Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Epa sakame kup ? ili KUR sakame? ne znam konte saka mislam KUR

ti ebam sve zivo i divo , neka odi da se udavi nekade ,kakvi degeni be pickite da vlezat so takov sostav

a jas znaev ,.isto kako lani mrsss :SS ccccccccccccccccccccccccccccccccc

Никогаш не сме го играле купот, незнам зошто. Бар сега кога не сме во ЛШ, требаше.

Pirlo igrase najslabo spored mene , toa e.

Sepak VINATA e cela na KONTE ejjjj kolku go mrazam vo momentot , za inaet tolku :@

Kako ne mu e sram vaka vo Kupot na Italija da napravi CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

ejjjjjj Real igra so RONALDO BALE BENZEMA i toa na prvata utakmica vo Kupot protiv Espanjol , nie tuka so ISLAAAAAAAAAAAAAA hahahahah so QUAGLIARELLA GIOVINCO hahahahahahah

mislam deka samo za SERIE A sme nie , gledamo vo CHAMPIONS i vo COPPA kolku mozemo

strasno sum nervozen i razocaran

баталете прв тим втор тим, со онаков пристап никако не заслужија да победат

Што сте запнале за играта бе? Играа лошо, и можеби според тоа заслужија да изгубат.

НО, дали го видовте голот на Пелусо? Топката упатена од Исла не излезе(бар така делува, а и 90% сум сигурен дека не излезе). Ако дадеа гол, сеа сите ќе ги величевте!

Зулијани на фб напиша дека пред да почни утакмицата двајца навивачи на јувентус биле избодени пред стадионот

Конте нема никаква вина, баталете вие прв тим втор тим. Составот беше 50%-50%. Пристапот на игра им беше калакурница. На Конте му замерувам ради измената Џовинко-Љоренте, по мое требаше да го извади Квајарела, никаде не се виде. Средината тотално потфрли посебно Видал и Маркисио, како муви без глави трчаа. Тоа е тоа, сега ни следува уште едно гостување на Олимпико викендот, таму мора да се поправиме. Форца Јуве. Честито победа на Романистите. (y)

Дијареа добивам од вакви натпревари. Добив впечаток дека играчите немаат тренирано барем 2 дена. Не погодивме ниеден пас, ниедна топка освен основните додавања. Дури и тие ги грешевме понекогаш. Катастрофално издание без никаква борба и пожртвуваност. Не се замараа играчите на теренот, не им се трчаше си мислиш на излет беа. Концентрација на ниво нула кај речиси сите играчи. Никакво внимание во играта немаше со топката во нога, а додека противникот кога ја имаше топката не се вложуваше ни малку труд за да се освои истата. Пирло, Маркизио, Видал нули. Квалјарела, Пелусо, Исла под нулата. Бонучи -10. Аматерска реакција за примениот гол направи. Прво на центарот не успеа да пресече, а после тоа не знам што чекаше да ја нападне и исфрли топката. Од ваква ситуација да примиш гол е срамота за одбраната со главен кривец Бонучи. Така не смее да му се дозволи на никој играч на овој свет зад грбот да ти се уфрли и да даде гол. Таму уште на првиот тренинг во фудбалот те учат дека топката која влегува во шеснаесетникот на прва статива МОРА ДА БИДЕ НАПАДНАТА И ИСФРЛЕНА. Бонучи заслужува три клупи по ред и сечење на месечна плата заради оваа катастрофална реакција.

За пристапот кон натпреварот и да не зборуваме. Незаинтересираност и летаргичност. Никаква борбеност и желба за надигрување. Сепак ова е главно кривица на Конте кој верувам дека сакал со спуштена топка и дефанзивна игра да се протне низ натпреварот. Гадно се заеба во овој натпревар.

На крај краева најмалку ме погодува резултатот. Многу ме нервира срамната игра која што ја прикажаа, игра која што не смее да се помисли да се игра во дресот на Јуве. Ваква игра во каков и натпревар да е не смее да се види уште еднаш. Поарно загуби 3-0, ама покажи на теренот дека си дојден да играш фудбал и да победиш. Не може професионални играчи во ваков клуб да не можат да погодат еден мочан пас како што треба во цел натпревар. Една мочана топка да не успеат да сврзат. Голема срамота за сите играчи, тренери, помошници, директори и не ти знам што уште.

Бонучи -10. Аматерска реакција за примениот гол направи. Прво на центарот не успеа да пресече, а после тоа не знам што чекаше да ја нападне и исфрли топката. Од ваква ситуација да примиш гол е срамота за одбраната со главен кривец Бонучи. Така не смее да му се дозволи на никој играч на овој свет зад грбот да ти се уфрли и да даде гол. Таму уште на првиот тренинг во фудбалот те учат дека топката која влегува во шеснаесетникот на прва статива МОРА ДА БИДЕ НАПАДНАТА И ИСФРЛЕНА. Бонучи заслужува три клупи по ред и сечење на месечна плата заради оваа катастрофална реакција.

.

Бонибауер заслужува трансфер ако збориме реално... дај нека го трампаат со Ронокиа, или Самуел , или кој и да е ...

И да , Бенатиа маестрално изигра , секој чест, али требаше веќе до 20 минута да добие црвен и да иде на туширање.

Бонибауер заслужува трансфер ако збориме реално... дај нека го трампаат со Ронокиа, или Самуел , или кој и да е ...

И да , Бенатиа маестрално изигра , секој чест, али требаше веќе до 20 минута да добие црвен и да иде на туширање.

Брат не заебавај каков Ранокија. Тешко може да се најде поголемо дрво во одбрана.

Џабе бараме кривци во играчите, имавме погрешен пристап кон натпреварот и тоа е тоа. Да играше еден од Асамоа и Лихштајнер па да напаѓавме по една страна. Вака без опасност од крилата Рома играше со згусната средина и ако на сето ова го додадеме Џовинко кој е инфериорен во сите можни дуели го добиваме овој резултат.

Ко да не сакаме да го освоиме купов,ај куп сфаќам Конте секад ротира во купот ама играме против Рома не против било кој..

Бонучи ме изнервира што ми испаѓа а Пјанич е дупло побрз од него башка и само што влезе и толку требаше.. Рома заслужено тепаа ама по коментариве си мислиш дека не декласирале и имаа 100 шанси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom