Фан Клуб: Интер

Ле-Ле, што беше ова денес мајко мила, аууууууууууууууууу, лелек и плач одекнуваа во Милано од мизеријата што ја гледавме 90 и кусур минути. Спалети дефинитивно потврди дека е ментален, зема во префрли Кансело лево, овој се на се имаше еден мега тажен центаршут кога налета на крт на теренот и тоа беше тоа од него. Зашо почна без Валеро? Па и кога влезе на крајот ЛЕВО КРИЛО му играше :pos::pos: Едер? :pos::pos::pos: Овој не е играч бе другари, ни во Виртус Ентела не би го земал, типот нема основни познавања на фудбалската игра, не знае топка да смири, не знае пас да даде, ништо не разбира. Спалети мрш од Интер одма све да ти ебам.

Само мака ми е ради Шкриниар, какво играчиште имаме во тим ЛЕЛЕ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, абе ТЕНК е дечкото, никој не може да го пројде, нема дуел изгубено сезонава. Исто жал ми е што имаме играчиште на позицијата напаѓач и добива една употреблива топка во 10 утакмици. Најискрено нема воопшто да му се налутам ако си отиде летоска, да сум на негово место и ја сместа би фатил џаде, ќе дремам јас во проклетиов тим што не може ни 4 место да биде а не пак титули да освојува.

Тоа е, ги заебавме и Наполи, се заебавме и ние, нека заврши сезонава веќе и нека се носат у три пичке материне.

Кој шо сака нека лафе, Шкринијар е најјак штопер у Италија.

Skriniar e igraciste, posle Samuel nemavme vistinsi stoper do Sega.
Dobro odigravme, brozovic pokaza deka e daleku podobar od valero I vecino.
Trrbase samo malku pohrabro da odigra spaleti iako da vlezeshe stativata na skriniar ili udarot na candreva kje bese drug muabet.
Razocaraa ikardi I perisic a eder ne vredi da se spomni.

Со што разочарал Икарди ај објасни ни на сите нас те молам? Најмногу се трудеше, одигра неколку дупли пасови со Перишиќ, Едер и Кандрева, се враќаше назад, помагаше... Ниту една употреблива топка не доби, па искрено ние имаме среќа што Икарди не јаде многу гомна, да беше Ибра на местото на Икарди сезонава ќе истепаше 10 соиграчи и ќе се скараше со пола свет зашо не добива употребливи топки. На што личи ова бе, го имаш најдобриот напаѓач во лигата и има точно нула употребливи топки за него, нула шанси, нула све, да ти ебам екипата умрена.

https://www.football-italia.net/118404/spalletti-i-cant-improve-inter

Najlosoto nesto sto mozzes da go izjavis u mediumi, duri i da si u pravo, vakvo nesto ne smees da izjavis, radi tvoite igraci od koi ocekuvas krv da plukaat za tebe i timot. Ova e demotiviracki, sea gi sfakam na roma igracive so izjavite za spaleti, istite frki na relacija so igracite i tuka gi pravi, pogotovo so vakvi glupi i izbrzani izjavi.
Ovie moze malce i loso prevele, fudbalskiot kurir se, ama gore dole vakvo nesto izjavil zaso gleam i na fcinternews i fcinter1908 slicno prenele.

Ако верувате, слични 2-3 изјави имаше лани во Рома после зимскиот преоден рок, малку е чукнат:cautious:

https://www.football-italia.net/118404/spalletti-i-cant-improve-inter

Najlosoto nesto sto mozzes da go izjavis u mediumi, duri i da si u pravo, vakvo nesto ne smees da izjavis, radi tvoite igraci od koi ocekuvas krv da plukaat za tebe i timot. Ova e demotiviracki, sea gi sfakam na roma igracive so izjavite za spaleti, istite frki na relacija so igracite i tuka gi pravi, pogotovo so vakvi glupi i izbrzani izjavi.
Ovie moze malce i loso prevele, fudbalskiot kurir se, ama gore dole vakvo nesto izjavil zaso gleam i na fcinternews i fcinter1908 slicno prenele.
Нормално дека не може да го унапреди кога и тој скромен квалитет што го има го ограничува. Кансело има можеби најдобар центаршут во серија а и он го игра лево каде што е крајно ограничен. На средина ја губи битката целосно и го вади алкантара за да го внесе едер човече. Едер. Дечкото пас не знае да даде, ниту некогаш играл во средина. Апла беше очигледно дека ако го вади рафиња, мора да го стави борха или евентуално весино, а брозович да оди понапред. Кога се освести од алцхајмерот веројатно увиде каква грешка направи со рафиња-едер и го внесе борха за да го шибне на крило. Убедливо најспориот играч на теренот го стави на крило. За дамброзио нема потреба да пишувам.
Ако се пласираме во лш ќе мора уште една сезона или барем до декември да го трпиме мрднатиов. Не знам што е полошо да го изгубиме икарди на лето ама заедно со него да си оди и спалети или да влеземе во лш, да доживееме целосен распад на есен и да мењаме тренери и икарди да си оди у прва прилика од проклетијава за која навиваме. Дополнително, да се изрезилиме како последни у група со базел, спортинг и ред бул салзбург.
Нема светло на крајов од нашиов тунел, така ми личи.

Добар му е тимов за топ4. После ваква изјава, ако мисли дека е неспособен да ги менаџира, фино лепо треба да си дај оставка. Знаеше самиот со каков состав располага, и секое оправдување што го бара само ја рефлектира неговата неспособност.

@Stefan-kobe
Работата на Икарди е да постигнува голови, барем да влегува во шанси. Вчера не видов ништо од тоа, на прсти се бројат допирите со топката. Има големо влијание и играта неспособноста на Перишич и средниот ред да креираат акции, сеопак негативно го оценувам неговиот настап вчера.

За изјавата на Спалети не знам што да коментирам. Предходно изјавуваше дека има супер квалитетен тим, дел од играчите сам ги одбра, а сега сосема спротивното... Можеби оваа изјава ке има и неочекуван ефект, ке ги мотивира играчите да покажат дека имаат квалитет, ке видиме.

Толку му е знаењето на Спалети,не знам што очекувавте у глобала вие фановите,човекот кога ја имаше најјаката Рома го исфрли Реал,дојде на театарот и се испонаша ко да игра со Фросиноне,попи 6 комада и си отиде.
Истиот бил од секогаш,макар и да влезете во ЛШ следната година со него не може да очекувате големи нешта.
Има многу маани тој,али не ви ја кривам управата,реално нема многу достапни,а добри тренери во моментов.

Иначе,дека Интер нема добри играчи,мало сутра тој муабет,Интер моментално по квалитет едино ако заостанува позади Јуве.

Знаев дека е копиле овој Спалети, никад не го сакав, уште летоска реков дека Спалети у Интер требаше да дојде после Мурињо а не сега.
Да ти ебам мајката у сред пичка копиле ментално старо, гомно едно шугаво, ти чинеа играчите коа имаа 15 победи у низа, сеа не ти чинат, ти чиниш да ти ебам сестрицата.

Кој си бе толку јак фраер, стручњак пар екселанс па си дозволуваш вака јавно да ги критикуваш играчите кои ги тренираш. Па Фергусон вакво нешто нема кажано. Па ние ги имавме Бенитез и Гасперини за тренери, уста не отворија доека беа на чело на Интер, после јадеа гомна, така и ти, мрш од клубов па сери до сабајле. Све да ти изебам у куќа. На мајка ти у пичка.
Ти ги бираше играчите бе фамилијата да ти ја испоебам, ти не го даде Брозовиќ и го чуваше као син да ти е ќерку ти ебам твоја, ти ги бираше и Валеро и Весино, сите играчи што ги сакаше ти ги донесоа.

Гомно безобразно искомплексирано, мрш да не те гледам од Интер па макар и титула освоиш на крај на сезона. Под хитно отказ, мрш таму у триста пичке материне, идиот еден, 3 месеци немаш победа, земал се курчи, немал играчи. Играчи ли ти требаат за да ги тепаш Порденоме и Сасуоле бе шугле едно. Мрш у пичку матерну од такт ме извади уште сабајле у 6 ипол коа ми прати Урко што изјавил

Требаше да јаде отказ после Кротоне, сега џабе е се, и да го избркаат штетата е направена.

мрш да не те гледам од Интер па макар и титула освоиш на крај на сезона.
Џонтра, царе. Ако немате планирано некоја турнеја кон Индија наредниве 2-3 месеци, нема теоретски шанси ни Т од титула да освои. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom