Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Оти вака бе деца ??? Сакав финале со вас!!!! Ама добро...сега ви останува Сериа А!!

треба да ви е јасно дека ова е сосема нов тим откако Јувентус се врати во Серија А и нема сила да оди на повеќе фронтови.....да стануваше збор за ЛШ ќе бев оптимист и секако ќе барав победи,но ЛЕ ??!! помина доста време без титула,а од годинешниве натпреварувања Јувентус треба единствено да се концентрира на Калчото и замрсување на сметките на Милан како најголем фаворит за титулата.....се надевам Марота ќе го освежи нападот зимава како би се зголемила опасноста во и околу 16сетникот,средниот ред и одбраната(со забелешки по бековските позиции каде има место за поправање со откритието Соренсен и враќањето на “старците“ Гросо и Салихамиџич) функционираат одлично

Може да ми кажете кои ви се повредени и кои од нив се прв тим. Благодарам

Мое мислење е дека не треба да се замараме со навивачи од типот на Ма Ки и слични,а најмалце да им објаснуваме или правдаме на другите фанови зошто Јуве испадна од ЛЕ. Малиот фонд на играчи и тоа како значеше за оваа елиминација ама одиме понатаму,се фокусираме само на калчото и се надевам дека ќе има помалку повредени играчи сега бидејки нема да има толкав замор на играчите. Синока лесно можеше да настрада и да се повреди уште некој,бидејки тоа не беа услови за игра. :toe:

на овој снег и Чак Норис да влезеше тешко дека ќе дадеше гол :pos:

Јакинта е боље од Чак Норис дае гол :pos2:

За натпреварот и општо за ЛЕ ми е криво што испаднавме сакав да стигнеме далеку по можност и да освоиме али не требаше да се доведеме у ситуација да решаваме во последните утакмици.Условите беа катастрофа и не ми е јасно зошто не ја одложија утакмицата ...
Очекувам максимално посветено во Купот на Италија,а во Калчото за пласман во ЛШ не глеам конкуренција.

едно прашајне до демонсфол
дали навива за барса или јуве?

Sudiite na mecot Catania-Juve .. DAMATO...

C_3_Media_1036414_immagine_l.jpg

CATANIA–JUVENTUS (20.45) DAMATO PUGIOTTO – DE LUCA IV: BRIGHI

Според: http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=35448 можен состав за натпреварот со Катенија.

Juventus (4-4-2): Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Melo, Aquilani, Pepe; Quagliarella, Iaquinta.
Резерви:Manninger, Sorensen, Traore, Sissoko, Salihamidzic, Lanzafame, Del Piero

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom