Фан Клуб: Интер

Друже, ова малоумни по дома на татко ти, мајка ти, сестра ти, детето, сеедно, они може ке те толерираат. Тоа што некој не се согласува со твоето мислење не го прави малоумен, не глуми лудило и не се преценуј.

Море мрш не ми јади курот тука мене да ми споменуваш мајки, шајки, сестри, прочитај подоле што си напишал.

Ti nit imas kapacitet da kazes koj pisuva a koj ne pisuva gluposti, gledajki ti sto sve si pisal na forumov, nit pak si kadaren bilo sto da napises vo vrska so toa sto e diskutitano ponazad.

Да ми изиграваш шериф мене не, кога ти самиот се послужуваш со такви термини...

(во случај да си сериозен и да не си трол со постов)

Дај ти се молам, баш ти се служиш со ваква терминологија.
Сеа дека ако некој не се согласува со мене или марио или стекот или било кој, под дифолт, е малоумен, никад, ко прво дискусијата поназад е сосем нормална, спротиставени ставови, тоа не му требаше, сеа кога сме си ебавале мајки на форумов не негирам дека не сум отерал некого у три лепе, ако дискусијата е спуштена на такво ниво од сите што членуваат у истата. Сеа ако мислам дека нешто е глупо, без основа кажано, си кажуем, не значи дека тој што го пишал е глуп и туп, туку неинформиран.

А и ти бараше нели тука да се дискутира, да не се трола да нема офтопици, so here u go.[DOUBLEPOST=1522422886][/DOUBLEPOST]
Море мрш не ми јади курот тука мене да ми споменуваш мајки, шајки, сестри, прочитај подоле што си напишал.

Да ми изиграваш шериф мене не, кога ти самиот се послужуваш со такви термини...
Дај бе не глуми лудило и не ми терај вакви офтопици на темава непотребно.
Глеј таму што цитирам, и глеј на што се однесуе тоа, '' тешко тебе '', кај таму глеаш лично дека него го вреѓам, ко ти што истера, тоа тешко тебе можеше да се избрише па и казни ко офтопик, али така си се истера дискусијата, не ги врти работите ко што ти одговара а притоа да изигнорираш што и другиот член пишал прво.
Не се преценуј, со убаво ти реков, нервозата и личните фрустрации ти реков каде и со кого можеш слободно да си ги истуриш, низ дома , или дискутирај нормално ко што се дискутира, или изгуби се ако не ти одговара тоа. Нит пак ти спомињам мајки шајки, нит пак имам намера да ти ги спомнам у контекстот на кој ти мислиш дека се спомнати, имаш доволно капацитет да сфатиш на што е алудирано таму, не ја усеруј дискусијата со такви излепени етикети, зашто после тоа стварно ќе дое некој и ке те отера у три лепе, па ќе се бришат миљарда такви постови.

Ајт, терај си Он и не смарај со лични навреди.

Последно уредено:
Сеа дека ако некој не се согласува со мене или марио или стекот или било кој, под дифолт, е малоумен, никад, ко прво дискусијата поназад е сосем нормална, спротиставени ставови, тоа не му требаше, сеа кога сме си ебавале мајки на форумов не негирам дека не сум отерал некого у три лепе, ако дискусијата е спуштена на такво ниво од сите што членуваат у истата. Сеа ако мислам дека нешто е глупо, без основа кажано, си кажуем, не значи дека тој што го пишал е глуп и туп, туку неинформиран.

А и ти бараше нели тука да се дискутира, да не се трола да нема офтопици, so here u go.

Холд он мај брадр, зборот малоумен си е малоумен, вреѓање си е вреѓање, немој да ми правиш тука кур-диференцијација за употреба во различни случаи и објаснуваш кога е дозволено/оправдано а кога не. :D:ROFLMAO:

И едно е да речиш дека нешто е глупо, а друго е конкретно да зборуваш за некого кое што ти имаш навика да го правиш. Ок, пак знаеш да останиш сериозен и конструктивен во поголем дел од коментарите, иако не си свесен колку грешиш и удараш ѕид сглавом а притоа убеден си дека користиш факти. :icon_lol:

@_BerzerkeR_ Ок е друже, темава ти е за дискусија, ако мислиш дека удирам со глава у ѕид и притоа сум изнел погрешен факт, прецизирај у некоја прилика каде и што, вака истото и за тебе може некој да го каже, а всушност ништо конкретно не си изнел.
Еве конкретно за Морати и Сунинг, првите сезони со едниот, и со кинезиве, некој што го фали Морати, и кој тука тврди дека единствена сатисфакција му е Интер да се бори за титули и ЛШ, има тотален блекаут какви резултати имал Морати на стартот. Што ако зимал играчи, кога главната сатисфакција е јак интер, а интер беше све само не јак. 6 години со Морати, еднаш играле во ЛШ ...
Кој податок или факт е тука погрешен, на крај, после 200 години, Морати си заминува како еден од најтрофејните претседатели, и тоа е тоа, сеа ако се имало со него трпение, од лични искуства со овој клуб кој секој навивач ги искусил, логично е истото тоа трпение да го имаш и со друг газда.
А ако се цепидлачи со критики, тогаш до седмо колено све требало да му се пцуе на Морати за неговото водење на тимов у првите 6-7 години, за да на крај истиот тој морати испадне дека е еден од легендарните претседатели на тимов, историски гледано, со оглед дека титулите конечно дојдоа, ама за истите се изначекавме.
И никаде никој не вика дека истиот луксуз од 10 години го имаат кинезиве, од кај тоа, ја искрено прво нешто што очекува, е сезонава ЛШ, второ, наредна година битка за титула во Италија, истата амбиција ако е, само пласман во ЛШ, тоа ќе значи дека тимот стагнира, и нема прогрес.

Дај бе не глуми лудило и не ми терај вакви офтопици на темава непотребно.
Глеј таму што цитирам, и глеј на што се однесуе тоа, '' тешко тебе '', кај таму глеаш лично дека него го вреѓам, ко ти што истера, тоа тешко тебе можеше да се избрише па и казни ко офтопик, али така си се истера дискусијата, не ги врти работите ко што ти одговара а притоа да изигнорираш што и другиот член пишал прво.
Не се преценуј, со убаво ти реков, нервозата и личните фрустрации ти реков каде и со кого можеш слободно да си ги истуриш, низ дома , или дискутирај нормално ко што се дискутира, или изгуби се ако не ти одговара тоа. Нит пак ти спомињам мајки шајки, нит пак имам намера да ти ги спомнам у контекстот на кој ти мислиш дека се спомнати, имаш доволно капацитет да сфатиш на што е алудирано таму, не ја усеруј дискусијата со такви излепени етикети, зашто после тоа стварно ќе дое некој и ке те отера у три лепе, па ќе се бришат миљарда такви постови.

Ајт, терај си Он и не смарај со лични навреди.

Ако не е лично вреѓање на некого да му кажеш дека ти немаш капацитет да дискутираш, или не си кадарен за ова и тоа да дискутираш тогаш јас незнам што се фати за зборот малоумен, на ист контекст беше речено и моето и твоето, само ако ти не се замислуваш дека имаш право повеќе од другите тука на форумов.

Инаку да отера некој некого на форум, позади тестатура у три лепе, е најлесна ствар у светот.

Друже не се закачај со него пошо Урко го викаат на надимак. Размисли уште еднаш и биди среќен што се прави јак (сеуште) позади тастатура. Поздрав и секое добро.

@Syn, членот со вториот коментар над мојот ме сфати што зборувам, се надевам дека ти не си во погрешна насока...

@_BerzerkeR_ ако мислиш дека удирам со глава у ѕид и притоа сум изнел погрешен факт, прецизирај у некоја прилика каде и што

Легендата вели дека некој некогаш и негде се разбрал со тебе... :D

Ако не е лично вреѓање на некого да му кажеш дека ти немаш капацитет да дискутираш, или не си кадарен за ова и тоа да дискутираш тогаш јас незнам што се фати за зборот малоумен, на ист контекст беше речено и моето и твоето, само ако ти не се замислуваш дека имаш право повеќе од другите тука на форумов.

Инаку да отера некој некого на форум, позади тестатура у три лепе, е најлесна ствар у светот.
Ама гледај ја претходно дискусијата бе чоек, не се фаќај само за тој мој пост, истото и за него можеш да го кажеш со 2 негови претходни поста, ако гледаме веќе така, лесно е да цитираш само еден пост и да си го истераш муабетот само тебе како ти одговара.
Ти овде ничим изазван почна да лепиш етикети, не гледам некој тебе нешто да ти рекол, дека си глуп или малоумен или нискоинтелигентен, што се праиш сеа наудрен. Ја можам да ти го избришам постот, можам да ти лупнам казна али нит сакам да модерирам, нит пак имам таква навика на темиве, освен ептен ако не се претера, си земал ми тераш некоја своја правда а извреѓа неколку души само зашто не се согласуваат со тебе.
Шо очекуеш ти на тоа некој да ти реплицира ... дај среди се, немаше никаква потреба да исфорсираш таков муабет, па дури и да мислиш дека ја истото сум го терал, ете, не се огледувај на мене, шо да ти кажам. Нормално се дискутира тука со денови, без разлика кој какви ставови има, не мора да го усереш тоа со вакви навреди, ти реков, ке дое некој трет ке те отера у три лепе и толку ке биде од нормалниот муабет тука.[DOUBLEPOST=1522424617][/DOUBLEPOST]
Легендата вели дека некој некогаш и негде се разбрал со тебе... :D
Па лесно моеш да ми го спопикаш де, дека нели, за факти станувало збор, така да ...
И не е дека ја увек мислам дека сум у право јебете со тие муабети, за тохир ја иам утнато, за де бур исто, тотално фијаско беше човекот, а еве Морати кога го спомињам, памтам на времето тука сум го бранел и бранел после 2010, @beneamata нека ви каже, па еве од оваа перспектива они биле у право, типот секна и преку ноќ почна да усеруе све што претходно изгради у клубов. И она гомноно марио му ебам пропалицата, не се наметна тука, јееебига, форум е.

Ме боли кур на крај краева дали ке сум у право или не на форумов, само интер нека идат у ЛШ, ко што тебе кур ке те боли ако си ја утнал со сунинг, у случај у иднина да го издигнат клубов бајаги. ;) На крајот од денот, моли се да сме у право за сунинг, шо да ти кажам, ипак за интер навиваш, така да би ти одговарало едно такво сценарио, она вашето на никој не му одговара, освен ако не си фан на јуве или милан.

Последно уредено:
Ама гледај ја претходно дискусијата бе чоек, не се фаќај само за тој мој пост, истото и за него можеш да го кажеш со 2 негови претходни поста, ако гледаме веќе така, лесно е да цитираш само еден пост и да си го истераш муабетот само тебе како ти одговара.
Ти овде ничим изазван почна да лепиш етикети, не гледам некој тебе нешто да ти рекол, дека си глуп или малоумен или нискоинтелигентен, што се праиш сеа наудрен. Ја можам да ти го избришам постот, можам да ти лупнам казна али нит сакам да модерирам, нит пак имам таква навика на темиве, освен ептен ако не се претера, си земал ми тераш некоја своја правда а извреѓа неколку души само зашто не се согласуваат со тебе.
Шо очекуеш ти на тоа некој да ти реплицира ... дај среди се, немаше никаква потреба да исфорсираш таков муабет, па дури и да мислиш дека ја истото сум го терал, ете, не се огледувај на мене, шо да ти кажам. Нормално се дискутира тука со денови, без разлика кој какви ставови има, не мора да го усереш тоа со вакви навреди, ти реков, ке дое некој трет ке те отера у три леше и толку ке биде од нормалниот муабет тука.

За разлика од тебе другар каде ти го цитираш членот и го вреѓаш лично, јас никаде тебе не те цитирав или те навредив лично.
Зборот малоумен беше кажен у глобала за една многу јасна ствар, и ти за ова можеш до утре да бришеш или лупаш казни, ништо не ми значи тоа. Јас стојам на мојот став дека е малоумност да им се веруваа на Кинезиве на некаков голем проект кога најавуват од сега натаму само "самофинансирање" на меркатото.

Нема што да се огледувам на тебе, само немој да ми тераш двојни аршини на форумов. Јас со задоволство би прифатил да бидам казнет од администрацијата за кажаното.

Инаку, кажи кој ќе биде тој третиот што ќе ме отера у три лепе, веќе втор пат ми го споменуваш, Стекот или Џонтра, да знам од кој да пазам повеќе, да не ги навредам.

За разлика од тебе другар каде ти го цитираш членот и го вреѓаш лично, јас никаде тебе не те цитирав или те навредив лично.
Зборот малоумен беше кажен у глобала за една многу јасна ствар, и ти за ова можеш до утре да бришеш или лупаш казни, ништо не ми значи тоа. Јас стојам на мојот став дека е малоумност да им се веруваа на Кинезиве на некаков голем проект кога најавуват од сега натаму само "самофинансирање" на меркатото.

Нема што да се огледувам на тебе, само немој да ми тераш двојни аршини на форумов. Јас со задоволство би прифатил да бидам казнет од администрација за кажаното.

Инаку, кажи кој ќе биде тој третиот што ќе ме отера у три лепе, веќе втор пат ми го споменуваш, Стекот или Џонтра, да знам од кој да пазам повеќе, да не ги навредам.
Членот вреѓа исто ако одиме според твоето размислување иако нит он ме навреди нит ја него, никаде лично не го навредив, туку истото се однесуваше на тоа што Тој го пишувал на форумов па влечам паралела за тоа дека не е он кадарен да кажува кој што пишува, ако добро примети, лично сум го ''навредил'' колку и он мене, а тебе никој не те испровоцира за да почнеш на крај да вреѓаш.
И дај доста се правдаш, ок е, нити пак темава е за овој муабет, навреди група на членови и тоа е тоа, да веруваме дека земјата е рамна па да го кажеш тоа, вака веруваме и се надеваме дека Сунинг ке не оправат ко што ти си веруел дека Морати ке не оправи а типот очајно стартуваше во поглед на резултатите.
Едно е да не се согласуваме, друго е да лепиш етикети дека некој е малоумен само зашто не се согласува со тебе, ко сеа да ти каже тебе некој, ти па ептен си бил малоумен што си мавал чакија на морати, само поради фактот што купил пар играчи, а притоа еднаш у 6 години откако дошол тимот ти играл во ЛШ и бил помеѓу најдобрите во европскиот фудбал. :toe:
Тоа е ако одиме според твојата логика, што па ти си поразличен од нас ... малоумните, немој само ти се молам он носел играчи курсетресе у ладна вода муабети, кур подолг ако носел играчи кога резултатите биле тиња а ти се повикуваш на нив, а и голем кур ако носел аки имиња па макар и едно од нив било Роналдо, кога останатите 15 со кои играле биле играчи од типот на коет, џули, умит давала, окан бурук, георгатос, грешко, гамара, сорондо, БРУНО ФАКИНГ ЧИРИЛО, матео ебаниот ферари, гамара, КАРИНИ за КАНАВАРО и ред други што се бетер и од диамбросио и сантон, и тоа апла полоши од овие што сеа се крепат кај нас.
Ете ти тогаш си бил малоумен, според твоето размислување и логика, сега сме ние малоумните и се надеваме дека со сунинг тимов може да успее. :popce:

На крај сите сме малоумни што навиваме за Интер. :tvg:

Мене преку кур ми е дојдено да ги чекам сите по 10години, како ми изиграваат футбал менаџери, со некакви самофинансирања на клубот.
И што ако се само 2 години тука, со ништо ме немаат убедено во овие 2 години дека ќе направат нешто подобро од Морати или Тохир, исти курац се, ако не побетер од нив, само уште има тука малоумни што им веруваат на некојси голем проект со Интер.
Чему цела нервоза и навреди ?

Членот вреѓа исто ако одиме според твоето размислување иако нит он ме навреди нит ја него, никаде лично не го навредив, туку истото се однесуваше на тоа што Тој го пишувал на форумов па влечам паралела за тоа дека не е он кадарен да кажува кој што пишува, ако добро примети, лично сум го ''навредил'' колку и он мене, а тебе никој не те испровоцира за да почнеш на крај да вреѓаш.
И дај доста се правдаш, ок е, нити пак темава е за овој муабет, навреди група на членови и тоа е тоа, да веруваме дека земјата е рамна па да го кажеш тоа, вака веруваме и се надеваме дека Сунинг ке не оправат ко што ти си веруел дека Морати ке не оправи а типот очајно стартуваше во поглед на резултатите.
Едно е да не се согласуваме, друго е да лепиш етикети дека некој е малоумен само зашто не се согласува со тебе, ко сеа да ти каже тебе некој, ти па ептен си бил малоумен што си мавал чакија на морати, само поради фактот што купил пар играчи, а притоа еднаш у 6 години откако дошол тимот ти играл во ЛШ и бил помеѓу најдобрите во европскиот фудбал. :toe:
Тоа е ако одиме според твојата логика, што па ти си поразличен од нас ... малоумните, немој само ти се молам он носел играчи курсетресе у ладна вода муабети, кур подолг ако носел играчи кога резултатите биле тиња а ти се повикуваш на нив, а и голем кур ако носел аки имиња па макар и едно од нив било Роналдо, кога останатите 15 со кои играле биле играчи од типот на коет, џули, умит давала, окан бурук, георгатос, грешко, гамара, сорондо, БРУНО ФАКИНГ ЧИРИЛО, матео ебаниот ферари, гамара, КАРИНИ за КАНАВАРО и ред други што се бетер и од диамбросио и сантон, и тоа апла полоши од овие што сеа се крепат кај нас.
Ете ти тогаш си бил малоумен, според твоето размислување и логика, сега сме ние малоумните и се надеваме дека со сунинг тимов може да успее. :popce:

На крај сите сме малоумни што навиваме за Интер. :tvg:

Не се согласував со вас дека Хесус е квалитетен играч и идна дефанзивна супер ѕвезда ( :tvg: ) па бев етикетиран и по мене се атакуваше со секаква терминологија, а еден од нив беше и ти. Па накрај како испадна и кој правилно ги согледувал работите не знам... :LOL:

Ете тоа беше конкретен случај каде што јас си давав СВОЕ мислење како што велиш ти (а тоа беше дека не ми се допаѓа тој играч) а вие вреѓавте и бевте цинични, пошо премногу лично го сфаќавте тоа како и многу други работи поврзани со критики кон клубот, управата и газдиве.

Така да нема врска муабетот "едно е да не се согласуваме а друго е да лепиш етикети", кога не ви се допаѓаат мислењата одма "замараш, се инатиш" и слично.

Еве нема да се контрам со тебе околу тоа која всушност им е намерата на кинезиве, до кога ќе трае банов и што после него, да почекаме да видиме, иако потајно го делам мислењето со многу фанови за тоа дека they won't do shiit! Тое а моја претпоставка.

Последно уредено:
Јас Интер го ценам повеќе изгледа, за мене успех само играње во ЛШ не е некој успех, тоа за клуб како Интер мора да биде рутина. И не постоиме заради ваков ебан менталитет како твојот. Секој кој доаѓа во клубот да им дадеме по 100години време да направат некоја асална инвестиција, па тек тогаш да очекуваме резутати.
Ти зборам моментално бе. Знаеш да читаш правилно или само фрлаш поглед низ постовите и си продужуваш со тоа твоето ко на трака.

МОМЕНТАЛНО, во оваа ситуација, пласман во ЛШ ќе се смета за успех за Интер. Не знам како да ти поедноставам. У реду е, сите се согласуваме дека приоритет на Интер како клуб треба да биде освојување титули, не се праи премногу паметен ко само ти да го знаеш ова.
Мора од негде да се почне, а тој почеток моментално се вика пласман и настап во Лигата на Шампионите.

Не ми глумете некои посебни интераши, над сите, демек ние сакаме смао титули со Интер вие малоумните што се задоволувате со пласман у ЛШ сега, за кур не ве бива.

п.с Ти рече и Урко, тоа етикетирање малоумни, дома на твоите.

Што фини беа времињата со Васе Пандев и Думан...

Некој не бил кадарен за дискусија, другиот бил, а немал аргументи, третиот бил малоумен. Мислиш за црните дупки во универзумот прават муабет, а не за Интер :D

Што фини беа времињата со Васе Пандев и Думан...

Некој не бил кадарен за дискусија, другиот бил, а немал аргументи, третиот бил малоумен. Мислиш за црните дупки во универзумот прават муабет, а не за Интер :D

Фаќај си сеир и крцкај си бе!
Само држи си дистанца со огинот.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom