- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.538
- Поени од реакции
- 11.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледај, испадна точно како што беше најавувано во медиумите последниве 24 часа. Тоа ме нервира малку, не смее точниот состав да ти излезе 24 часа однапред, посебно што не е очигледен или очекуван состав. Аматерски е тоа, требаше како што викаш и ти, да пуштиме неколку патки.За Наиголан знаеме дека е повреден а другите мислам дека е така намерно изјавено за да не се припремаат Сасуоло со тие и тие играчи во предвид.
Друго е кога ќе ја спремиш екипата и тактиката против тие играчи и после 1 саат пред натпреварот Спалети ти вади друг сетап.
Кеита само што дојде, може ќе има кратко деби во второ полувреме, инаку Перишич мислам дека скоро сигурно ќе стартува. Неверувам дека ќе има многу промени од лани освен на очигледните позиции каде лани бевме слаби (лев бек, десно крило).
Гледај, испадна точно како што беше најавувано во медиумите последниве 24 часа. Тоа ме нервира малку, не смее точниот состав да ти излезе 24 часа однапред, посебно што не е очигледен или очекуван состав. Аматерски е тоа, требаше како што викаш и ти, да пуштиме неколку патки.
Друго, ова е показател дека некои луѓе се непотребно претерано информирани.
Во меѓувреме, црвен картон за Валтер Цигерица Мацари.