Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си ти, браво за постот со аватарите. Буквално е така. Од таа нивна самоувереност си патат самите. Да не следиш фудбал и да слушаш навивач на Интер, ќе си помислиш вонземјани дошле да играат иако реалната состојба е многу поинаква. Значи колку се полни самите со себе тоа е чудо едно. Ама... вечерва од многуте мои другари кои се за Шинтер, ни еден го нема да излезе, а и телефоните ги исклучиле. Типично за нив, патетичен тим, патетични навивчи. А знаеја да никнат како печурки после дожд по поразот на Јуве од Каљари. Тоа е тоа, од нив ништо не ме чуди.Хахаха да да ти реков ја за аватарите , само на уста са јаки остај ги зошто се виде вечерва кој е кој и се надеам ќе ги нема више по темава кој солат памет пошто здосадија и богу и народу , нека си гледаа свој работе а мие имамо за славење вечерва
Forza Juventus !!!
Ако си ти, браво за постот со аватарите. Буквално е така. Од таа нивна самоувереност си патат самите. Да не следиш фудбал и да слушаш навивач на Интер, ќе си помислиш вонземјани дошле да играат иако реалната состојба е многу поинаква. Значи колку се полни самите со себе тоа е чудо едно. Ама... вечерва од многуте мои другари кои се за Шинтер, ни еден го нема да излезе, а и телефоните ги исклучиле. Типично за нив, патетичен тим, патетични навивчи. А знаеја да никнат како печурки после дожд по поразот на Јуве од Каљари. Тоа е тоа, од нив ништо не ме чуди.

@Dovicinski - WE ARE BACK!![]()
..важно убаво ги спуштивте малце ,ќе биде интересно кога ке играте со нас 
Eve malku interesni vesti :
Sudijata od federalniot sud (Corte Federale) Piero Sandulli ja proglasuva sezonata 2004/05 za legitimna
http://www.corriere.it/Primo_Piano/Cronache/2006/07_Luglio/27/sandulli.shtml
Sudijata Piero Sandulli priznava deka pronasle dokazi protiv Juventus samo za krsenje na tockata 1. (inace Juventus e suden po tocka 6 koja e mnogu porigorozna... spored pravilata na FIGC za krsenje za tocka 1. kaznata e samo odzemanje na bodovi)
http://www.tuttosport.com/calcio/2009/01/10-14505/Sandulli
UZIVAJTE!!! :wink:
.
. Похрабар човек од овој - здравје. Прво, против Каљари играше со скршен нос пола саат и постојано расчистуваше со глава. И уште редица други натпревари на каде дупнал глава. Вчера играше со маска, а операцијата на носот му беше извршена 3 дена пред натпреварот. Ало човече, па муда треба да имаш како на Бик за да го правиш ова бре. Јуче ни на Матераци не му издржи главата во дуел со Киелини. Мотивиран е до небо кога игра со Интер. Вчера беше безгрешен.