Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Metono1[mkd];3861644 напиша:
Честитки за победата, голема победа е тоа.

BTW може некој да ми најде Download link од вечерашниот натпревар?
Кај и да е ќе искочи на замунда :D

x610.jpg

x610.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

x610.jpg

x610.jpg

610x.jpg

x610.jpg

x610.jpg

x610.jpg

Прајслес...
touched.gif

честита победа, повредата на мартинез изгледаше сериозна, ме интересира од каде излезе крвта на штуцните негови ???

честита победа, повредата на мартинез изгледаше сериозна, ме интересира од каде излезе крвта на штуцните негови ???

Веројатно се повреди во моментот кога ја украде топката, таму имаше контакт (не се сеќавам со кој). Се надевам дека не е нешто многу сериозно, дечкото изигра одлично!

Зна4и колку ми е мило шо ги исплескавме убаво на сред милано, се знае Forza juve Storia di una grande amoreee.. :DDDDDDDDDD

Ај нека ни е честита победата!!! Најмногу кејф ми направи оваа победа вечерва!!!....Со оваа победа се гледа дека не зсависиме само од еден играч туку има и тимска игра и тимски дух :)

ајде честито, ме изненадивте, мислев нерешено да заврши, така и ја типував али Јуве одиграа над очекувањата, не ја гледав цела да прашам за Аквилани како одигра??

Уф уф ... мераци! :) Кваљарела си поигруваше со нив. :) Николчето одзад изигра до саа најдобрио натпревар шо може. Едноставно изиграа как шо треба,а да беше Красич тука ќе беше ного подруг резултато у наша корист ама битно е шо тепааме. Ни фале еден брз шпиц и ќе кинаме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom