Фан Клуб: Интер

Кансело како лесно игра мајко мила. Им ги протиња низ нозе кога сака, сече топки, асистира. Може и на крило да го проба сега кога има самодоверба. Мислам дека покорисен ќе биде таму.

Еднаш годишно, али добро е што сега дојде овој резултат.

До брадата на Брозо е. :D

kaj bese ovoj tim pola godina be bem im 100 majki, barem pola od ova denes sto go pokazaa ako nisto drugo mozea da padnat krotone, spal, fiorentina, barem 6 boda poveke da imaa od ova sea. kakvi glup paradoksalen klub sme, ne deka ke teraat vaka ko denes u narednite natprevari ama valjda konecno go podignaa povtorno nivoto na igra, ako nisto drugo da padnat torino, verona, kaljari i takvite ko niv, sea za derbi sredbive kao i da igras i u kakva forma da si nebitno e.

Ali daj da pocekame ustvari, ni 0-4 ne se sigurica so pustive.

Еј многу сте црепови значи , наместо да уживате после 100 години не изиграле вакво полувреме а камо ли ваква завршница на акциите. Незнам шо кењате за Рафиња, дечкото позиционирање има одлично и многу брзо ја префрла играта во шеснаесетник, последен пат Снајдер беше тој пред 6 години. Кансело центаршут убитачен, трампа за Кондогбиа одма. Сељакон конечко почна да игра, ваљда дека Спалети му ја смени позицијата и е мноу по корисен како МЦ него ли АМЦ . Икарди кур ташак игра , петагата мазна , секоја чест. Туку малце им е нејасно зашто им се радуе на головиве , мислев дека со Сампдорија се разделија на професионален начин.

Како и да е , ова не го очекував и многу пријатно ме изненадија , .

Karamoah i dalbert mora vo igra da vlezat.

Icardi 4 komada

64931.3.jpg

neka mu kazat na kopilevo 6 e rekordot, 7 vise prv u istorija ke e :), ke se zainati ke ide na uste golovi sukurac.[DOUBLEPOST=1521377946][/DOUBLEPOST]aj be izumri fester, aj izgubi se.

Последно уредено:
Значи дегенов не го става денес Карамох да избилда самодоверба... ама затоа го стаи прошло коло, да го изеде Кулибали и да го убие у поим.

Страшна партија на Кансело.

Карамоа ќе реализираше една од шансите на ванаби суперѕвездите што играат на крило и ќе набилдаше самодоверба. Кандрева сељакот нема да постои на следа утакмица ама затоа сеа курташак си играше.

aj glupo e da se kritikue bilo koj posle denesnovo izdanie, od edna strana znacajno e dalbert i karamoh da se razigraat da ne igraat so strav narocito prviot, ama i vesino i valero e mnogu bitno da krenat forma, jebiga.
Rafinja imase super utakmica samo 35m evra inter nikad ne bi dale za nego, neznam so koj pamet dogovorija takvo nesto, i samite znaat deka nema da gi platat, ne ni vredi tolku a i postoi moznost da e injury prone. Kanselo od druga strana sigurno ke go zemat, dobroto e sto kondogbija posledniov period isto gazi za valensija pa najverojatno ke se doplatat 10m evra plus kondogbija i toa bi bilo toa, super igrac e kanselo vo pojak inter duplo bolji partii bi prikazuval, kako i da e definitivno e materijal koj e potreben za jak tim.

Brozovic iznenaduva prijatno poslednive 2 utakmici, taka da naredna ni e so verona i u slucaj site da se fit ( ebanite reprezentacii igraat ) ne veruvam deka ke gi menja prvive 11 spaleti, valjda najde nekoj balans vo ovoj tim, a i na klupa ima dobri resenija sto bi mozele da go osvezat timot, ko valero i vesino.
Znacajna pobeda u sekoj slucaj, dobar veter u grb narocito sto sledi uslovno receno lesen mec so verona, pa derbito so milan.

Ова се бараше веќе неколку месеци. Брозович и Гаљардини газат во средината, Рафиња знае да креира акција, Перишич кога сака може да игра а денес беше таков ден. Икарди да играше до 90та ке постигнеше барем уште 1 гол.

Кансело е незаменлив, Скриниар и Миранда на ниво како и секогаш.

Најмногу ме радува пристапот денес, играа пожртвувано, се бореа за секоја топка и квалитетот излезе на виделина.
Повторно ми се врати вербата дека може да се стигне до лига на шампиони!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom