Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што ке оставиш као натпреварот беше тесен па пропуштивме голема шанса и Реал од контра ни даде гол и заврши натпреварот со 2-1 дај не зајбавај, утре ке коментираме како Шик ке ни биде најголе звезда во иднина и кои ебани италијански таленти ке ги собираме за да освојат калчо, ти ебам тоа калчо ти ебам

Јебига...Прво полувреме беа рамноправни па и за некоја нијанса подобри, али во второто ни се деси класичен бродолом, сите се криви од Алегри до ебаниот Лемина и Квадрадо.
Ќе звучам расистички али оние играчи од типот на овие двајцава погоре НЕ САКАМ ДА ЈА ПОМИРИСААТ ТРЕВАТА НА ЈУВЕ СТАДИОНОТ. Класични црнци без мозок мајку им нивна, едниот од Колумбија, другиот од ебаниот Габон што ни јас не можам да го најдам ниту во атлас ниту на глобус.

Џиџи бе џиџи...за тебе ми е најкриво, не го заслужи ова :(

Јебига...Прво полувреме беа рамноправни па и за некоја нијанса подобри, али во второто ни се деси класичен бродолом, сите се криви од Алегри до ебаниот Лемина и Квадрадо.
Ќе звучам расистички али оние играчи од типот на овие двајцава погоре НЕ САКАМ ДА ЈА ПОМИРИСААТ ТРЕВАТА НА ЈУВЕ СТАДИОНОТ. Класични црнци без мозок мајку им нивна, едниот од Колумбија, другиот од ебаниот Габон што ни јас не можам да го најдам ниту во атлас ниту на глобус.

Зошто инсистирате дека Џиџи не го заслужи ова што направи он за ова финале?? и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови јас можам слободно да кажам дека ова беше најслабиот натпревар на Буфон во кариерата, што воопшто направи човекот во ова финале епа јебига кога ова со сигурно ти беше последно финале а ти си изгубен ко германец и ако си при крај на кариерата со тоа искуство никој не ти е крив што завршуваш како лузер

Зошто инсистирате дека Џиџи не го заслужи ова што направи он за ова финале?? и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови јас можам слободно да кажам дека ова беше најслабиот натпревар на Буфон во кариерата, што воопшто направи човекот во ова финале епа јебига кога ова со сигурно ти беше последно финале а ти си изгубен ко германец и ако си при крај на кариерата со тоа никој не ти е крив што завршуваш како голем лузер

Зошто инсистирате дека Џиџи не го заслужи ова што направи он за ова финале?? и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови јас можам слободно да кажам дека ова беше најслабиот натпревар на Буфон во кариерата, што воопшто направи човекот во ова финале епа јебига кога ова со сигурно ти беше последно финале а ти си изгубен ко германец и ако си при крај на кариерата со тоа искуство никој не ти е крив што завршуваш како лузер

Дај бе молим те, оди легни отспиј и утре со поладна глава цитирај.
Го спомнав Џиџи дека е легенда на клубов, дека еве ова му е трето изгубено финале, таква величина од човек греота е да остане без ЛШ, затоа за него ми е најкриво. Вечерва можеби имаше лош натпревар, али што да прави кога и другите играчи тотално потфрлија.

П.С. Овој дел
и првиот гол и вториот треба да се одбранат не беа којзнај какви шутови

Самурај_Ск > 24 годишната кариера на Буфон

Дај бе молим те, оди легни отспиј и утре со поладна глава цитирај.
Го спомнав Џиџи дека е легенда на клубов, дека еве ова му е трето изгубено финале, таква величина од човек греота е да остане без ЛШ, затоа за него ми е најкриво. Вечерва можеби имаше лош натпревар, али што да прави кога и другите играчи тотално потфрлија.

П.С. Овој дел

Самурај_Ск > 24 годишната кариера на Буфон
Нема да коментирам оти кажав со влог ако губиме ке исклучам профиле тука и тоа ке го направам мене ме расочара Буфон зошто малку повеќе не се потруди не беше тој Буфон што го знам

beygayte deca dojdea autistite! hail autizam za stronk makedonijaa[DOUBLEPOST=1496529933][/DOUBLEPOST]Растурија нѐ како сарма у второ полувреме. Шо, ќе стојат реал и второ полувреме мало сутра :D
Да беше 0-0 на полувреме друг натпревар ќе гледавме. Вака, наредна година. Осеќам се како фан на Ливерпул, наредна година. :misticen:

Преку кур од финалињава веќе и од она следната е наша.Следната година ич нека не стигаат до крај ако не планираат да освојуваат.Највеќе ме изнервира денес што воопшто не се ни бореа,немаше ни малце жар и борба кај играчите како дуелите два со Барса и Монако.Ко да им се одсекоа нозете второ полувреме не можеа да мрднат,а уште повеќе ме изнервира што се одкажаа и се предадоа на 3-1 во 60 минута.Па мајку му стара има уште пола саат играј,бори се,до финале си стигнал,што ако е 3-1,обиди се бар да се вратиш во игра.Сите до еден потфрлија и тука ни малце не е крив Алегри нит имаше кој да стави од клупа,нит можеше да направи нешто кога едноставно се предадоа.

Иначе да е уште полоша вечерва,страшно стампедо се случило на плоштадот во Торино каде 20 000 луѓе го гледале финалето.Негде прочитав дека било поради лаѓна дојава за бомба,а станувало збор за пиротехника,на некои портали читам дека се срушил некој ѕид.Над 400 луѓе се повредени,а едно 4 годишно дете било потешко повредено
14965238684556.JPG

14965238768913.JPG

14965238527193.JPG

Иначе дај исчистете ги провокацииве во фан клубов.Си имаат фановиве на италијанскиве екипи тема за Серија А и ЛШ и таму нека свршаваат на поразов ко да освоиле титула.

До сега имав какво-такво добро мислење за Алегри ама после дебаклов, нека се гони у три лепе. Два пати ми губи финале од дунстери од тренери. Тактика никаква ни тогаш(2015) ни сега. Пичко една скапана, губиш финале од факинг Енрике и сега од терористот алжирски од ИСИС Зидан. Па кој да ти го пуштат у финале бе? Цапар, Џиџи Илиевски, Хаџиевски? Што треба за да освоиш бе пичко една?! Им се повлекува од 35-80 минута бе на Крос и Модриќ пацовот кој мајка му додека спиела ја силувале глувци за да го роди тој створ. Па пичка ти материна неспособна, да цркнеш бе уште вечер!!! Да се навратам и на Џиџи. Кука дека цела кариера не освоил ЛШ а прима онакви голови кои и у маало да ги примиш ќе го дигнеш на клоци голманот. Еј кантоглавион Касемиро му дава гол од триесет метри, Роналдо му дава гол со шут од два на саат. Мрш и ти у курац!!! Пола тим не знае што бара таму на теренот и пак ќе си ги лапнат милионските договори а јас кај зијан за пиење од 2000 ден. па уште и горчлив вкус во устата уште минимум месец дена. ЈУВЕНТУС СЕ САКА И КОГА ГУБИ И КОГА ГУБИ!!!

Бонучи ко да се збогува со тимот или мене така ми се чини ? Видете ја поракава

“What remains is the pride of having been a part of this group. We brought home two titles, doing something truly unique."

Бонучи ко да се збогува со тимот или мене така ми се чини ? Видете ја поракава

“What remains is the pride of having been a part of this group. We brought home two titles, doing something truly unique."

Ќе иде кај Пеп, моментално тој го купува сиот свет :) Богзнае како ја превеле веста од италијански на англиски, а и да кажал такво нешто сепак 1000% сум убеден дека останува

Ќе иде кај Пеп, моментално тој го купува сиот свет :) Богзнае како ја превеле веста од италијански на англиски, а и да кажал такво нешто сепак 1000% сум убеден дека останува
Ма преку тасета и од Бонучи. Нека се распушти цел тим, нека дојдат нови деца макар се бореле за поминување на групи. Од овие видовме дека толку им е силата, пички проклети. Они мене ќе ми го земаат гласот и парите за пиење додека ги гледам. Не можам да зборам сега ради овие пички? Абе терористи да ги убијат сите до еден, пичка ли им материна. Они ќе земаат милиони а една радост не можат да ми пружат од осмо одделение навака. Срамота е веќе од народот, да засипнувам на секое финале на пичкиве!!! ПИЧКИ!!! СИТЕ ДО ЕДЕН!!!

Многу филмови ни правеа и овие од управа сега е моментот ги надуваа работите за на крај играчиве да не ја преточат таа енергија и да ја покажат на терен...

https://www.youtube.com/watch?v=BIV4e0YUjv8

ногу го ценаах како играч, ама од оваа ситуација е обично ГОМНО за мене. МРШ. (зборам за Рамос)

Криво ми е. Не ми е сеедно, си викам ај ке си легнам утре ке ми е подруго, не. Еве и утрото не ми е сеедно, многу боли поразов.
Зашо не беше Квадрадо прва постава? Цела сезона играме со него во прв тим, сега у финале на клупа, океј нема веза не дека оваа е грешката ама заслужуваше прва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom