- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.149
- Поени од реакции
- 122.379
Ле-Ле, што беше ова денес мајко мила, аууууууууууууууууу, лелек и плач одекнуваа во Милано од мизеријата што ја гледавме 90 и кусур минути. Спалети дефинитивно потврди дека е ментален, зема во префрли Кансело лево, овој се на се имаше еден мега тажен центаршут кога налета на крт на теренот и тоа беше тоа од него. Зашо почна без Валеро? Па и кога влезе на крајот ЛЕВО КРИЛО му играше 
Едер? 

Овој не е играч бе другари, ни во Виртус Ентела не би го земал, типот нема основни познавања на фудбалската игра, не знае топка да смири, не знае пас да даде, ништо не разбира. Спалети мрш од Интер одма све да ти ебам.
Само мака ми е ради Шкриниар, какво играчиште имаме во тим ЛЕЛЕ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, абе ТЕНК е дечкото, никој не може да го пројде, нема дуел изгубено сезонава. Исто жал ми е што имаме играчиште на позицијата напаѓач и добива една употреблива топка во 10 утакмици. Најискрено нема воопшто да му се налутам ако си отиде летоска, да сум на негово место и ја сместа би фатил џаде, ќе дремам јас во проклетиов тим што не може ни 4 место да биде а не пак титули да освојува.
Тоа е, ги заебавме и Наполи, се заебавме и ние, нека заврши сезонава веќе и нека се носат у три пичке материне.

Едер? 

Овој не е играч бе другари, ни во Виртус Ентела не би го земал, типот нема основни познавања на фудбалската игра, не знае топка да смири, не знае пас да даде, ништо не разбира. Спалети мрш од Интер одма све да ти ебам.Само мака ми е ради Шкриниар, какво играчиште имаме во тим ЛЕЛЕ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, абе ТЕНК е дечкото, никој не може да го пројде, нема дуел изгубено сезонава. Исто жал ми е што имаме играчиште на позицијата напаѓач и добива една употреблива топка во 10 утакмици. Најискрено нема воопшто да му се налутам ако си отиде летоска, да сум на негово место и ја сместа би фатил џаде, ќе дремам јас во проклетиов тим што не може ни 4 место да биде а не пак титули да освојува.
Тоа е, ги заебавме и Наполи, се заебавме и ние, нека заврши сезонава веќе и нека се носат у три пичке материне.