Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Стартниот напаѓачки тандем Џовинко - Кваљарела. Присуството на Исла во тимот, како и Пелусо се доволен доказ колку му е битен купот на Јуве.Само дополнителни натпревари, заморувања на играчите, можности за повреди (бтв Киелини се повреди, најверојатно го пропушта Лацио), а сето тоа за освојување на Купот, и за земање 2-3 милиони евра за победникот и бронзено тенџере?

Стартниот напаѓачки тандем Џовинко - Кваљарела. Присуството на Исла во тимот, како и Пелусо се доволен доказ колку му е битен купот на Јуве.Само дополнителни натпревари, заморувања на играчите, можности за повреди (бтв Киелини се повреди, најверојатно го пропушта Лацио), а сето тоа за освојување на Купот, и за земање 2-3 милиони евра за победникот и бронзено тенџере?

И така ќе го пропушти ради суспензија, само ако е повреда да не е нешто посериозно, се надевам за со Интер да биде подготвен.

И така ќе го пропушти ради суспензија, само ако е повреда да не е нешто посериозно, се надевам за со Интер да биде подготвен.
Утре ќе биде јасно отсуството. Не се најавува долго отсуство, но сепак.

Агентот на Вучинич утре заминува во Лондон на преговори со Арсенал. / Алфредо Педула/Раи Спорт/.

Макар, повеќе сум да се продаде еден од Ква/Џовинко. Вучинич би бил покорисен од овие двајцата.

Абе шо се замарате со мини маус купот :icon_lol: Иначе шкавчето на Вучинич било празно ...

Искрено повеќе би ме изнервирало да потфрлат во Лига Европа отколку во купов.

Да , Вучинич би бил итекако покорисен , ал он самиот побара трансфер во интер, тука мислам дека завршува приказната,нема враќање назад.

Зашто бе да не запнеме за купот баш сега кога е мизерна конкуренцијата? Зашто да не освоиме сребрена ѕвездичка? Лут сум и на Конте и на играчите, ова е непрофесионалност, арно еден член погоре пиша и Реал игра куп али со фулл состав игра...

Зашто бе да не запнеме за купот баш сега кога е мизерна конкуренцијата? Зашто да не освоиме сребрена ѕвездичка? Лут сум и на Конте и на играчите, ова е непрофесионалност, арно еден член погоре пиша и Реал игра куп али со фулл состав игра...

Игра , пошто тоа им е едина шанска да креанат трофеј на крајот на сезоната... секако ако и таму некој не ги исфрли.

Не е само до тоа "бронзено тенџере" и тие 2-3 милиони. Некогаш е убаво и ради престиж да освоиш Куп. Не дека којзнае колку ми е криво или пак сум разочаран далеку од тоа. Ама пак нека освојат еднаш све што може да се освои. Барем да пробаат па да изгубиме несреќно и да не ни биде жал, ама ваков пристап денеска сами си го расипуваат угледот.

Двајца навивачи на Јуве синоќа се прободени со нож, а уште двајца се полесно повредени. А ниту еден посериозен медиум освен Тутоспорт не го пренесе тоа. Не се појави ниту ФИГЦ и Абете да повикува на казнување на сторителите и казна за Рома, како и преземање конкретни чекори за во иднина да се спречат вакви појави од било која страна.

А да се исперчи некој во Јуве да го исвирка Балотели, цела машинерија ќе се разбуди, а и ќе плеснат казна 2 натпревари без публика. Медиумите ќе бидат преполни за „расистите“ од Јувентус, ќе се воведат санкции итн.

На сета мака вчера, овие од Јувентус ХР стварно ме орасположија...

FC Juventus HR
Mora se priznati da je on (Peluso) bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.

Hasan Travolta Žigae zato smo i ispali...kad nam je on najbolji bio...

:pos:

И стварно... до кога ќе добива шанса Исла да се докаже во тимот, ем гледаат сите таму дека не го бива, ем уште му го лижат гзот... Абе маани таму избркај го цело ѓубре што се собрало во тимот, заради таквите како него си пати тимот

Ете го, хиената Де Лауреантис вчера се распрашувал за Гуарин.

Лесни ќе бидат преговорите. Џандоменико Место + 2,5 милиони на 3 рати.:pos:
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 11:07 ---
Ако изјави Гуарин дека е незадоволен и дека сака да си замине од Интер и дека нема да доаѓа на тренинзи,тогаш ќе верувам,а вака на газета дело спорт или на некој друг весник,никогаш.
Утрово на тренингот на Интер за подготовките за натпреварот со Катанија Гуарин НЕ се појави.

http://gianlucadimarzio.com/calciomercato/inter-guarin-non-si-allena-e-lagente-andra-in-sede/

Со понудава на Наполи, кога ќе размислам, Интер се заебаа што не ја прифатија нашава понуда :icon_lol:

Со понудава на Наполи, кога ќе размислам, Интер се заебаа што не ја прифатија нашава понуда :icon_lol:
Ама се шпекулира дека Интер ќе понудат Гуарин + 2 мил. за Јосип Радошевич ::свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom