Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Згрешивме ама не сме ние криви :ROFLMAO:
Врвот

One game ban and a fine of €15,000 for Allegri, for insulting expressions, subsequently leaving the playing area
after having expressed generic insults towards the referees;
offence detected by collaborators from the Procura Federal Prosecutor's Office. ⚫⚪ #juventus @juvefcdotcom

Врвот

One game ban and a fine of €15,000 for Allegri, for insulting expressions, subsequently leaving the playing area
after having expressed generic insults towards the referees;
offence detected by collaborators from the Procura Federal Prosecutor's Office. [emoji835][emoji836] #juventus @juvefcdotcom

Јако е што сето ова се дешава а Ањели и Недвед се мислат која курва да ја ебат следно.

Јас сум задоволен од казната...еден меч да не го гледаш тоа мртво умрено распаднато лице на клупата е стварно освежувачки.

Крца стадионот, сите сакаат да ја гледаат тики таката на Алегриball

Ваков таков, добар почеток на животот во Јувентус за Милик. (y):aplauz:

Милик никогаш немал проблем со постигнување голови туку со останување здрав. Пу пу машала досега си е тип топ :D
Автоматски споено мислење:

Паредес :cuc::cuc::cuc::cuc:
Уште еден квалитетен кајо него и на коњ сме

Дочекаа и овој да ги провоцира ко главица од кур што е :mad: :mad: :mad:

После 20 минута престанаа да играат и бевме печени за да примиме гол. Ти ебам Квадрадо и Меккени десната страна мртва…

После 20 минута престанаа да играат и бевме печени за да примиме гол. Ти ебам Квадрадо и Меккени десната страна мртва…
Ами умреа ‘бекојте’ (читај Куадрадо)наши толку имат гас во нив 20 минути и попнаја да бушат. Милик покрива како бек од шо се неспособни.

На Мирети неможи да му замери чоек поштовака се учи и качи искуство.

Куадрадо па уште пак се дери и понаша му се чини Меси е ….
Автоматски споено мислење:

Ја бе ја она копитото Бонучи губиме топка во напад тој уште пред противнички голман и дури прај контра Бенфика тој си џогира назад.

Последно уредено:
Mајко мила, треба да бркаш резултат и влегува Де факинг Шиљо. Алегри цела фамилија да ти цркне сосе тебе!!!

Ако изгубат денес очекувам оставки од/за Алегри, Ањели и ред други луѓе.

Јасно ми е дека не сме тоа што бевме во поглед на квалитет на играчки кадар и не е проблем да губат ама да покажат мадиња а не ко пичиња шо се кријат да ми излегват на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom