Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За да лапнеме 5 милиони :D
Не е само до тие 5 миљони. Со самото присуство таму кај ненормално големата публика се зацврстува брендот.
Рачунај дека народот тамо после ова ќе биди малку позаинтересиран за пратење на Јуве, и на пазарење разно разни работи потоа купвање на преноси итн.
Индонезија е огромна земја, Австралија и Сингапур имаат огромна економска моќ. Пред извесно време Ањели отварше некаков си Јуве стор во Јапонија.
Се на се, Јувентус полека си работи на маркетингот. Ова е работа шо неможи да се попрај преку ноќ ама мислам дека правилно се работи.

И тогаш цело лето се тегневме за Д'Агостино околу цената, Удинезе бараше 25 милиони, а на Секо и компанија им беа многу, за само после 2 дена од прекинот на преговорите со Удине, да го земат Фелипе Мело за истата сума од 25 милиони.

Кои времиња беа тоа. Иако се лоши, сепак позитивно им е тоа што ме држат на штрек и придонесуваат да го ценам повеќе она што го имаме сега.

53579206.jpg

И Давидс играше у Јуве :love:

И тогаш цело лето се тегневме за Д'Агостино околу цената, Удинезе бараше 25 милиони, а на Секо и компанија им беа многу, за само после 2 дена од прекинот на преговорите со Удине, да го земат Фелипе Мело за истата сума од 25 милиони.

Кои времиња беа тоа. Иако се лоши, сепак позитивно им е тоа што ме држат на штрек и придонесуваат да го ценам повеќе она што го имаме сега.
Еј не дека со Мело ни се потрефи, али ептен ќе се заебевме ако платевме толку за Д'Aгустино.

Играчите сабајлево се вратиле во Торино. Очекувајте во наредниве денови повторно да ја гледаме Чилеанската Теленовела "Видал". Добро е што остануваат уште неколку епизоди до крај :icon_mrgr:

Играчите сабајлево се вратиле во Торино. Очекувајте во наредниве денови повторно да ја гледаме Чилеанската Теленовела "Видал". Добро е што остануваат уште неколку епизоди до крај :icon_mrgr:

Док не почне пак следната сезона :icon_lol:

Да продолжиме со издрогираниве :D

LIVE - La Gazzetta in edicola domani rilancia, Falcao vuole la Juve, pronto a fare lo sconto sull'ingaggio

ова со Фалкао би му се свидело на nigerot !
Ова со Фалкао не знам, ама ако се појави некоја шпекулација за Кавани од мртвите ќе се дигне Нигерот.

Штета што ги нема веќе Квалјарела и Вучинич за да смета по колку пари од нив може да се собере.

се поќе и поќе прицкат медиумите во Италија за Фалкао, и тој самито сакал во Јувентус затоа што му ветува ЛШ секоја година

се поќе и поќе прицкат медиумите во Италија за Фалкао, и тој самито сакал во Јувентус затоа што му ветува ЛШ секоја година

Па и жалосно е таков играч да не проба да освои ЛШ, без разлика дали било тоа со Јувентус. Иако не ми се верува дека моментално можеме да платиме 50М за некој играч.

Марота и 50 милиони евра... Не иде некако, нели?

:rolleyes:

Ако дојде Фалкао, ќе ми се исполни многу годишната желба да го видам овој играч во дресот на Јуве .. Сепак тоа е малку нереално ама ме скокоткаат овие од ла газета ми ги креваат емоциите и надежите :vozbud:

Абе каков Фалкао, зашо мислите дека отиде у Монако? За да зема пари, нормално. Безвезни шпекулации, незнам само од каде искочија. Зима 18 милиони по сезона, тоа ни е колку пола тим што зима :vozbud:

Друга работа, незнам зошто Марота не го брка Ројс. На излезни врати е, нема да бараат многу пари за него, изгледа нема да го продолжува договорот.
Платата ќе биде проблем, али незнам кој нормален би штедел на таков играч, а и сигурно нема да бара некои астрономски суми како Фалкао, на пример.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom