Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честита победа, малку закаснето но вчера бев многу изнервиран, тоа е пораз во најголемото дерби... :)

Гледавме вистинско дерби, многу шанси многу борба и на крај не може да се каже заслужена.
Ќе биде интересно до последно коло :)

Честитки за победата сте им го свирнале поштено само сепак мислам дека Чиро не е трењер за Јуве иако победи вчера не дека МУрињо е нешто посебно али Чиро е уште не доделкан туку ај да не серам честито победа нека ви се множат осечам муриоњо се има помочано вгашти вчера:pos2:

ај честитки за победата
кога играте со милан???:salut:

Дали видовте каква намештаљка направија Џенова и Парма:tapp: Ова ако почнат да казнуваат пак цело првенство на италија ќе треба да го заменат со тоа од 2ра лига:tapp:.... Мело ќе може да настапи против Баерн?

Наредниот натпревар во рамките на Серија А, Јуве го игра против Бари. За Бари нема да настапи Ранoкија најдобриот нивни стопер, кој денес доби руменило.
Руменило заработил и Алесандро Паризи, исто така играч на Бари.

Наредниот натпревар во рамките на Серија А, Јуве го игра против Бари. За Бари нема да настапи Ранкоија најдобриот нивни стопер, кој денес доби руменило.
Руменило заработил и Алесандро Паризи, исто така играч на Бари.
Добро ќе биде тогаш, и двајцата се јаки, тука мора да одиме на победа но претходно мора и со Баерн да извлечеме поволен резултат :wink:

Добро ќе биде тогаш, и двајцата се јаки, тука мора да одиме на победа но претходно мора и со Баерн да извлечеме поволен резултат :wink:

Да против баерн мора да изиграме перфкетно зашто многу работи зависат од таа утакмица.Ако одиме во 1/8 финале добиваме пари доста и тие клубот ги рачунаше за добиени на почетокот на сезоната и ке се пореметат сметките ако не ги отварат очекувањата годинава во л.ш.Против баерн очекувам сигурна игра без грешки многу и се надевам ке не израдуваат со една убедлива победа...

пс: Aко некој најде слики од дербито нека постира.На гол.ком имаше една како се радуваат сите на крај во скок беа арно ама нмж да ја симнам..

пс: Aко некој најде слики од дербито нека постира.На гол.ком имаше една како се радуваат сите на крај во скок беа арно ама нмж да ја симнам..
Повелеле. :) Преку 200 слики од мечот. :wink:

Еве ме и мене. Во многу лошо време проблем со нетот.
Али после победа над Интер се друго не е важно. ЧЕСТИТА НЕКА НИ Е и се што посакувам е континуитет вонатпреварите и создавање на победнички менталитет, само така можеме да дојдеме до скудетото.

Во врска со натпреварот нема да трошам зборови. При вакви натпревари најбитен е резултатот , се друго е небитно. Пријатно ме изненади Касерес ( мора да напоменам ) и секако Маркисио. Балотели си го доби тоа што го заслужи.

4162610118_cc054de17e.jpg

:tv:

4161852083_75a8901ba9.jpg

4161852043_8e246ab28c.jpg

4161852083_75a8901ba9.jpg

Хехе сликава ја имам на позадина.Значи колку ме изненади касерес в4ера е неописливо.И со играта своја ама и потегов ке му го паметам хахахаха.Црниов за реп го повле4е си мисли малиов ке се посере и можам да му јадам гомна.Ама и касерес носи панталони хехех шо си мисли овој ке му ја акнеше една ми се чини ама ајде професионалец е пред се.Сепак сликава за мене вреди повеќе од мона лиза хехе.Би ја урамил се разбира заедно со оваа

4161851377_706a773b90.jpg

Диего има стварно добар скок ми се чини ке полета на сликава хехе:)PRICELESS

Одличен натпревар...изгинаа играчите, се гледаше дека сакаат да дојдат до оваа важна победа, скоро по секоја цена. браво. така треба! кога би играле со ваква мотивација постојано, титулите би доаѓале сами по себе.
а да...каков гол на маркизио....:vozbud::vozbud:

Еве со превод......хехе
muntarikaseres.jpg

muntarikaseres2.jpg

Касерес:Он мене за реп ке ме фаќа...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom