Фан Клуб: Интер

Шо стори слаба " финта " ова со враќање на стари муабети човече... колку години имате 13??

Токму тоа, читај го првиот пост кај што ме цитирал големиот копач на мислења а.к.а Џонтра, на заграда имам пишано Меси, со тоа алудирав на топ класа играчи.

Инаку цел свет копа биткоини, човекот копа по стари мислења на форумов, нема што браво на генијалноста. :D

Па види сеа... земаќи го во предвид фактот што голем дел од фановиве тука (а дури и на Јутјуб) Шакири го поистоветија со Меси, и можеш многу лесно да бидеш погрешно протолкуван. :rolleyes::LOL:

Да те ебе братот на Дражен најдобриот европски кошаркар у историјата, Александар Петровиќ кого го викаат Ацо-Трица.

Може и бившиот ф1 возач Роберт Кубица и тоа директно на Ибица

Може и бившиот ф1 возач Роберт Кубица и тоа директно на Ибица
Да ти го начука Краљ Ивица ..... ООООООоооООООООооООООООоОООоООО ОООООООООООООООООООО хочу да трошим твоје паре по бахамима, хочу да си много јачи од гадафија, о дијамантима и апартманима нечу да сањам плати ништо не ме занима ...ООООооООООоООООООоооо на столу остави ми цвет да ми на тебе миришеее, карту за лет на она свет и пуну шаку олова и нешто против боловаааа.

Некој не бил кадарен за дискусија, другиот бил, а немал аргументи, третиот бил малоумен. Мислиш за црните дупки во универзумот прават муабет, а не за Интер :D

Ова е едно исто мике мој.

Ne gi voznemiruvajte Dzontra i Stekot, izvinete im se i tivko povlecete se od diskusijata. Ne im gi znaete pravite lica. Ke vi gi ubijat roditelite pa ke vi gi siluvaat, ke im gi siluvaat i grobovite pred da gi skvernavat. Vas ke ve siluvaat, ke ve ubijat, ke ve isecat na parcinja, ke vi gi siluvaat bubrezite pred da se nagostat so niv pa ke vi go ispijat mozokot. Sto podaleku!!!

спопикаш де, дека нели, за факти станувало збор, така да ...
И не е дека ја увек мислам дека сум у право јебете со тие муабети, за тохир ја иам утнато, за де бур исто, тотално фијаско беше човекот, а еве Морати кога го спомињам, памтам на времето тука сум го бранел и бранел после 2010, @beneamata нека ви каже, па еве од оваа перспектива они биле у право, типот секна и преку ноќ почна да усеруе све што претходно изгради у клубов. И она гомноно марио му ебам пропалицата, не се наметна тука, јееебига, форум е.

Ме боли кур на крај краева дали ке сум у право или не на форумов, само интер нека идат у ЛШ, ко што тебе кур ке те боли ако си ја утнал со сунинг, у случај у иднина да го издигнат клубов бајаги. ;) На крајот од денот, моли се да сме у право за сунинг, шо да ти кажам, ипак за интер навиваш, така да би ти одговарало едно такво сценарио, она вашето на никој не му одговара, освен ако не си фан на јуве или милан.
Можда беше једини што го бранеше Морати, не дека беше тешко да се претпостави што следуваше после бркањето на Мота, Снајдер, Цезар и Маикон, и first sell than buy и никој не купи со парите од Бало...

Засега се сложувам со тебе за кинезиве, иако заминувањето на Сабатини не е наивно ко што го мислиш, има работи што не ги знаеме, а јас останувам на тоа дека штедеа пари а можеа да постигнат.

Со киксов на рома имаме простор за дишење. Денес е must win, а во среда и нерешено е океј резултат. Ако милан изгуби денес целиот притисок ќе биде врз нив и ќе мора да одат на победа. Мислам дека немаат капацитет да играат под притисок и ќе исчоукаат. Серијава победи што ја врзаа беше баш поради тоа што никој не рачунаше на нив и беа слободни во играта.

Темава...... Јавна Детска Градинка "Весели цветови"

Со исти тим стартаме против Верона, се надевам дека ке го играат истиот фудбал како и против Самп. Две победи во низа ке имаат подобрен морал буст што е од високо значење пред утакимцава со Милан.

ЕДИТ: МАУРООО!!

Последно уредено:
Одлични измени Сантон, Едер и Валеро. Кој од кој поголем талент и можност за просперитет.
Сеа со милан во 75 кога ќе се крши резултатот нека го стави карамоа да му ја уништи самодовербата до крај. Далберт го чува за на тренинг.[DOUBLEPOST=1522508380][/DOUBLEPOST]Кандрева што дочека од дамброзио да јаде ремет дека не може гол да даде. Кандрева тргна да го смува дното, а ова му се тргна и му рече бегај бе срамота е со тебе да ме видат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom