Фан Клуб: Интер

Па пенал е, го влечеше внатре во 16ник. Овој па Миранда кога ќе направи некоја глупост ништо не го пере. Мада не е целосна кривицата кај Миранда, Дамбо си џогираше, ни да му искочи на овој од Сасуоло ни бутур.

Нека го извадат Далберт пошто доста ми е од него сезонава. Асамоа на негово место и напред кој сака од неспремните нека игра подобро ќе одиграме.

Чист пенал ко солза, нема потреба од плачење.

Го повлече, пенал беше, сосема непотребно.

Asamoah li e Muntari li e. :(
Martinez ne e 10ka.
Politano ne go gledam, Vecino takidze.

Igracive ako zna so formacija igra, jas e.

1. Теренот е говно.
2. Берарди му го испи мозокот на Далберт.
3. Зашто никој не ја коментира одбраната на Ханда за пеналот? Сам си го бутна.

Vo vtoro mora da vlezat keita balde i perisic na mestoto na politano i dalbert zosto tesko niv so vakva igra

3. Зашто никој не ја коментира одбраната на Ханда за пеналот? Сам си го бутна.
Зашо е светец и никој не смее да каже збор против него. :)
Шала на страна се бранеше тоа, низ раце/нозе/тело му пројде, ама не му замерувам зашо е пенал и е дел од секунда, плус најмалце е он крив за ваквото бледо издание во првото полувреме.

Никаква поставеност немаме бе. Еден во друг се бутаат играчите и си сметаат.

Зашо е светец и никој не смее да каже збор против него. :)
Шала на страна се бранеше тоа, низ раце/нозе/тело му пројде, ама не му замерувам зашо е пенал и е дел од секунда, плус најмалце е он крив за ваквото бледо издание во првото полувреме.

Абе брат, ама вакви шашма голови глупи прима сигурно 10 у тек на сезона. Јес да некад фаќа нешто што тројца не го бранат, ама вакви глупости се напињам кога ќе му влезат. Ко паметот му е на тоа дали жена му се ебе со друг док он брани ебате.[DOUBLEPOST=1534706134][/DOUBLEPOST]И Брозович е ЕПИК.... Дупка! Све му ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom