Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдееееееееееееееееееее!!!!!
Гази си ги говедата никакви!!!

Фантастично одработено! Тактички беспрекорно! Цела игра остај му ја на противникот, ти само головите давај си ги! хаха!
За играчиве, можам да кажам дека Мота беше доста декоцентриран, паѓаше на секој трет чекор. Мело станува се подобар и ја подигнува формата. Тоа ми се допаѓа. Маркизио - Ѕвер!!! Фантастична партија имаше. Колку само напади спречи, колку кичми измести...браво! Другите стандард добро одиграа, Кваљарела исто беше многу добар!!
Сисоко, какваааа асистенција не е нормален! Тоа мора да им е тренирано на тренинзите :)))

Победава е уште позначајна ако се земе предвид дека се играше без 2 многу битни алки во екипата на Јувентус - Киелини и Красиќ. Ако и тие играа, гол немаше да се прими, а ќе се дадеа барем уште 2!!! Ама ако, тоа во Торино ќе им го направат!!!

ајде поздрав, Форца Јувеее

Маркисио капитен беше, не долго време ама за да се навикне за во иднина.:)

За почеток: АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

Фантастична пожртвувана игра од сите 11 души што истрчаа на терен. Фантастичен пристап кон утакмицата и ненадминлива желба за победа. Одамна го немам видено овој глад за победа и оваа ангажирана игра, за секоја топка, во секој дуел, насекаде низ теренот! Ова е правиот менталитет, ова е Јувентус! И кога го притискаат и саботираат од сите страни, желбата за победа испливува на површина со фантастичен резултат пред 77.000 гледачи ВО СРЕД МИЛАНО!!! Победава е посебна затоа што на 1-ви Ноември Јувентус ja слави и својата 113 годишна величествена историја на постоење!

НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ ПОБЕДИТЕ!!

GRAZIE A TUTTI 11 LEONI PER QUESTA GRANDE VITTORIA!!

*после постов се осеќам како Калински, ама ме боли кур! :vozbud:

Men of the match: Marchisio, Melo!

p.s. за сите мрчатори и гомнојадци - види аватар.

Браво за момците, едно големо браво и ништо друго. Уште сум под импресии.

Ајдееееееееееееееееееее!!!!!
Гази си ги говедата никакви!!!

Фантастично одработено! Тактички беспрекорно! Цела игра остај му ја на противникот, ти само головите давај си ги! хаха!
За играчиве, можам да кажам дека Мота беше доста декоцентриран, паѓаше на секој трет чекор. Мело станува се подобар и ја подигнува формата. Тоа ми се допаѓа. Маркизио - Ѕвер!!! Фантастична партија имаше. Колку само напади спречи, колку кичми измести...браво! Другите стандард добро одиграа, Кваљарела исто беше многу добар!!
Сисоко, какваааа асистенција не е нормален! Тоа мора да им е тренирано на тренинзите :)))

Победава е уште позначајна ако се земе предвид дека се играше без 2 многу битни алки во екипата на Јувентус - Киелини и Красиќ. Ако и тие играа, гол немаше да се прими, а ќе се дадеа барем уште 2!!! Ама ако, тоа во Торино ќе им го направат!!!

ајде поздрав, Форца Јувеее

И Буфон го заборави уште тој да беше и ќе беше:drk: :). Инаку браво и за Сторари а Мело гледам изиграва циркузант пред шеснаесетник :pos2:. Ги деконцентрираше играчите на Милан :)

75001053.jpg

Mи станува омилен ЛУДАКОВ!!! Се гледа дека со срце игра!

AЈЈЈЈЈЈЈ НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ ПОБЕДИ!!!!!!!!МЕЛО ФАНТАСТИЧЕН ИГРАЧ НЕМАМ ЗБОРОВИ И ЦЕЛ ТИМ ОДИГРА ДОБРО НЕМА ШТО :vozbud:
НАЗДРАВЈЕ БРИЧЕЊЕ И КРАТКО ПОТШИШУВАЊЕ!!!!!!!!
ДРУГО НЕМАМ ШТО ДА КОМЕНТИРАМ СЕ Е ИСКОМЕНТИРАНО,А ЗА МЕЛО СКОРО ВО СЕКОЈ ПОСТ:pos:
ФОРЦААА РАГАЦЦИИИИИИ!!!!!!!!!!ФОРЦААА ЈУВЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud:

...да не заборавиме, КАПИТЕНОТ со вечерашниов гол избива прв на табелата на најуспешни стрелци на Јувентус со неговите 179 гола во Серија А!

^^ Нека му е за много години

33645_447410711226_326971266226_5969421_6673953_n.jpg

Веднаш после утакмицата :) И прашува дали сме задоволни ?

Јбг, некој старее како мермер, а некој како чевел.

Фоца Јуве, Форца Алекс

Се читаме утре. . .

Има еден натпис у Карпош 2 или 3 не знам као му доаѓа, кај Симпо: Повторно како некогаш ве е*еме како секогаш :pos2::pos2::pos2:

^^ Нека му е за много години

Прегледај го приврзокот 36315

Веднаш после утакмицата :) И прашува дали сме задоволни ?

Јбг, некој старее како мермер, а некој како чевел.

Фоца Јуве, Форца Алекс

Се читаме утре. . .

Штета што незнам Италијански ама на секоја негова објава лајк стегам.:)

Честитки за победата, голема победа е тоа.

BTW може некој да ми најде Download link од вечерашниот натпревар?

GRANDE ALEX!!!НА ПРЕКРАСЕН НАЧИН ГО ОСТВАРИ ЉУБИЛЕОТ НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ НА ЈУВЕНТУС НА СИТЕ ВРЕМИЊА!!!:vozbud:
ОДЛЕПИВ ПО ПОБЕДАВА АВАТАРОТ КАЖУВА СЕ :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom