Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво, нема јас што тебе да ти се оправдувам дали сум гледал, колку сум пишувал и што сум пишувал.Тоа не е мерило за знаењето мое или твое, а неќам да објаснувам за тоа или додевам зошто Јас не сум тема тука а и да би ви кажал кому му е гаље.Значи точка за ова.

Околу тоа која постава треба да игра Јуве може до 2987ма да си дебатираме и пак да не се сложиме.Затоа сме тука ние да критикуваме и фалиме она што работи клубот.Неможе секој да фали постојано а гледаме дека не ни оди баш најдобро.И веднаш штом некој ќе искритикува вие веднаш за врат и го плукате.Кажи ми ти кое е мерилото дека ти си поголем навивач од мене и веднаш ќе се разбериме(ќе ми стане јасно со кого дебатирам).

И за крај, Демонсфалл ти ги даде поставите и убаво и само ќе си приметиш дека Дел Нери инсистира да игра со прва постава НО колку му овозмжуваат повредите е друго, така да се е кажано со ова.И да додадам, според мене грешно беше од страна на управата што се исклучија Гросо и Брацо од тимот а покасно им се излижа г'з, со тоа се гледа колку несериозни сме.Не навлегувам кој е во право или не, дали тие требало да си заминат или не, само подсетете се на случајот со Пандев и се ви е јасно.

Не бе ја не ни мислев да се расправам.Онака малце дискусија пожестока не е на одмет.:smir:

Најаката тимска слика до сега
C_3_Media_1181618_immagine_xl.jpg

Аман господе дај ни некој нов шпиц побрзо оти ова повеќе не се трпи :
C_3_Media_1181574_immagine_xl.jpg

Не го забележувајте него , ова момче секогаш греши :

C_3_Media_1181598_immagine_xl.jpg

Кога бев мал овожавав да јадам снег :
C_3_Media_1181601_immagine_xl.jpg

Бљак :
C_3_Media_1181608_immagine_xl.jpg

И јас да пробам дали навистина погама да се стане судија преку ноќ :
C_3_Media_1181600_immagine_xl.jpg

Iaquinta ми рече дека ако каснам бар 1 снегулка ке бидам повторно млад па вреди да се проба :
C_3_Media_1181599_immagine_xl.jpg

Ајде бе ајде бе не љуфнав мн патем не ја ни гибнав топката 90 минути ајде подај уште една :
C_3_Media_1181621_immagine_xl.jpg

Е не ми се верва , колку шанси сака па овој бе , да му ја наместам на гол линијата само да ја поттурни пак ке заеби работа :
C_3_Media_1181623_immagine_xl.jpg

Повторно досадното момче , АБЕ ОДИ СИ НИКОЈ НЕ ТИ ОБРНУВА ВНИМАНИЕ !! :

Најаката тимска слика до сега
C_3_Media_1181618_immagine_xl.jpg

Аман господе дај ни некој нов шпиц побрзо оти ова повеќе не се трпи :
C_3_Media_1181574_immagine_xl.jpg

Не го забележувајте него , ова момче секогаш греши :

Кога бев мал овожавав да јадам снег :
C_3_Media_1181601_immagine_xl.jpg

Бљак :
C_3_Media_1181608_immagine_xl.jpg

И јас да пробам дали навистина погама да се стане судија преку ноќ :
C_3_Media_1181600_immagine_xl.jpg

Iaquinta ми рече дека ако каснам бар 1 снегулка ке бидам повторно млад па вреди да се проба :
C_3_Media_1181599_immagine_xl.jpg

Ајде бе ајде бе не љуфнав мн патем не ја ни гибнав топката 90 минути ајде подај уште една :
C_3_Media_1181621_immagine_xl.jpg

Е не ми се верва , колку шанси сака па овој бе , да му ја наместам на гол линијата само да ја поттурни пак ке заеби работа :
C_3_Media_1181623_immagine_xl.jpg

Повторно досадното момче , АБЕ ОДИ СИ НИКОЈ НЕ ТИ ОБРНУВА ВНИМАНИЕ !! :

хааххахахахахахахахахахахахахах ме пукна од смеење :smir:

Како прво, нема јас што тебе да ти се оправдувам дали сум гледал, колку сум пишувал и што сум пишувал.Тоа не е мерило за знаењето мое или твое, а неќам да објаснувам за тоа или додевам зошто Јас не сум тема тука а и да би ви кажал кому му е гаље.Значи точка за ова.

Околу тоа која постава треба да игра Јуве може до 2987ма да си дебатираме и пак да не се сложиме.Затоа сме тука ние да критикуваме и фалиме она што работи клубот.Неможе секој да фали постојано а гледаме дека не ни оди баш најдобро.И веднаш штом некој ќе искритикува вие веднаш за врат и го плукате.Кажи ми ти кое е мерилото дека ти си поголем навивач од мене и веднаш ќе се разбериме(ќе ми стане јасно со кого дебатирам).

И за крај, Демонсфалл ти ги даде поставите и убаво и само ќе си приметиш дека Дел Нери инсистира да игра со прва постава НО колку му овозмжуваат повредите е друго, така да се е кажано со ова.И да додадам, според мене грешно беше од страна на управата што се исклучија Гросо и Брацо од тимот а покасно им се излижа г'з, со тоа се гледа колку несериозни сме.Не навлегувам кој е во право или не, дали тие требало да си заминат или не, само подсетете се на случајот со Пандев и се ви е јасно.

Па за Јуве навивам од 1994 ако те интересира.
На брацо не знам шо му лижат газ дали со тоа дкеа војануари ќе лета за хофенхајм да игра не знам.Гросо исто така подобро шо не е регистриран.За тоа дека сме несериозни си се заебал и тоа гадно.Види го само ањели на мечот со фиорентина како креваше иницијатива за бодрење кај публиката,кажи дали го правеше тоа секо,блан и компанија?????Фалењето е во споредба со изминативе 4 години,а не за сезоната 1996/1997 коа липи беше на клупа мисли мачце логички.кажи дали од кога се вративме во сериа а ова не е најјакиот состав шо сме го имале????

--- надополнето ---

Ај идам да спијам од 8 сум на работа.поздрав продолжуваме да дискутираме утре:smir:

мило ми е дека некој се насмеа .....ајде ајде да се прекини со споредбите и карањата ..еве нешто од мене посветено на денешното време туак во БТ

Па за Јуве навивам од 1994 ако те интересира.Te прашав?и не не ме интересира, пак ќе кажам нема потреба да си ги мериме, за да не се разочарува никој
На брацо не знам шо му лижат газ дали со тоа дкеа војануари ќе лета за хофенхајм да игра не знам.доволно е што го повикаа:pipi:Гросо исто така подобро шо не е регистриран.исто важи и за овој нешто +За тоа дека сме несериозни си се заебал и тоа гадно.Види го само ањели на мечот со фиорентина како креваше иницијатива за бодрење кај публиката,кажи дали го правеше тоа секо,блан и компанија?????несериозноста ја напоменав во случајот со двајцава а не со тоа дали Ањели мафтал со рацете или тропал на бубњеви, секој си има свој карактер и темперамент а работата е сосем другоФалењето е во споредба со изминативе 4 години,а не за сезоната 1996/1997 коа липи беше на клупа мисли мачце логички.кажи дали од кога се вративме во сериа а ова не е најјакиот состав шо сме го имале????По мое подобри бевме во 2ра лига и веднаш наредната иако со послаб состав сигурно од овој, значи?што ако е овој најјакиот состав..а и има време во мај за ова

--- надополнето ---

Ај идам да спијам од 8 сум на работа.поздрав продолжуваме да дискутираме утре:smir:
И стварно доста е и јас се распишував вечерва па утре ќе може да се чаламам дека имам 100 поста и изигравам газда и НАЈГОЛЕМ ФАН НА ЈУВЕ:vozbud:
FORZA JUVENTUS

Денес го праев не е завршено негде 40% е со ефекти и тоа =) чекам на новиот лап топ да слезам афтер ефект и сонито вегас ...да го допрам ...се надевам колку толку ке ви се допадне ....сепак најдори ми беа од киелини буфон и адп ...

позз

Незнаев дека имаме нинџа во тимот :pos:(Сисоко)

Богами со ваков Интер греота е да не освоите

Па тргнувајќи од фактот дека Интер и Милан играат во ЛШ ние ќе играме само во Сериа А би требало да профитираме повише, еве лани што се случи кога Интер имаше предност 15 бода повише од Рома и рома го стигна ама интер мораше да се коцкат бидејќи атакуваше на титула во лига на шампиони а рома играше само во сериа а.

Delneri: "Sorry, but the fans know that we are strong and we can play in the league.
„Жалам,но фановите знаат дека сме силни и дека можиме да играме во Сериа А“

Самата изјава на Дел Нери,доволно кажува какви амбиции имаше Јувентус на ова натпреварување.На Јуве примарна цел му е што е можно повисоко место во Сериа А, и враќање во Лигата на Шампионите.Играчите и Јуве ќе бидат фокусирани на таа цел.

„Жалам,но фановите знаат дека сме силни и дека можиме да играме во Сериа А“

Самата изјава на Дел Нери,доволно кажува какви амбиции имаше Јувентус на ова натпреварување.На Јуве примарна цел му е што е можно повисоко место во Сериа А, и враќање во Лигата на Шампионите.Играчите и Јуве ќе бидат фокусирани на таа цел.
Да ама Haters cant understand

--- надополнето ---

Па на -11 не е баш лесно да се игра без такви работи

Капути да облечеа и да излезеа така да играат.Немаше никакви услови а сепак се одигра утакмицата.Глупости

Јувентус е една од италијанските екипи со многу голем придонес за италијанскиоот фудбал и неговиот европски рејтинг во последниве дваесет години. Сега што дојде време тој ист фудбал да спадне на ниски гранки, дали тоа треба да биде проблем само на Јуве? Секако дека не. Погледнете ги сите италијански претставници во ЛЕ и се ќе ви биде јасно. Проблемот е во тоа што додека Јуве играше финалиња (4 од кои имаме и една титула), четвртфиналиња во ЛШ (поголем број) и едно полуфинале (99, пораз од Манчестер) тие исти екипи повторно немаа некој позначаен успех. Сега реално гледано, Јуве има тим само за еден фронт и нормално е дека ќе го одбере домашното првенство и ќе се обиде да избори што подобар пласман во истото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom