Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кико брат кога некој од нас аргументирано ќе каже нешто против Алегри или не дај боже против милениците на Деви, Маркизио и Габиадини тогаш страшно се нафрлаа во одбрана некои дечки овде кажувајќи ги тие глупите муабети за мразење или за не знам што.
ej ne go cepkaj markizio i moj milenik e :D[DOUBLEPOST=1426114541][/DOUBLEPOST]
Земјо отвори се и голтни ме. Пушти си хајлатс од тој натпревар, види пак кој реално беше најголемиот кривец за тоа нерешено и ако имаш да кажеш лошо за човекот кој ја направи грешката тогаш, ти симнувам капа.
i den denes jas sum ubeden deka Bufon namerno ja napravi taa greska !!

i den denes jas sum ubeden deka Bufon namerno ja napravi taa greska !!
Кое е логичното објаснување Буфон намерно да ја направи таа грешка која можеше да кошта титула?! Е, ова баш сакам да го знам.

Кој беше тој што пред година две се напна дека Маркисио играл многу слабо и си го смени никот? :D
Иначе претходно му беше нешто дали маркисио, дали принчипино или така...

Кој беше тој што пред година две се напна дека Маркисио играл многу слабо и си го смени никот? :D
Иначе претходно му беше нешто дали маркисио, дали принчипино или така...
Il principe имаше некој, Сладоледот ако не беше ...

Кое е логичното објаснување Буфон намерно да ја направи таа грешка која можеше да кошта титула?! Е, ова баш сакам да го знам.
ne znam,, ama milijarda pati ja pregledav greskata, i golman od takov kalibar ne moze i ne smee da si dozvoli taka da smiri topka koja se dvizese sporo..[DOUBLEPOST=1426117471][/DOUBLEPOST]
Il principe имаше некој, Сладоледот ако не беше ...
ne be od koga go imam akauntot nemam promeneto ime, od 2009 mi stoi ova ime

ne znam,, ama milijarda pati ja pregledav greskata, i golman od takov kalibar ne moze i ne smee da si dozvoli taka da smiri topka
Точно е тоа дека на голман од калибарот на Џиџи таа грешка не смее да му се случува, но ете му се случи во можеби најнеповолниот момент, кој подоцна за среќа на Јуве не излезе на лошо работата. Инаку, Џиџи тогаш цела недела немаше дадено никаква изјава. Сите легенди на клубот се изредија во негова поддршка,така да сметам дека и Џиџи е човек и тој може да погреши. Нели после освојувањето на титулата изјави нешто во смисла носев планина на срце, сега можам мирно да спијам :).

Што се деси со Азамоа, Ромуло и Мароне...? Ги заборавивме дека постојат. Овие првиве двајца се шпекулираше дека ќе се вратат средината на Февруари, а еве веќе фаќаме средина на Март, уште нема ни трага ни глас од нив :unsure:

Што се деси со Азамоа, Ромуло и Мароне...? Ги заборавивме дека постојат. Овие првиве двајца се шпекулираше дека ќе се вратат средината на Февруари, а еве веќе фаќаме средина на Март, уште нема ни трага ни глас од нив :unsure:
Kwadwo AsamoahKnee injury04 Nov 2014Unknown
Souza Orestes Caldeira RomuloGroin injury02 Dec 2014Unknown
Gianluigi BuffonFlu09 Mar 2015Doubtful
Luca MarroneHamstring/Strain28 Jan 2015Late March 2015
Andrea PirloCalf Injury24 Feb 2015Late March 2015
Martin CaceresBroken ankle08 Mar 2015Mid May 2015
Тоа " се очекува да се врати " е малку шашава работа, но од пресовите Алегри у последно време нема спомнато дека Аса е пред враќање, така да не очекувај наскоро да се врати, а за овој МОроне искрено незнам зошто ти е уопште битно кога ќе се врати.... се исто му е.

На Питбулчето денес му е роденден...:love: И на 42 години, верувам дека може да покаже подобри партии фудбал од пола наш тим моментално. Навистина фалат вакви психопати во нашиот тим од типот на Давидс и Монтеро кои не ебат жива сила и слободно кршат нозе на противнички играчи. Лихтштајнер ни е онака најблиску до нив по желбата за борба, ама сепак и тој е далеку од кршење нозе

d65037d2a4e0f2395e4c35e8a07925041.jpg

Ќе ве молам да не ми го споредувате легендава со Видал:boksix:

Последно уредено:
Kwadwo Asamoah is set to make a return to group training in the next two weeks after recovering from his knee injury. [DailySoccerGhana]

10993460_799476153465363_1047698251260962157_o.jpg
Аууу ќе биде весело утре :D:eek:
Дибала лајкс дис :cautious: ... голче му е загарантирано. Инаку ич не ме занима шо резултат ќе извадиме, победа е добродојдена секако, со овој состав нека изиграт само машки и да нема повреди најбитно.

Ми се сфиѓа што конечно се охрабри да ротира малку. Мерак ми е што ќе го видиме ѕидот од прва минута, Стураро да видиме што играч е, Коман...

Само да не ми излезе со напад Матри-Љоренте, ќе биде смешки тоа, 5 допира со топка и 0 шутеви у гол ќе имаат заедно.

Massimiliano Allegri has confirmed a 20-man matchday squad for Saturday’s Serie A 18.00 CET kick-off with Palermo at the Stadio Renzo Barbera.

Missing out on the trip to Sicily is Kingsley Coman, who is still feeling discomfort in his tibia following the bruise he sustained against Fiorentina in the Coppa Italia.

The full travelling party is as follows:

1 Buffon
3 Chiellini
5 Ogbonna
7 Pepe
8 Marchisio
9 Morata
10 Tevez
14 Llorente
15 Barzagli
17 De Ceglie
19 Bonucci
20 Padoin
23 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
30 Storari
32 Matri
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra

Ништо и од Коман значи...јас сум искрено за Пепе да игра во напад со било кој од Матри/Љоренте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom