Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a mozno li e da im gi zememe titulite.ili barem edna ? ina4e mn bevme jaki
ala da im e ..bravooo..forza juveeee:vozbud:

Најголеми заслуги за овој триумф, Буфон му ги припишува на Чиро. линк

Браво за Буфон. Сака да докаже дека и покрај огромниот притисок кој беше вршен врз Ферара, Ферара покажал смиреност и многу влијаел врз самодовербата на тимот.

Ај сеа еве малце појќе време да искоментирамо за синоќешната утакмица , не би сакал да барам послаби поединци затоа што најбитно ми е што победивмо и ништо друго , бев уверен во Јуве и не ме разочараја напротив ми ја разубаеја вечерта вчера и тоа на големо ! Едно нешто на кое што треба да поработиме е прекините се разбира гледајќија утакмицава не ги ни заприметив горе нашите 4,5 играчи како останаја без да маркираат играч ( прекинот каде што примивме гол ) на сликата од постот од Гарфилд ми делуеше страшно тоа едноставно не смее да се дозволи 4,5 играчи да излетаат на прва статива без да се маркира противнички играч а исто така и нападот ни беше одсечен , да не беше вредната средина и се разбира Маркизио (какво играчиште имаме можеби уште не сме ни свесни :) ) можеби и немаше резултатов да биде ваков пошто скоро цела утакмица Дел Пиеро не толку ама Амаури беше одсечен и не влезе во скоро ниедна солидна да не речем 100% шанса ... Али тоа е тоа најбитно е што победивме ќе кажам пак и сеа слободно може да се спремаме за утакмицата со Баерн Минхен и се разбира очекувам уште една супер представа на Олимпико во Торино !

Grande Juventus !

Profesoron po fizicko izgleda pak gi bojkotirat mediumive , nema zborovi posle porazot vcera... seuste e bez izjava :tv:

Profesoron po fizicko izgleda pak gi bojkotirat mediumive , nema zborovi posle porazot vcera... seuste e bez izjava :tv:

Да, да, новинарите му играа вчера на терен - затоа ИЗГУБИ па лут им е :pos:. Мурџо е плачко што не знае да поднесе/признае пораз.

На крај краева не ми чуе огранов што има да каже Мурџо, може слободно да го :pusk: и да бара за уште!

Edit: имам една песна за Муууу!

Што и да изјави Мурињо, пак ќе биде некоја глупост. Заради тоа ич не ме боли што ќе биде неговата изјава и какви ќе бидат неговите поплаки. И онака никогаш не кажал нешто паметно.

Ladies And Gentleman,I Present To You The New Legend on KAJGANA FORUM:

kire inter напиша:
Највазни факти за поразот - не ни играа најдобрите играчи маикон и снајдер,гол од офсајд,недосуден пенал за самуел чист како солза,лизгав терен( во мн битни мигови се лизнаа начите играчи балотели 2 пати и еднаш мота во 93), со тепање и со лактови само така мозе јуве да победи!!Толку имам за мечов, и не се замарам толку за поразов по што интер напраи само да биде поинетерсно првенството:toe:се знае дека они ке освојат

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ...Значи пак сме тепале со судиите да знаете.

Хахаха му ја приметивте чера фацата на мурџо кој даде Маркизио гол ? :)) Немоев да прекинем да се смеем на чуекот у земја му се пропаѓаше .

Moggi ja kupi utakmicava ne se zalazuvajte na pobedata :tv:

i igracite na Juventus igraa so specijalni kopacki (zabraneti od Fifa i Uefa) za da ne se lizgaat po terenot...

Ladies And Gentleman,I Present To You The New Legend on KAJGANA FORUM:

Напишано од kire inter
Највазни факти за поразот - не ни играа најдобрите играчи маикон и снајдер,гол од офсајд,недосуден пенал за самуел чист како солза,лизгав терен( во мн битни мигови се лизнаа начите играчи балотели 2 пати и еднаш мота во 93), со тепање и со лактови само така мозе јуве да победи!!Толку имам за мечов, и не се замарам толку за поразов по што интер напраи само да биде поинетерсно првенството:toe:се знае дека они ке освојат

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ...Значи пак сме тепале со судиите да знаете.

Немора да му се придава важност на талентов ја мислим :) Ни самиот неможе да се свати а недај боже некој друг да проба да го разбере ... Нека проба да пишуе вицови може појќе ќе му иде на детето , ако ништо друго барем знае да те насмее со некој бисер на мудроста !

Eve malku interesni vesti :

Sudijata od federalniot sud (Corte Federale) Piero Sandulli ja proglasuva sezonata 2004/05 za legitimna
http://www.corriere.it/Primo_Piano/Cronache/2006/07_Luglio/27/sandulli.shtml

Sudijata Piero Sandulli priznava deka pronasle dokazi protiv Juventus samo za krsenje na tockata 1. (inace Juventus e suden po tocka 6 koja e mnogu porigorozna... spored pravilata na FIGC za krsenje za tocka 1. kaznata e samo odzemanje na bodovi)
http://www.tuttosport.com/calcio/2009/01/10-14505/Sandulli

UZIVAJTE!!! :wink:

Брат немој со ова уште повеќе ќе ги здрмиш овие од Милано,кај мораат да трпат ремет од вчера уште и ова да го читаат,многу ќе им дојде,сега се потсетуваат на времињата пред фарсополиuzivam

и да кажам за Чиро,перфектна утакмица за него,и тактички и поставеност,добри замени и за толку битна утакмица и толкав притисок беше мирен и сите играчи беа сконцентрирани и си ја чекаа шансата,во вистинско време ни се врати il capitano ,без него не мрдаме нигде,он им дава мотивација на играчите,вчера Самуел не знаеше кај е ,само фаули му правеше,требаше тој и Мунтари да си заработат уште еден жолт картон.

А за Касерес што да кажам,уште кога дојде во јуве ми се допаѓаше како игра,не го глеав претходно многу како игра али од тоа што го видов ме импресионира,пред се има карактер и не се плаши да влезе у дуел,а копиљ е уште ќе напредува:)

За МАркизио што да се каже,најлош на терен ,врска нема хаха

Ајде честитки и од мене, немав време да пишам вчера после лудницата од утакмица, гледам пак нешто судии спомнуваат, ако нека ги тоа им е у крв на нив, цел живот со судии се вадат, Мело заслужи црвен, а од интер требаше најпрвин Мунтари да си заработи црвен, а потоа и Балотели зш 2 пати одглуми пред очите на Сакани, се надевам дека ќе се превземе нешто оклу тоа, и потоа да не пишти дека расистички скандирале против него, не е до расизмот туку до него :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom