Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ајде честито, ме изненадивте, мислев нерешено да заврши, така и ја типував али Јуве одиграа над очекувањата, не ја гледав цела да прашам за Аквилани како одигра??

Одлично, знаеше да задржи топка кога треба, грешки во пасовите немаше, малце играше поназат ама одличен беше.:smir:

Честито победа момци, Јуве останува единствената екипа која ја симпаишам од странскиве лиги која знае да ме израдува. ПОбедата над мојот најомразен ривал е секогаш најслатка. Ако ништо друго има да се изнајадам гомна низ маало :icon_mrgr
Ќе ја освојуваме ли титулава???:)

Сисоко колкаво дрво е, тоа со зборови е неописливо.
Мело имаше 2-3 грешки на средината во второто полувреме, но севкупно доста добро изигра.
Многу малку го фалите Маркизио, дечкото растура на крилната позиција, кичми им кршеше по страна, браво!
Мартинез се повреди, Красиќ е суспендиран уште една утакмица, кој ќе игра десно крило следната?

Одлична игра и победа на Јувентус.Играчите покажаа максимална пожртвуваност на терен,максимална концентрација и резултатот беше потполно заслужен .

Фелипе Мело прераснува во вистински лидер на Јувентус.Уште еден одличен натпревар за него во оваа сезона,со доаѓањето на Дел Нери,Мело игра одлично,самоуверено и го дава максимумот на терен.

Одличен погодок и на Кваљарела.Заедно со Дел Пиеро се најдобрите напаѓачи во Јувентус.Има одлично чувство за гол,тоа го докажа многу пати оваа сезона.

Мартинез исто така одигра одлично овој натпревар.Марота изјави дека Мартинез е одличен играч,само сеуште не го покажал неговиот вистински потенцијал поради честите повреди од стартот на сезоната.

Дечки ако знае некој зошто е кваљарела толку црн?

доста море оболен оди наспи се и утре коке станиш јави ми се ...шо ти се дешава ??

Одлична игра и победа на Јувентус.Играчите покажаа максимална пожртвуваност на терен,максимална концентрација и резултатот беше потполно заслужен .

Фелипе Мело прераснува во вистински лидер на Јувентус.Уште еден одличен натпревар за него во оваа сезона,со доаѓањето на Дел Нери,Мело игра одлично,самоуверено и го дава максимумот на терен.

Одличен погодок и на Кваљарела.Заедно со Дел Пиеро се најдобрите напаѓачи во Јувентус.Има одлично чувство за гол,тоа го докажа многу пати оваа сезона.

Мартинез исто така одигра одлично овој натпревар.Марота изјави дека Мартинез е одличен играч,само сеуште не го покажал неговиот вистински потенцијал поради честите повреди од стартот на сезоната.
Легро одлично го замени Киелини ретко кога и јас да го пофалам.Утре ли ќе има информација за новите повредени Киело,Де чеље итн.

Stile Juve ...

Најважната работа во историјата на Јувентус , Менталитетот, кој се изгуби во последниве 4 години се враќа назад ...

--- надополнето ---

348lkbs.jpg

:tv:

Честито дечки!
Ми направи кеиф овој резултат , оваа победа на вашиот тим!!!!
Само вака да продолжите , победа кај Милан е огромна работа!

Ќор пијан сум едвај гледам!!!! Леле вакви викенди како овој да има почесто и нема да има посреќен човек од мене. Тактички ги надигравме Милан и ич не ми чуе за нивните шанси и полушанси. И јас знам да плачам кога Јуве со некој нема да искористи милион шанси и што фајде од тоа? Бодовите се пак во џебот на противникот. Епа мечов се сменија улогите. Што би се рекло, подобро тие да плачат отколку јас. Ова одамна го зборев а сега и го видов од играчите спроведено на дело. Не ми треба бе, ни игра, ни шанси, ми треба резултат. Конечно освоени се три бода со таа филозофија. Налет и игра и се ако на крајот завршило нерешено или сме изгубиле. Ова е вистинскиот Јуве и очекувам да продолжи вака до крајот без падови. FORZA JUVE!!!

Викендот ми го направија супер. :vozbud: Нека ни е честито победата и така да продолжиме ни треба континуитет. Денеска утакмицата сите играчи ја изиграа пожртвувано и борбено,така треба секогаш да се игра.Нека му е честито рекордот на Капитенот.:back: Фудбалот се игра не кој е подобар и кој има подобра статистика,туку кој ќе ги искористи шансите тој победува.Денес Јуве тоа го направи.Се надевам дека таа фудбалска среќа ќе ги служи и понатаму како што не служеше некогаш. Поздрав Бјанконери.

Се начука ли?
Види два поста погоре:pos2:. Незнам како ќе го преживеам денот ама вредеше!!! Сега нема да можам да заспијам од среќа и нормално, алкохолот во мене.:pos2:

ајде=честито победа.....дербито се доби-било како....форца Јуве :)))))

Честито победа момци само вака да продолжиме сеа со чезена мора да тепаме :)

--- надополнето ---

незнам за други али мене не ме остави рамнодушен видеo солзи ми дојдоа !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom