Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.513
- Поени од реакции
- 5.634
ќе коментираме утре, оставете ја вечерва нека помини
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто инсистирате дека Џиџи не го заслужи ова што направи он за ова финале?? и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови јас можам слободно да кажам дека ова беше најслабиот натпревар на Буфон во кариерата, што воопшто направи човекот во ова финале епа јебига кога ова со сигурно ти беше последно финале а ти си изгубен ко германец и ако си при крај на кариерата со тоа искуство никој не ти е крив што завршуваш како лузерЈебига...Прво полувреме беа рамноправни па и за некоја нијанса подобри, али во второто ни се деси класичен бродолом, сите се криви од Алегри до ебаниот Лемина и Квадрадо.
Ќе звучам расистички али оние играчи од типот на овие двајцава погоре НЕ САКАМ ДА ЈА ПОМИРИСААТ ТРЕВАТА НА ЈУВЕ СТАДИОНОТ. Класични црнци без мозок мајку им нивна, едниот од Колумбија, другиот од ебаниот Габон што ни јас не можам да го најдам ниту во атлас ниту на глобус.
Џиџи бе џиџи...за тебе ми е најкриво, не го заслужи ова![]()
Зошто инсистирате дека Џиџи не го заслужи ова што направи он за ова финале?? и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови јас можам слободно да кажам дека ова беше најслабиот натпревар на Буфон во кариерата, што воопшто направи човекот во ова финале епа јебига кога ова со сигурно ти беше последно финале а ти си изгубен ко германец и ако си при крај на кариерата со тоа никој не ти е крив што завршуваш како голем лузерЈебига...Прво полувреме беа рамноправни па и за некоја нијанса подобри, али во второто ни се деси класичен бродолом, сите се криви од Алегри до ебаниот Лемина и Квадрадо.
Ќе звучам расистички али оние играчи од типот на овие двајцава погоре НЕ САКАМ ДА ЈА ПОМИРИСААТ ТРЕВАТА НА ЈУВЕ СТАДИОНОТ. Класични црнци без мозок мајку им нивна, едниот од Колумбија, другиот од ебаниот Габон што ни јас не можам да го најдам ниту во атлас ниту на глобус.
Џиџи бе џиџи...за тебе ми е најкриво, не го заслужи ова![]()
Зошто инсистирате дека Џиџи не го заслужи ова што направи он за ова финале?? и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови јас можам слободно да кажам дека ова беше најслабиот натпревар на Буфон во кариерата, што воопшто направи човекот во ова финале епа јебига кога ова со сигурно ти беше последно финале а ти си изгубен ко германец и ако си при крај на кариерата со тоа искуство никој не ти е крив што завршуваш како лузер
и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови
Нема да коментирам оти кажав со влог ако губиме ке исклучам профиле тука и тоа ке го направам мене ме расочара Буфон зошто малку повеќе не се потруди не беше тој Буфон што го знамДај бе молим те, оди легни отспиј и утре со поладна глава цитирај.
Го спомнав Џиџи дека е легенда на клубов, дека еве ова му е трето изгубено финале, таква величина од човек греота е да остане без ЛШ, затоа за него ми е најкриво. Вечерва можеби имаше лош натпревар, али што да прави кога и другите играчи тотално потфрлија.
П.С. Овој дел
Самурај_Ск > 24 годишната кариера на Буфон
Имав лош сон во врска со финалево во Сабота...![]()
beygayte deca dojdea autistite! hail autizam za stronk makedonijaa[DOUBLEPOST=1496529933][/DOUBLEPOST]Растурија нѐ како сарма у второ полувреме. Шо, ќе стојат реал и второ полувреме мало сутра
Бонучи ко да се збогува со тимот или мене така ми се чини ? Видете ја поракава
“What remains is the pride of having been a part of this group. We brought home two titles, doing something truly unique."
Ма преку тасета и од Бонучи. Нека се распушти цел тим, нека дојдат нови деца макар се бореле за поминување на групи. Од овие видовме дека толку им е силата, пички проклети. Они мене ќе ми го земаат гласот и парите за пиење додека ги гледам. Не можам да зборам сега ради овие пички? Абе терористи да ги убијат сите до еден, пичка ли им материна. Они ќе земаат милиони а една радост не можат да ми пружат од осмо одделение навака. Срамота е веќе од народот, да засипнувам на секое финале на пичкиве!!! ПИЧКИ!!! СИТЕ ДО ЕДЕН!!!Ќе иде кај Пеп, моментално тој го купува сиот светБогзнае како ја превеле веста од италијански на англиски, а и да кажал такво нешто сепак 1000% сум убеден дека останува