конте
Конте ------------> Клупа
Погба ------------> На Трибини ( одма таму до Ањели и Недвед )
![]()
Тешко дека ке биде кај легендата Недвед и претседателот !Ке го пикнат некаде на кровот .
Епа тоа го прабат парите брате! Доби малку и популарнос и пичици и одма почна да си зима слобода !Ќе копа тунели под стадионот![]()
Епа подобро уште одпочеток да му се покаже дека во Јуве не може да се однесува како што сака,и дека треба да почитува авторитети.Инаку Погба казнет, поради што задоцнил на два тренинга и затоа не е повикан за дуелот против Пескара -.-
Ете го неговиот агент Раиола. Изјавува дека Погба имал добри причини поради кои закаснал на тренинг, и изјави дека одлуката да се казни Погба со еден натпревар надвор од теренот поради закаснување ако е на Конте, тогаш тој не бил „способен“ да се справува со вакви ситуации. Првото закаснување се должело на тоа што Погба доцна вечерта бил известен за тренингот.Ќе му биде криво затоа што со такво понашање изгуби можеби цели 90 минути кои би ги играл на натпреварот,така да мислам дека нема да му се повтори вакво нешти и ќе се труди максимално да надомести за глупоста што ја направи.