Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Во случај да дојде Фалкао страв ми е од можна реакција на другите играчи. Неможе да дојде некој од никаде и да зема плата дупло поголема од најголемата во тимот.
Нема логика да се буни некој .Ако е така Келини и Маркисио до сега требаа да се испокараат со управата затоа што Видал и Тевез имаат двојно поголема плата од нив .
Никој не може да го спори квалитетот на Фалкао .
п.с Мислам дека сепак доста се филмаме со Фалкао време е да се вратиме во реалноста .Оваа управа е премногу штедлива не дека нема баш ич пари .Во овој трансфер период имаат потрошено максимум 10 милиона евра а заработија 20 тина милиони евра .....
ВЕ МОЛАМ ЕМОЦИЈАТА НА СТРАНА !

Последно уредено:
На Алфа на вести кажуваа дека Фалкао доаѓа во Јуве.

Викнете ме кога ќе завршат разговориве за Фалкао. Чао дотогаш...
bye1.gif

Чим Алфа објавиле го зимаме,и после нигерот не знаел што збори.

Фалкао у Манчестер иде незнам што се расправате.:ROFLMAO: Него,го продужи договорот Келини?

Мислам дека го продолжи.

Инаку преги на Алфа рекоа дека Фалкао ќе оди во Ливерпул. А и плус тоа не знам какви се овие филмови. 12 милиони плата :pos:

И дечки, што мислите за коментарите на Конте на денешната негова презентација како нов селектор на Италија? :)

Еве дел од нив:

“I never expected to return to coaching after 35 days. I wanted to take break around Europe, update myself and improve my studies of different languages, and wait for a top European club.“

За Јуве: "We tried, but like with a couple, something had broken."

"I have read many things about my departure from Juventus, but simply it is just an experience which ended after 3 years."

“How many Scudetti have Juve won? I remember with great joy the eight that I have won, five as a player and three as a Coach.”

И дечки, што мислите за коментарите на Конте на денешната негова презентација како нов селектор на Италија? :)

Еве дел од нив:

“I never expected to return to coaching after 35 days. I wanted to take break around Europe, update myself and improve my studies of different languages, and wait for a top European club.“

За Јуве: "We tried, but like with a couple, something had broken."

"I have read many things about my departure from Juventus, but simply it is just an experience which ended after 3 years."

“How many Scudetti have Juve won? I remember with great joy the eight that I have won, five as a player and three as a Coach.”
8 а? Доброо[DOUBLEPOST=1408450625][/DOUBLEPOST]
1897972_708215742586136_7726477384467330647_n.jpg

RM,Liverpool,Monaco, Juve ууу групата :D

Последно уредено:
Дипломатски одговор сигурно, а дали сериозно тоа го мисли, хмммм....

Си знае човекот, а ова е чиста провокација од медиумите (и општо другите фанови) да ги рчнат фановите на Јувентус. Мене Конте не треба ништо да ми докажува што мисли за Јувентус, тој си го кажа своето како играч и како тренер.

Scudetto%2032%20fa%20rima%20con%20102%20(1).jpg

non+c'%C3%A8+2+senza+3+conte+giovinco+scudetto+juve+2014.jpg

e0207378_2140054.jpg

А вие што ќе почнете да дрвите.... убијте се :P

Епа сега зема плата од сојузот така да каде што лижиш не плукај.

Си знае човекот, а ова е чиста провокација од медиумите (и општо другите фанови) да ги рчнат фановите на Јувентус. Мене Конте не треба ништо да ми докажува што мисли за Јувентус, тој си го кажа своето како играч и како тренер.

Scudetto%2032%20fa%20rima%20con%20102%20(1).jpg

non+c'%C3%A8+2+senza+3+conte+giovinco+scudetto+juve+2014.jpg

e0207378_2140054.jpg

А вие што ќе почнете да дрвите.... убијте се :P
Moжеше многу лесно да го одбегни прашањето, или да кажи дека е селектор и дека тие работи не го интересираат и останато. Забива нож во грб на клубот кој му помогна да се издигни до тоа што е денес. Да се разбериме ниеден клуб голем немаше да го земи за тренер таа година после тој рапорт што го имаше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom