Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема катанаџо ама очекувај убивање на играта на средина.Ако се повлечеме потполно да не речам катанаџо си потпишуваме капитулација од старт, мислам дека и Алегри ова го знае и не знам со каков пристап ќе излезе, само да дадеме гол по можност први и наши се додека за примање гол секако дека не сакам ама мислам дека еден примаме сигурно...
Па и Тевез некако без кондиција ми е, очигледно нема многу опции за напаѓање, можеби со Переира ќе живнат.Средината освен Видал исто како да ја нема. Пирло и Маркизио се тотално изгубени во теренот и просторот, а и времето. Можеби пеналот беше дискутабилен, но Реал имаа уште 2 изгледни шанси каде присебноста на Буфон спаси барем да се има надеж за второво полувреме. Наместо во корни и прекини да се гледа можност да се загрози голот на Реал, тие куси топки додаваат а имаат ќумци како Бонучи,Киелини,Погба итн.
Се надевам дека второво полувреме ќе гледаме друг пристап на играта на Јуве.
Овај токмаков Андоновски на МТВ 1, порано што водеше на Канал 5, се надевав дека никогаш повеќе нема да го видам во некаква врска со фудбал, но еве го се појави од никаде.