Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
и судијата не е крив мада мамата негова не мораше да досуди пенал сеа за тој еден е*** пенал ќе го јадеме. Битно некако многу ми се понашаат насилнички треба да ја намалат тензијата.

П.С се надевам уште и верувам дека ќе тепаме, мора да тепаме :zloo::drk:

Незнам кој напрај поќе грешки дали Јувентус или судијата.
Второ очигледно ни фали чоек во напад, само се мислам дали треба да излези Пирло или Погба.
Вториов некако индиспониран ми е(дали кондиција или форма незнам) а Пирло некако преспор. Во секој случај треба Переира за да се зголеми динамиката на половината на Реал.
Чак и Лоренте можи ќе треба да влези али ќе треба темпирање од Алегри за ваква коцка.[DOUBLEPOST=1431546048][/DOUBLEPOST]
Па и Тевез некако без кондиција ми е, очигледно нема многу опции за напаѓање, можеби со Переира ќе живнат.
Переирa увек јa живнувa игрaтa, oдмa ќе се oсети рaзликa сo негo вo нaпaд. Би гo извaдил Пoгбa зa негo, никaкo Пирлo. Ќе ни требa зa прекини..

Переирa увек јa живнувa игрaтa, oдмa ќе се oсети рaзликa сo негo вo нaпaд. Би гo извaдил Пoгбa зa негo, никaкo Пирлo. Ќе ни требa зa прекини..
И јас типувам повеќе на таа опција. Прашање е и колку има кондиција Погба.

Дај нека му ја дупни некој глаата на Џорџо у соблекувална, мамето негово.
Иако не сме дефанзивно поставени, сепак имам впечаток дека во главите на играчите им се мота таа идеја. Затоа после голов немаме идеја воопшто што правиме. Погба моментално е на тренинг, Пирло ми е резервиран. Другиве сите млитави, сем Мората и Видал кои имаат желба за игра и тука добар е и Евра.

Мамето у пичка Џорџо.... како бе, какоооо.............:yid::yid::yid::yid:

Дај пратете линк некој каде што гледате на live stream... кај мене доста често сецка :yid::yid::yid::yid:

имаше оваа топка да влезе ко пензионер во бус. :yid::yid::yid:[DOUBLEPOST=1431547055][/DOUBLEPOST]
@.Sky. не те знаев дека си бил бјанконеро бе, до сега :confused: :eek:... вака бар по аватар ми делуваш ко љубовџија :D
Брат па не можеш да гледаш на тоа така. Иначе од мали нозе сум за Јуве, имам доста се и сешто од јуве, јеботе нерва ме фати што е 2:2 :yid:[DOUBLEPOST=1431547389][/DOUBLEPOST]ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛ

МИСЛАМ ДЕКА МИ ОЈДЕ НОГАРКАТА ОД МАСАВА :uzi:

:ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa:[DOUBLEPOST=1431549032][/DOUBLEPOST]АЈДЕ УШТЕ САМО 8 МИН НЕ ДЕЛАТ ОД ФИНАЛЕТООООООООООО :ojeaa: ИЗДРЖЕТЕ ЛУЃЕ!:zloo:[DOUBLEPOST=1431549655][/DOUBLEPOST]финале, финалееееееееееее, финале, финалееееееееееее,финале, финалееееееееееее

срцето ми е полно е тоа е тоа, се врати дамата во големото финале. Штом падна реал ќе падне и барса.

:pijanco::pijanco::pijanco::pijanco::pijanco::pijanco::pijanco::pijanco::pijanco::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa:

Последно уредено:
gdgvskdtbgvfhjtdjgfy
vjyddtynjdtrjmndthdsrlzjgbvdzsrljgcn mbgfelirgvndrzosuegvbtr

Не знам што да пишам :oops:

ФИНАЛЕЕЕЕЕ ГАЗИ ГИИИИИ !!![DOUBLEPOST=1431550034][/DOUBLEPOST]
Честито заслужено финале момци. Бољи бевте.
па и не баш.. прво полувреме мизерии бевме..
инаку фала за честитките (y)

Реал не заслужи да оди во финале со играта што ја покажа, ајде барем испаднавме од идниот шампион :)
Честитки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom