Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Очекувам вечерва да го изгледам тактички најдоброто издание на еден тим во финалните мечеви од ЛШ последниве 10на години, некако го имам тоа чувство, Алегри навистина може да си ја докаже класата и тоа дека е еден од трите најдобри менаџери моментално!!!

Епа со среќа нека ни е денеска дечки се надевам ќе славиме вечер конечно. Баш за најважната утакмица во сезонава нема да бидам во можност да ја гледам и да се тресам ама дај Боже да ги добиеме па ноќеска уз алкохол ќе си ја гледам опуштено. Навивајте и почнете со славење и за мене доколку го освоиме најпосакуваниот пехар, оваа екипа тоа и го заслужува, посебно оваа сезона.
It's time. Fino Alla Fine Foza Juve!

Не знам што да кажам за денеска :toe:

Вчера читајќи нешто почнав да мислам дали Алвеш ќе игра напред или поназад со Квадрадо понапред. Па ако е првата варијанта дали Барзаљи ќе игра и дали може да издржи да игра на тоа темпо против брзаците од Реал. После ме удри нешто да се плашам да не се деси некоја рана повреда на Киелини/Кедира од што во последниот период не изиграа многу мечеви.

Пред 2 години против Барса знаевме дека ќе загубиме, колку и никој да не го кажуваше тоа. Поразот болеше, ама вечер сите силно веруваме во победа, а евентуален пораз ќе боли многу повеќе.

Нек си ебе матер.
И мене од Барзаљи против Бале ми е страв, би имале многу проблеми кога Алвес ќе оди напред. Мислам дека со 3-5-2 модифицирана ќе почниме, да се издржи почетниот налет на Реал и после би било полесно.

И мене од Барзаљи против Бале ми е страв, би имале многу проблеми кога Алвес ќе оди напред. Мислам дека со 3-5-2 модифицирана ќе почниме, да се издржи почетниот налет на Реал и после би било полесно.
Bale ќе бил на клупа, со Иско ќе почнувале изгледа тое причината. Сигурен сум дека некој начин ан 3-5-2 ќе е ова некоја хибрид формација. Куадрадо е во мн мн лоша форма а и самиот Алегри изјави дека му требаат играчи во случај да се оди на 120минуги и недај боже замени.

Абе јасно е кој ќе е стартниот состав, Квадрадо нема ментален склоп за да почне финале во ЛШ. Ако се е во ред, Барзаљи, Бонучи и Киелини во одбрана, Сандро и Алвеш по крилата, Пјаниќ и Кедира во централна средина. Напред Дибала, Манџукиќ и Игуаин.

Се ќе зависи од текот на мечот, ништо не може да се предвиди. Можеби ќе имаме потреба од офанзивни измени, можеби не. Ако се стегне утакмицата и ако се добие впечаток дека ќе оди на нерешено можно е и да се остави почетниот состав до покасно. Ќе треба менаџирање на секоја минута од мечот, максимална концентрација и нула грешки.

Ќе го удвојуваат Роналдо, затоа го ставаат Барѕаљи и Алвеш во тимот, а не Квадрадо... Тој е добро второ полувреме да влезе како свеж играч

@Rosemberg педерчето па мене тотално спротивно мислење ми кажа пред некој месец :D На кој играч потсеќа најпоќе?
Дупка беше тогаш ама сега не би го дал за ниедна сума:D

ЧАО ДЕЧКИ РАДУВАЈТЕ НА КАЛЧО И КУП ТОЛКУ НЕ БИВА АЈ СЕ У П.М

Не ги ни гледам поќе во ЛШ. Смешки второто смешки Катанија не ни беше рамна. Само за Џиџи мие криво.[DOUBLEPOST=1496522483][/DOUBLEPOST]
Дупка беше тогаш ама сега не би го дал за ниедна сума:D
И ти не знајш кај тераш :)

ДА ИЗГУБЕА МАШКИ БАРЕМ, А ТОЈ 90 МИЛИОНОТ НЕКА ДАВА ГОЛОВИ СО ЕМПОЛИ ПАЛЕРМО ЗА ТОА СМЕ ГО КУПИЛЕ

несакав да бидам у право ама пак испаднав , најпромашен трансфер икад ни бил игуиан :pos:

ЗНАЕТЕ ДЕКА ВООПШТО НЕ СЕ СУМ НЕРВОЗЕН, ОВА БЕШЕ УЖАС КОГА ТИЕ НЕМА ОБРАС ТАКА ДА ИГРААТ НА ФИНАЛЕ ШТО КЕ МЕ ЗАБОЛЕ КУРОТ МЕНЕ И ЗАСЛУЖУВАМЕ СЕКОЈ ДА ИГРА КУРТАШАК СО НАС, НАЈЛОШИТЕ ФИНАЛИЊА ГИ ИГРАМЕ[DOUBLEPOST=1496523170][/DOUBLEPOST]КОМЕНТИРАЈТЕ БЕ КУЧКИ КОМЕНТИРАЈТЕ ДЕКА НАС ТРЕБА ДА НИ СИ ЗАБРАНИ 10 ГОДИНИ ДА НЕ ИГРАМЕ ФИНАЛЕ, ПОЛУФИНАЛЕ ГРАНИЦА ТРЕБА ДА НИ БИДЕ МАКСИМУМ

Последно уредено од модератор:
Sramota, nemat opravduvanje za vakvi igri vo finale.

Buffon najslab, koga najmnogu ni trebase go nemase nikade.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom