- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.516
- Поени од реакции
- 12.166
@Stefan-kobe
Тоа што ги критикувам кинезите значи дека не го сакам клубот и сакам да кикснуваат со боранија екипи?
И сигурно дека критики ќе има кога не играат како што треба,пошто би било ретрдирано да ги критикувам кога беа 1во место.Имав пишано и тогаш,пријатно сум изненаден и дај боже да испаднам грешка и да бидеме топ 3 рутинирано.Само ова беше во ноември,а сеа сме март и работите дојдоа во нормала т.е спрема очекуваното.
Тоа што ги критикувам кинезите значи дека не го сакам клубот и сакам да кикснуваат со боранија екипи?
И сигурно дека критики ќе има кога не играат како што треба,пошто би било ретрдирано да ги критикувам кога беа 1во место.Имав пишано и тогаш,пријатно сум изненаден и дај боже да испаднам грешка и да бидеме топ 3 рутинирано.Само ова беше во ноември,а сеа сме март и работите дојдоа во нормала т.е спрема очекуваното.
Тоа е она за кое збореше првично Урко на почетокот од сезоната, а после и ја, Џонтра и уште некој, дека целта на Сунинг е прво клубот да застане на нозе од финансиски аспект па да се иде на големи успеси. Факт е дека има простор и за критики али според мене досега добро си ја вршат работата. Изградија нов модерен тренинг центар, го развиваат Интер како бренд на глобално ниво, многу го подобрија маркетингот, ги зголемија приходите, го појачаа тимот играчки без да се трошат огромни суми (Шкринијар, Кансело, Валеро, Весино) така да на играчите и тренерот останува да го одработат своето и да се пласираат во ЛШ, а понатака ќе очекуваме и титули. Подоле во спојлер е и целото видео, ако сака некој нека го изгледа.

Апла нерентабилно работеше Интер тогаш и затоа ни се дешава ова сега, односно нетрпението на ликови ко Берзекер, Фреди Гуарин и Александар. Мислам ок е, има простор за критики секако, и јас ги критикувам, ама најискрено откако се дојдени Сунинг доста нагоре почна да оди клубов, што од маркетинг, што од играчки аспект, што од тренерски, буквално на секое поле идеме напред, освен денсањето со рамења.