Членот вреѓа исто ако одиме според твоето размислување иако нит он ме навреди нит ја него, никаде лично не го навредив, туку истото се однесуваше на тоа што Тој го пишувал на форумов па влечам паралела за тоа дека не е он кадарен да кажува кој што пишува, ако добро примети, лично сум го ''навредил'' колку и он мене, а тебе никој не те испровоцира за да почнеш на крај да вреѓаш.
И дај доста се правдаш, ок е, нити пак темава е за овој муабет, навреди група на членови и тоа е тоа, да веруваме дека земјата е рамна па да го кажеш тоа, вака веруваме и се надеваме дека Сунинг ке не оправат ко што ти си веруел дека Морати ке не оправи а типот очајно стартуваше во поглед на резултатите.
Едно е да не се согласуваме, друго е да лепиш етикети дека некој е малоумен само зашто не се согласува со тебе, ко сеа да ти каже тебе некој, ти па ептен си бил малоумен што си мавал чакија на морати, само поради фактот што купил пар играчи, а притоа
еднаш у 6 години откако дошол тимот ти играл во ЛШ и бил помеѓу најдобрите во европскиот фудбал.

Тоа е ако одиме според твојата логика, што па ти си поразличен од нас ... малоумните, немој само ти се молам он носел играчи курсетресе у ладна вода муабети, кур подолг ако носел играчи кога резултатите биле тиња а ти се повикуваш на нив, а и голем кур ако носел аки имиња па макар и едно од нив било Роналдо, кога останатите 15 со кои играле биле играчи од типот на коет, џули, умит давала, окан бурук, георгатос, грешко, гамара, сорондо, БРУНО ФАКИНГ ЧИРИЛО, матео ебаниот ферари, гамара, КАРИНИ за КАНАВАРО и ред други што се бетер и од диамбросио и сантон, и тоа апла полоши од овие што сеа се крепат кај нас.
Ете ти тогаш си бил малоумен, според твоето размислување и логика, сега сме ние малоумните и се
надеваме дека со сунинг тимов може да успее.
На крај сите сме малоумни што навиваме за Интер.