Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да умрат и Алегри и судијава, двајцата ладни да ги бацат сабајле нивните по дома.

Како бе , како утврди секундарно дека Бонучи имаше контакт со топката.. како ? Да офсајд беше но кај виде дека ја допре топката... комедија .. па црвени дели како круши.. ти ебем матер ти ебем.

Шо уствари пресуди, пасивен офсајд оти му сметал на голманот? Бонучи у никој случај не ја допре.

Шо уствари пресуди, пасивен офсајд оти му сметал на голманот? Бонучи у никој случај не ја допре.
Офсајд ко суза. У петерец смеќава Бонка терминаторот у акцијата, ама црвениве хорор

Не ја допре, не ни имаше потреба да ја допре. Со тоа што сакаше да „потврди“ гол, у случајов го поништи.
Што мајка бараше да скока е прашањето.

Ем не ја допре ем не му сметаше, не беше бонучи пред голманот, топката идеше од страна…класична кражба беше ова…
Него друг ми е муабетот мило ми е што вака те дупи и судија и све на утакмица со Салернитана каде што треба у прво полувреме да го решиш проблемот а не у судиско да бркаш пресврт.. крв им ебам..

Последно уредено:
Ем не ја допре ем не му сметаше, не беше бонучи пред голманот, топката идеше од страна…класична лражба беше ова…
Него друг ми е муабетот мило ми е што вака те дупи и судија и све на утакмица со Салернитана каде што треба у прво полувреме да го решиш проблемот а не у судиско да бркаш пресврт.. крв им ебам..
Demek so negovoto izigruvanje ili neizigruvanje, prechi na reakcija na golman, mu pravi laznjak… Za mene ne e ofsajd, ali jbg nikoj ne ni e kriv so fucking salernitana brkame rezultat a osobeno prvoto si ne napravija partal…

Згреши што згреши на крај судијава...али тоа не го оправдува фактот што дома до последна секунда бркаа 3 бода против С А Л Е Р Н И Т А Н А ! ! !

Глобил е печен, препечен, ќумур направен за отказ. Што подолго седи на клупа, толку полошо за тимот на резултатски план. Дно од игра, дно од резултати, дно од менталитет, дно, дно, дно...ДНО.

Не треба да постој лигава, џабе се мачат италијаните ко не ги бива за фудбал а уште помалку за технологија. Сега сигурно ќе се вадат дека бил земен во предвид и Кандрева и дека случаааајно е тргната линијата до милиметар исто со последниот во петерецот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom