Фан Клуб: Интер

Ne, za Arturo Vidal stanuva zbor. Kolku sto uspeav da razberam italjanski, vo "borba" so Milan sme bile za nego, a i Chelzi bile zainteresirani. Istoto go pisuvase i na nekolku germanski portali. :toe:

Не правете филмови, без ЛШ не доаѓа ни еден докажан играч. Не сме моќни ни финансиски да задоволиме играч од таков калибар. Ако по некоја случајнст успееме да се пласираме, тогаш се прават такви математики...

Само видете колку сериозен тим е Лацио, шампионот на Италија до 85та минута нема ни 1 директен удар во рамки на голот на Лацио.

kao lacio imat pa mnogu udare mrtvilo od igra mizerii i dvete ekipi

Не ги гледам јас второлигашиве, само статистика видов на резултати.

Не ги гледам јас второлигашиве, само статистика видов на резултати.
jas gi gledav mrtvilo od igra site mrdat okolu krugot na centarot i nisto poveke samo podavanje nisto ozbilno bezvredno izgubeni 80 minuti mislejki dobar fudbal izleze mrtvilo i posle zosto italjanskiot fudbal bil sranje toa nema ni D od derbi

eve sega u 93 gol peza od natprevar se nadevam napoli roma i milan inter nema da bidat isto sranje od natprevar

И н крај и услуга ни направија, Дибала од првиот удар 0-1 :D

Официјално цело коло е одложено, нека му е лесна земја на Астори.

Администраторчињана ваши од Интер Клуб Армата кои пичкичиња, бришат коментари. :pos:

Па и што се чудам, секаде е таа практика, зошто не и кај нив.
Само криво ми е што врска немаат а се праат фраери. :D

#BunchOfDicks

Администраторчињана ваши од Интер Клуб Армата кои пичкичиња, бришат коментари. :pos:

#BunchOfDicks
Супер инфо, сите тука не занимаше дека ти бришеле коментари.

Супер инфо, сите тука не занимаше дека ти бришеле коментари.

Мене па многу ме занимаше дали ти ќе ме цитираш! :rolleyes:
Знајш како јако..

А и кога сме кај замарањето со офтопици, ти си на тронот.

А и кога сме кај замарањето со офтопици, ти си на тронот
Da te ebe siptarot sto na Marakana go pusti dronot. OOOOOOOOOooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOO vodka i dzin, to je sada in, dobra lova brza kola ribe oko stolaaa.

#BunchOfDicks
Што се чудиш, ако си пишувал тоа што мене ми објаснуваше, добро е што не си баниран:icon_mrgr:

Што се чудиш, ако си пишувал тоа што мене ми објаснуваше, добро е што не си баниран:icon_mrgr:

А и ти за ова треба да бидеш, свесен си?:icon_mrgr:

И што се 'рчкаш без потреба? :rolleyes:

Дај те молам биди малку поконструктивен, нели гледаш дека постојат врло сериозни људи тука во темава што не сакаат оф топици
а се појавуваат со нив:facepalm:

28871827_10156279468453463_3139023792274145280_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom