Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме косовар, двајца срби, црногорец кои се под команда на хрват во клубот....ова не ми мирише на арно :kafence:
Југославија бато, Тудор ака Тито Јосип Броз :) Пак ние и Босна последни хахахаха

Од Косово е, да не сакаш шајкача и маица со Дража Михајлович да облечи? Ај не ја пустете темава со политика сега....
Па добро, чим е од Косово значи Србин е.
АКо не се лажам никогаш до сега не сме имале тројца срби во исто време.

Како и да е, добредојде Жегрова.
Остани здрав.

Па добро, чим е од Косово значи Србин е.
АКо не се лажам никогаш до сега не сме имале тројца срби во исто време.

Како и да е, добредојде Жегрова.
Остани здрав.
Душко и Костич вака ќе влегуваат на тренинг:

psg-ultras-threaten-cut-off-832334592.webp

Juventusov transferni kvartet skriva neobičan element koji uopće ne izgleda kao slučajnost, već kao vrlo specifična strategija koju su implementirali Damien Comolli, zajedno s Françoisom Modestom, a koja uključuje ulaganja u inozemstvo, ostavljajući Serie A praznih ruku.

Ovo je signal koji vrijedi naglasiti, a možda i potvrditi u siječnju, a koji me posebno veseli jer nema vise velikih svota novca isplaćenih talijanskim klubovima, i općenito sustavu Serie A.
Jasan signal prema Serie A , zbog tretmana prema Juventusu.

Juventusov transferni kvartet skriva neobičan element koji uopće ne izgleda kao slučajnost, već kao vrlo specifična strategija koju su implementirali Damien Comolli, zajedno s Françoisom Modestom, a koja uključuje ulaganja u inozemstvo, ostavljajući Serie A praznih ruku.

Ovo je signal koji vrijedi naglasiti, a možda i potvrditi u siječnju, a koji me posebno veseli jer nema vise velikih svota novca isplaćenih talijanskim klubovima, i općenito sustavu Serie A.
Jasan signal prema Serie A , zbog tretmana prema Juventusu.
Toa и јас го читам се почесто и почсто од обични навивачи до новинари до експерти. Цела Серија А е против Јувентус и редно е да се сетат колку е сатот, 10 години ги полневме клубовите од Серија А со пари за на крај да изиграваат газди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom