Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Лихштајнеров да добие некое оскарче или глобусче, нема да биде лошо.

И Мората забивајееет! Како елегантно им ја шутна :aplauz::cuc:

Онака, лабаво, колку за 3 бода доста е . Врзавме две по ред без примен гол (y)

Барза ѕверка стара :oleee:

1. Без многу натегање мислам доволно до 3 бода. И нерешено ќе беше ок, али добро, индивидуален потег ја реши утакмицата.
2. Од тоа што го видов малку од Стураро, дечкото изгледа дека има некој потенцијал. Не е толку дефанзивен, си има некои пасчиња, кратки, долги...очигледно е дека не е уште уигран со тимот, имаше 2-3 катастрофални додавања, али тоа ќе се среди. Битно ми е, по тоа јас што го гледав, дека не се плаши да превземе иницијатива, не се плаши да ја земе топката, да направи завршен пас, долг пас...а сепак има 21 година, Маркисио до пред 2 години се криеше од топката :D Се надевам не му е посериозна повредата.
3. Барза потсети на добрите денови, иако е рано уште да се суди, ама утакмицава денеска му беше перфектна мислам.
4. Неможам да си објаснам што е со Љоренте. Минатата сезона неможеа топка да му земат кога ќе се заградеше, буквално. Сега се одбива од него човече, незнам стварно, комплетно друг фудбалер... :(

[HD] Telecamera dedicata sulla partita di Andrea Barzagli :kruna:

Samo ostani kaj nas! Srekjen rodenden POLPO! Najdobar si :ojeaa::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

10985871_879756555430344_1625687202626811521_n.png

4. Неможам да си објаснам што е со Љоренте. Минатата сезона неможеа топка да му земат кога ќе се заградеше, буквално. Сега се одбива од него човече, незнам стварно, комплетно друг фудбалер... :(
Буквално најголемата дилема. Очекував дека покрај искуството што го стекна во Сериа А, си мислев дека и доаѓањето на Алегри и неговиот тип на игра, ќе му одговара повеќе на Љоренте отколку со Конте, и очекував да распали, ама досега доста блед и непрепознатлив. Се надевам дека ќе се пронајде, што е можно побрзо.

Јас се надевам дека летото ќе ангажираме асален напаѓач, лев бек и штопер.

Вчера одигравме колку да земеме три бода, а не да се надигруваме, или пак да трошиме енергија на клучни играчи. Стураро малце ме разочара, правеше многу фаули, и имаше неколку грешки, ама ај простено му е дека му е прв натпревар. Барѕа ѕидот се врати пичке :vozbud:, а за Лафот немам зборови.... наеднаш заборави да игра фудбал, незнае топка да задржи повеќе од 2 секунди, и не се отвара ич во шеснаесетникот. Овој Љоренте со оној од минатата година е разлика небо-земја. Едино ме теши е тоа што го земавме безпари, па така дал ќе успее во клубов или не, нема многу да му се грижам... а вака по карактер немам зборови за него, вистински професионалец. Мората ќе го биде, само Анчелоти да не го побара назад

Следната со Дортмунд :uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom