Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ѕвер е Тони, незнам зошто не го задржавме одлична замена ќе беше а како игра и прва постава не му бегаше.

Кај сте бе луѓе Рома губи никој да пише хаха ај со среќа нека ни е скудетото ново. :roker:

Честитки честитки.. полесно од сите очекувања годинава. Како сме без конкуренција ќе се редат уште следниве години....

Рано е бе , нишо не е готово математички... не дека нешо ќе се смени :D

Тоа е, Рома е клуб кој бил-е-ќе биде пратечки вокал на големава тројка и ништо више. Нас ни одговара ваков расплет ради ЛШ, можеме целосно да се посветиме и да тераме што подалеку.
Теоретски Рома уште се во трка ама немаат игра :sleep:

не е готово, се додека дебелата не запее (или додека не ја легне некој) :P

Секоја титула си има своја убавина, ама оваа ептен без конкуренција веројатно ќе ја освоиме. Догодина искрено не сакам вака да биде оти и тимот секогаш подобри игри прикажува кога игра под притисок. Сега мора да поминеме во ЛШ и да се обидеме да го надокнадиме недостатокот од 1-2 во купот против Фиорентина.

Се слагам Мондо со тебе за конкуренцијава, јас искрено многу сакам неизвесна борба, менување на позиции на табелата од коло до коло и ред друго, впрочем така сум навикнат да го пратам првенствово од кога знам за себе.

Али знаеш и самиот дека сето тоа не до нас, за жал.

До крај остануваат уште 11 кола... од тие 11 натпревари ние треба да изгубиме минимум 5 пати за да не тргнат од врвот.
Сега фудбалериве навистина треба да се свртат кон ЛШ и нарочито кон купот за да стигнат што подалеку. Лигава може полабаво да се игра со оглед на бодовната разлика што ја имаме :)

Ако ги поминеме Дортмунд, тимот ќе добие 9 милиони + како награда за продожување во нокаут фазата.

П.С. Пирло сепак нема да настапи задутре, не успеал на време да ја санира повредата :(

Devi like this :')

Talijanski portal calciomercato.com objavio je informaciju da je postignut konačan dogovor oko prelaska napadača Sassuola Simonea Zaze u Juventus.

Kako portal saznaje iz dobro obaviještenih krugova, sredinom prethodne sedmice je održan sastanak tokom kojeg su predstavnici Juventusa, Sassuola i agenti mladog napadača našli zajednički jezik u vezi transfera.

Ugovor će biti potpisan do ljeta 2019. a napadač će dobivati 2,2 milijuna eura po sezoni, s mogućnošću da ta suma poraste do 3 milijuna u zavisnosti od prikazanih igara i ostvarenih bonusa.

Juventus će platiti 15 milijuna eura za prelazak mladog napadača.

Овој пораз на Рома дојде како бинго .Веке може да се сконцентриаат на Лигата на Шампионите и да го нападнат купот ,сепак Фиорентина не е на кој знае какво високо ниво и да не може да се победи дома .
Само да се помини Дортмунд ,и ке може да се одмарат играчи пред утакмиците ,што би било добредојдено .

:icon_mrgr:
CATsWQbWQAEwNXJ.jpg

Секоја титула си има своја убавина, ама оваа ептен без конкуренција веројатно ќе ја освоиме. Догодина искрено не сакам вака да биде оти и тимот секогаш подобри игри прикажува кога игра под притисок. Сега мора да поминеме во ЛШ и да се обидеме да го надокнадиме недостатокот од 1-2 во купот против Фиорентина.
боље беше ко интерашите да ја добиевме на зелена маса, барем ќе имаше драж, карање, емоции, ќе се дигаше фама.. Вака ништо, возот си врви - кучињата си лаат... Ко на прошетка си бевме првенствово..

Триста чуда се дешавале чекајте барем математички да биде решено скудетото :cautious: .Иначе за утре смирени главите они мора да даваат гол иначе ништо не прават,да си ја чекаме шансата и удри ги преку контри...Значи не викам бункер да играме али ипак да не се растрчаме ко муви без глави па да не акнат од земја.Мислам дека можеме да ги поминеме,се надевам дека Алегри ќе склопи нешто интересно(тактички) и после идеме на Монако :P.
А и осеќам ќе грми во Галери кафе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom