Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Моџи,во својата колумна на tuttomercatoweb ги оцени Претседателите на тимовите во Сериа А и нивната работа оваа сезона. Највисока оценка доби Андреа Ањели:
Juventus, Andrea Agnelli vote 10
The best one among the presidents in Serie A for Juventus as the environment is changing.Juve has brought style, a feature that's available only in the Agnelli family.​
Juve technically does not match the previous ones but very competitive industry is valid.
Perfect management, despite the many objective difficulties.
He found only rubble now is rebuilding a skyscraper.​
Јувентус, Андреа Ањели 10
„Најдобриот од Претседателите во Сериа А, за Јувентус како опкружување кое се менува. Јувентус донесе стил,нешто што е карактеристика само на Ањели фамилијата. Технички, Јувентус не е како што беше порано,но се смета тоа дека сакаат да се натпреваруваат. Перфектна Управа, и покрај повеќето главни проблеми. Сега треба само повторно да се изгради гигант.“

Моџи,во својата колумна на tuttomercatoweb ги оцени Претседателите на тимовите во Сериа А и нивната работа оваа сезона. Највисока оценка доби Андреа Ањели:
Јувентус, Андреа Ањели 10
„Најдобриот од Претседателите во Сериа А, за Јувентус како опкружување кое се менува. Јувентус донесе стил,нешто што е карактеристика само на Ањели фамилијата. Технички, Јувентус не е како што беше порано,но се смета тоа дека сакаат да се натпреваруваат. Перфектна Управа, и покрај повеќето главни проблеми. Сега треба само повторно да се изгради гигант.“
Дефинитивно најдобар Андреа.Убаво и многу реално кажано од Моџи

Dai Andrea tu sei il nostro gladiatore:)

Attachments

• andrea_agnelli3-large.jpg
    andrea_agnelli3-large.jpg
    48 KB · Прегледи: 18
Јас би сакал да го донесеме Рудневс покажа добри игри против нас бар на позајмица...Може ке ни биде како Кагава на Дортмунд може не но би ризикувал со него + млад е.Би сакал да заигра за Јуве!!!
Вечер Лацио-Интер очекувам X да ни почне добро викендов :)

Ебуе не ми праи мерак ама ич али реално би изиграл подобро од Мота,Григера,а Соренсен и Камилиери се Централни бекови и за оваа шпекулација немам некој став...Прочитав Џовани Дос Сантош ке си одел од Тотенхем и заентересирани биле Џеноа и уште некој клубови од Италија и Шпанија.Мене искрано овој играч ми е најголема желба да го донесеме на СП ми беше еден од омилените играчи исчеличен е у Англија но не му одговара тој стил.Очекувам Марота да се заентересира за него и бар на позајмица да го донесеме :vozbud:
Од напаѓачиве Касано и Џеко ми прават највеќе мерак а и Нејмар,а Адебајор и Бензема неќам да дојдат.

Андера Ањели ние најголемото заслиување во тимот, заедно со Марота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom