Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
10993460_799476153465363_1047698251260962157_o.jpg
Аууу ќе биде весело утре :D:eek:
7+

Тежок натпревар ќе биде бе, не ми се верува повеќе од два гола да паднат. Не сакам да загубиме затоа што тоа е лошо во секој случај, но со нерешено може да сум задоволен.

од 3 одиграни на гости против Борусија, имаме 3 победи.. Нека продолжи низата...

Loše vesti za Borusiju: Mocart diriguje na revanšu u Dortmundu :cool:

Што ќе ми биде мерак да им бапне некое голче, само он како што знае.
Незнам кој беше од Борусија излезе со изјава дека кога излегол од игра им се распаднала концепцијата, демек имале план да го запрат, еве им уште една шанса да пробаат. :D
177876.png

I dare you. I double dare you.

И јас негде прочитав дека можно е Пирло да се врати за во Среда, ама не ми изгледаше релевантен изворот. Сепак ова е огромен + за тимот ако и Дедо Андреа патува во Дортмунд.... сега замислете колку се нервира Деви на оваа вест, да е до него во Торино би го оставил Моцартот :LOL:

абе моцартот би го ставил во игра ама во второ полувреме, никако прв состав.. Не може бе да издржи, овие хиениве од дортмунд трчаат многу

XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pereyra, De Ceglie, Tevez, Llorente.

Без никаква потреба Тевез во прва, го имаме можеби и најважниот натпревар во сезоната во среда, нека се одмори човекот...не дај боже па некоја повреда да го снајде :semolam:

3-5-2 очигледно. Ќе одморат Евра, Мората, Погба и Видал. Тевез можеби е малку ризик но не може Матри да го стави до Љоренте. Коман да беше здрав верувам ќе играше но вака на некој начин мора Тевез. Може да го извади во второто полувреме.

Де Чеље... останатите небитни

3-5-2 очигледно. Ќе одморат Евра, Мората, Погба и Видал. Тевез можеби е малку ризик но не може Матри да го стави до Љоренте. Коман да беше здрав верувам ќе играше но вака на некој начин мора Тевез. Може да го извади во второто полувреме.
bolje da igrase so matri, a tevez vo 2ro da go stavese..

Можеше и Пепе да игра, што знам...мислам дека и претходно има играно напаѓач, а мешљакот со оглед на тоа што не играше 2 години, супер се покажува.
Не е страшно и нерешено од овој натпревар.
Можеше и Мората да игра, кој било пред Тевез, ама ајде здравје, ваљда ќе биде се океј.

Точно е дека имаме премногу важен натпревар во Среда но од друга страна иако Јувентус има +11 (12 предност бидејки има подобар меѓусебен скор со Рома ),сепак после 30 коло игаме премногу тешки мечеви додека сега ни се полесните .Па не вреди да се коцкаме бидејки ако намалат на +8 ке биде и натаму бурно .
п.с Што се случува со Азамоа нели ке беше спремен втората половина на Фебруари веке еве дојде и втората половина на Март а нема никакви вести ?

Тевез е играч на кој му е потребно да игра секој натпревар за да одржува форма. Да го изваде на почеток на второ би било таман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom