Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си ти, браво за постот со аватарите. Буквално е така. Од таа нивна самоувереност си патат самите. Да не следиш фудбал и да слушаш навивач на Интер, ќе си помислиш вонземјани дошле да играат иако реалната состојба е многу поинаква. Значи колку се полни самите со себе тоа е чудо едно. Ама... вечерва од многуте мои другари кои се за Шинтер, ни еден го нема да излезе, а и телефоните ги исклучиле. Типично за нив, патетичен тим, патетични навивчи. А знаеја да никнат како печурки после дожд по поразот на Јуве од Каљари. Тоа е тоа, од нив ништо не ме чуди.Хахаха да да ти реков ја за аватарите , само на уста са јаки остај ги зошто се виде вечерва кој е кој и се надеам ќе ги нема више по темава кој солат памет пошто здосадија и богу и народу , нека си гледаа свој работе а мие имамо за славење вечерва
Forza Juventus !!!
Ако си ти, браво за постот со аватарите. Буквално е така. Од таа нивна самоувереност си патат самите. Да не следиш фудбал и да слушаш навивач на Интер, ќе си помислиш вонземјани дошле да играат иако реалната состојба е многу поинаква. Значи колку се полни самите со себе тоа е чудо едно. Ама... вечерва од многуте мои другари кои се за Шинтер, ни еден го нема да излезе, а и телефоните ги исклучиле. Типично за нив, патетичен тим, патетични навивчи. А знаеја да никнат како печурки после дожд по поразот на Јуве од Каљари. Тоа е тоа, од нив ништо не ме чуди.
@Dovicinski - WE ARE BACK!![]()
Eve malku interesni vesti :
Sudijata od federalniot sud (Corte Federale) Piero Sandulli ja proglasuva sezonata 2004/05 za legitimna
http://www.corriere.it/Primo_Piano/Cronache/2006/07_Luglio/27/sandulli.shtml
Sudijata Piero Sandulli priznava deka pronasle dokazi protiv Juventus samo za krsenje na tockata 1. (inace Juventus e suden po tocka 6 koja e mnogu porigorozna... spored pravilata na FIGC za krsenje za tocka 1. kaznata e samo odzemanje na bodovi)
http://www.tuttosport.com/calcio/2009/01/10-14505/Sandulli
UZIVAJTE!!! :wink: