Фан Клуб: Интер

39522127_2049284651788330_813854233387335680_n.jpg
May the force be with us.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Једино ме плаши таа лева наша страна , веруем дека ако работите не идат ко шо треба ке има измена Далберт за Перишич и Асамоа ке се врати како лев бек кај што и припага. Мислам дека Политано ке изгине утакмицава не само ради што игра на познат терен туку премногу конкуренција има на таа позиција а он е стартер денес.

Како и да е не очекуем лесна утакмица денес ама дефинитивно се освен 3 бода би било разочарување.

Некако не ми е јасен изборов на играчи :), асамоа крило ? Или мартинез, па 433, милион варијации има со овој состав, може и 4312 ...
Трпи нападов многу со овој состав, бар на хартија, на клупа имаме неколку офанзивци, плус без скринијар назад.
Дај боже да сум грешка али има простор за мачење у прво, освен ако не се разулават лаутаро и политано, кои гарант со 1 тон притисок на грб сеа ке играат со оглед дека се у спотлајт а обично у таква ситуација доста се греши. :coffee:

За Наиголан знаеме дека е повреден а другите мислам дека е така намерно изјавено за да не се припремаат Сасуоло со тие и тие играчи во предвид.

Друго е кога ќе ја спремиш екипата и тактиката против тие играчи и после 1 саат пред натпреварот Спалети ти вади друг сетап.

Кеита само што дојде, може ќе има кратко деби во второ полувреме, инаку Перишич мислам дека скоро сигурно ќе стартува. Неверувам дека ќе има многу промени од лани освен на очигледните позиции каде лани бевме слаби (лев бек, десно крило).
Гледај, испадна точно како што беше најавувано во медиумите последниве 24 часа. Тоа ме нервира малку, не смее точниот состав да ти излезе 24 часа однапред, посебно што не е очигледен или очекуван состав. Аматерски е тоа, требаше како што викаш и ти, да пуштиме неколку патки.

Друго, ова е показател дека некои луѓе се непотребно претерано информирани.

Во меѓувреме, црвен картон за Валтер Цигерица Мацари.

Вчера Јувентус освен Кедира, Бонучи и Киелини излезе со целосно напаѓачки состав. Така се игра против мали екипи, ги ставија во шише.

Али ајде да видиме како ќе функционира, да не зборам пред рака. =D

Зошто без Перишич, Кеита и Вршаљко?

Подобро да знае што прави келавиов, нема никакво алиби оваа сезона...

Гледај, испадна точно како што беше најавувано во медиумите последниве 24 часа. Тоа ме нервира малку, не смее точниот состав да ти излезе 24 часа однапред, посебно што не е очигледен или очекуван состав. Аматерски е тоа, требаше како што викаш и ти, да пуштиме неколку патки.

Друго, ова е показател дека некои луѓе се непотребно претерано информирани.

Во меѓувреме, црвен картон за Валтер Цигерица Мацари.

Незнам што прават овие медиумиве низ Италија, но секогаш успеваат 24 часа пред мечот да го даваат точниот состав, така беше и Јувентус-Киево. Тој истиот состав кој го најавиа медиумиве, со тој состав Алегри го започна натпреварот... Се согласувам дека ова е голем пропуст на екипава.

Зашо не се спремни бе, вчера од одмор се вратија да го ебам, пратите ли малце што се дешава со тимот или не?

Перишич касно дојде, исто и балде, ни на подготовките не играа, ама можеше барем кандрева да излезе плус, или карамо, не вака, aли да не судиме пред време, ама ова ако му е некоја тактичка замисла .... за да се сопре десно берарди ... ондак. :facepalm:

Кандрева или карамоа мораше да стартуваат при отсуство на перишич и кеита. Вака ако ништо друго сигурница Х прво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom