Фан Клуб: Јувентус

B

BooBojan

Гостин
Очекувам вечерва да го изгледам тактички најдоброто издание на еден тим во финалните мечеви од ЛШ последниве 10на години, некако го имам тоа чувство, Алегри навистина може да си ја докаже класата и тоа дека е еден од трите најдобри менаџери моментално!!!

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.016
Поени од реакции
3.112
Епа со среќа нека ни е денеска дечки се надевам ќе славиме вечер конечно. Баш за најважната утакмица во сезонава нема да бидам во можност да ја гледам и да се тресам ама дај Боже да ги добиеме па ноќеска уз алкохол ќе си ја гледам опуштено. Навивајте и почнете со славење и за мене доколку го освоиме најпосакуваниот пехар, оваа екипа тоа и го заслужува, посебно оваа сезона.
It's time. Fino Alla Fine Foza Juve!

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.496
Поени од реакции
5.603
Не знам што да кажам за денеска :toe:

Вчера читајќи нешто почнав да мислам дали Алвеш ќе игра напред или поназад со Квадрадо понапред. Па ако е првата варијанта дали Барзаљи ќе игра и дали може да издржи да игра на тоа темпо против брзаците од Реал. После ме удри нешто да се плашам да не се деси некоја рана повреда на Киелини/Кедира од што во последниот период не изиграа многу мечеви.

Пред 2 години против Барса знаевме дека ќе загубиме, колку и никој да не го кажуваше тоа. Поразот болеше, ама вечер сите силно веруваме во победа, а евентуален пораз ќе боли многу повеќе.

Нек си ебе матер.
И мене од Барзаљи против Бале ми е страв, би имале многу проблеми кога Алвес ќе оди напред. Мислам дека со 3-5-2 модифицирана ќе почниме, да се издржи почетниот налет на Реал и после би било полесно.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.791
И мене од Барзаљи против Бале ми е страв, би имале многу проблеми кога Алвес ќе оди напред. Мислам дека со 3-5-2 модифицирана ќе почниме, да се издржи почетниот налет на Реал и после би било полесно.
Bale ќе бил на клупа, со Иско ќе почнувале изгледа тое причината. Сигурен сум дека некој начин ан 3-5-2 ќе е ова некоја хибрид формација. Куадрадо е во мн мн лоша форма а и самиот Алегри изјави дека му требаат играчи во случај да се оди на 120минуги и недај боже замени.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Абе јасно е кој ќе е стартниот состав, Квадрадо нема ментален склоп за да почне финале во ЛШ. Ако се е во ред, Барзаљи, Бонучи и Киелини во одбрана, Сандро и Алвеш по крилата, Пјаниќ и Кедира во централна средина. Напред Дибала, Манџукиќ и Игуаин.

Се ќе зависи од текот на мечот, ништо не може да се предвиди. Можеби ќе имаме потреба од офанзивни измени, можеби не. Ако се стегне утакмицата и ако се добие впечаток дека ќе оди на нерешено можно е и да се остави почетниот состав до покасно. Ќе треба менаџирање на секоја минута од мечот, максимална концентрација и нула грешки.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.780
Ќе го удвојуваат Роналдо, затоа го ставаат Барѕаљи и Алвеш во тимот, а не Квадрадо... Тој е добро второ полувреме да влезе како свеж играч

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.425
@Rosemberg педерчето па мене тотално спротивно мислење ми кажа пред некој месец :D На кој играч потсеќа најпоќе?
Дупка беше тогаш ама сега не би го дал за ниедна сума:D

S

Samurai_Sk

Гостин
ЧАО ДЕЧКИ РАДУВАЈТЕ НА КАЛЧО И КУП ТОЛКУ НЕ БИВА АЈ СЕ У П.М

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.791
Не ги ни гледам поќе во ЛШ. Смешки второто смешки Катанија не ни беше рамна. Само за Џиџи мие криво.[DOUBLEPOST=1496522483][/DOUBLEPOST]
Дупка беше тогаш ама сега не би го дал за ниедна сума:D
И ти не знајш кај тераш :)

S

Samurai_Sk

Гостин
ДА ИЗГУБЕА МАШКИ БАРЕМ, А ТОЈ 90 МИЛИОНОТ НЕКА ДАВА ГОЛОВИ СО ЕМПОЛИ ПАЛЕРМО ЗА ТОА СМЕ ГО КУПИЛЕ

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
несакав да бидам у право ама пак испаднав , најпромашен трансфер икад ни бил игуиан :pos:

S

Samurai_Sk

Гостин
ЗНАЕТЕ ДЕКА ВООПШТО НЕ СЕ СУМ НЕРВОЗЕН, ОВА БЕШЕ УЖАС КОГА ТИЕ НЕМА ОБРАС ТАКА ДА ИГРААТ НА ФИНАЛЕ ШТО КЕ МЕ ЗАБОЛЕ КУРОТ МЕНЕ И ЗАСЛУЖУВАМЕ СЕКОЈ ДА ИГРА КУРТАШАК СО НАС, НАЈЛОШИТЕ ФИНАЛИЊА ГИ ИГРАМЕ[DOUBLEPOST=1496523170][/DOUBLEPOST]КОМЕНТИРАЈТЕ БЕ КУЧКИ КОМЕНТИРАЈТЕ ДЕКА НАС ТРЕБА ДА НИ СИ ЗАБРАНИ 10 ГОДИНИ ДА НЕ ИГРАМЕ ФИНАЛЕ, ПОЛУФИНАЛЕ ГРАНИЦА ТРЕБА ДА НИ БИДЕ МАКСИМУМ

Последно уредено од модератор:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Sramota, nemat opravduvanje za vakvi igri vo finale.

Buffon najslab, koga najmnogu ni trebase go nemase nikade.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom