Фан Клуб: Интер

Trebashe da se donese nekoj za zamena na Ikardi, makar se vikal I Borielo.

Ne mi pocnuvajte so lazni devetki samo, ne sme Barca...

@loophole, како навивач, многу јасно. Затоа и реков дека тие муабети се за одржување ред на трибини, не смеат да ја запалат публиката, тоа е контрапродуктивно. На терен мора да гинат, да соберат 90+ бодови па ќе видиме на крај за што е тоа доволно.

@loophole, како навивач, многу јасно. Затоа и реков дека тие муабети се за одржување ред на трибини, не смеат да ја запалат публиката, тоа е контрапродуктивно. На терен мора да гинат, да соберат 90+ бодови па ќе видиме на крај за што е тоа доволно.

Малце оптимистички е 90+..јас презадоволен би бил со 80+ ама тоа многу ќе зависи како ќе се движи сезоната и колку падови ќе има екипата..и се разбира до кога ќе се маткаме во ЛШ/ЛЕ бидејќи и дополнително таму ќе се трошат фудбалерите.

Во ваква ситуација најбитно е лесно да се справуваме со послабите екипи и да се добие рутината која ја имаат Рома и Наполи веќе години наназад..искрено сеуште не сум сигурен дека го имаме стигнато тоа ниво.

По она листата од Газета, очигледно пак сите го потценуваат Лацио. :)
Исто како лани, после пак ќе се чудат и ќе го сметаат за изненадување. Јас мислам дека се подобри од лани. Го продадоа Ф. Андерсон, кој и онака беше играч кој влагаше од клупа, а ги донесоа Кореа и Бадељ без пари. Плус, ако не сум грешка и Ачерби во одбрана го собраа. Костурот на тимот им е уште тука
Мислам дека пак ќе се борат за 4-то место до крај, дури и би прогнозирал дека пред Милан ќе завршат. :P

Јас за Наполи сум изненаден, нема шанси да завршат надвор од топ 4.

Тешко тебе.Во што е послаб Интер од Наполи?

Мислиш дека ќе ја надополниме минатогодишната разлика од 18 бода?..дотколку сме напреднати а тие полоши?

Прогнозите се неблагодарни, но секако дека ќе освоиме многу повеќе од лани. Убеден сум дека имаме подобра екипа, но никогаш не е лесно со толку нови играчи. Многу ќе зависи од почетокот, ако не заостанеме после првите неколку натпревари тогаш се ќе биде во ред.

Мислиш дека ќе ја надополниме минатогодишната разлика од 18 бода?..дотколку сме напреднати а тие полоши?
Па лани иамвме период кога ептен ништо не игравме.Се отепавме киксирање.Зошто да не се надополни тоа?Па и тие ќе бидат послаби јбт.Или очекуваш за титула да се борат?100% пред нив ќе бидеме.

Па лани иамвме период кога ептен ништо не игравме.Се отепавме киксирање.Зошто да не се надополни тоа?Па и тие ќе бидат послаби јбт.Или очекуваш за титула да се борат?100% пред нив ќе бидеме.

Искрено овие нашите многу се непревидливи ама мислам дека го немаме сеуште достигнато нивото на Рома и Наполи во поглед на рутината и победите против послабите екипи...ќе покажи времето,можеби и грешам

Тешко тебе.Во што е послаб Интер од Наполи?

Го имаме Наинголан, во кого јас лично многу верувам.
Очекувам драстично да ја бустира ефективноста на средината.

Али во секој случај Наполи се компактни и верувам ќе играат со поголема самодоверба, што ќе им ја прави играта далеку поопасна.

Искрено, Јуве го гледам на првото место, ние со Наполи по второ и трето, Рома и Милан 4-5.
Но тука е и Лацио кој не смееме да го потцениме!

Јас мислам дека Наполи ќе се бори за 3-4то место.Нешто што беве Рома или ние минатата сезона.Некое од двете улоги ги препуштам на Наполи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom