Фан Клуб: Интер

Е кој шпиц би го купиле вие моментално а да е некоја класа подобар од Икарди?
Ја искрено не гледам некој таков, 23 години има, на негова возраст нема ниту еден напаѓач што му е блиску по квалитет, едино Хари Кејн, мене они ми се исти.
Помлади а супер квалитетни шпицови моментално нема, а од постарите, еве да ги спомнеме Агуеро, Коста, Левандовски ко поквалитетни, ниту пак некогаш ќе успееш да купиш а и за кур ми се да ги преплаќам на 30 години.

Не гледам каков апгрејд би добил тимов ако го шитнеш Икарди и со неговите пари го дозасилиш тимот, не моеш, ќе немаш јак шпиц така. :D

Урко кое преплаќање на Верати бе, за околу 60 милиони евра, па за тие пари ако Интер летоска успее да го купи Марко ќе треба да добие специјално признание од УЕФА и ФИФА.

п.с Кој кур е овој Гаљардини бе, 30 милиони, ало кинез није ти овој Дизниленд, џе су бекови?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!

Jovetic ne igrase, ke go sitkaat valjda u Sevijla, ne mi e jasno sto ne go uvalat u Kina za 20m bar nekoja para da vidat. Nego ne mi e jasno zasto Kondogbija ne igrase, dali ke leta i on u pm mada za sea nema spekulacii.

Можеби затоа што нејќе да иде у Кина. Најверојатно ќе иде на позајмица во Севиља па летоска ќе расчистуваат со него.

Агентот на Банега изјавил дека Евер имал 2 сериозни понуди од Кина и неговата иднина во Интер е под знак прашалник. Ако стигне некоја понуда од 20-30 милиони мислам дека нашиве а и он самиот без размислување би ја прифатиле.

Рикардо Родригез од Волфсбург се спомнува ко главна цел зимово, ако успеат да издејствуваат позајмица со задолжителен откуп ќе го спакуваат или ако соберат 25 милиони евра сега ако не летоска.
И Дармијан си стои на листата, ако Манчестер го купи Линделоф зимово би требало да го пуштат жабаров кај нас. nasiot covek Murdzo

Сериозно се поврзуваме и со Верати, Интер, Баерн Минхен и Јувентус најсериозни кандидати. Адидас и Најк влагаат во трка за спонзорство па кој ќе успее да го придобие ќе иде во клубот чиј спонзор е една од овие компании.

Родригез ако потпише за Интер ќе си го накиснам дробот у ракија да маринира :vozbud:
А за Верати ќе се направам ланско комиње

Можеби затоа што нејќе да иде у Кина. Најверојатно ќе иде на позајмица во Севиља па летоска ќе расчистуваат со него.

Агентот на Банега изјавил дека Евер имал 2 сериозни понуди од Кина и неговата иднина во Интер е под знак прашалник. Ако стигне некоја понуда од 20-30 милиони мислам дека нашиве а и он самиот без размислување би ја прифатиле.

Рикардо Родригез од Волфсбург се спомнува ко главна цел зимово, ако успеат да издејствуваат позајмица со задолжителен откуп ќе го спакуваат или ако соберат 25 милиони евра сега ако не летоска.
И Дармијан си стои на листата, ако Манчестер го купи Линделоф зимово би требало да го пуштат жабаров кај нас. nasiot covek Murdzo

Сериозно се поврзуваме и со Верати, Интер, Баерн Минхен и Јувентус најсериозни кандидати. Адидас и Најк влагаат во трка за спонзорство па кој ќе успее да го придобие ќе иде во клубот чиј спонзор е една од овие компании.
Кој ке биде замената за Банега ако го дадат?
Да им ебам племето кинеско унапред!
Ах бе Интер беее...
Толку да нема среќа една екипа нормални луѓе да ги води,тоа е чудо едно!Испаѓа дека Банега го мењаат со оној италјанскион скакулец,крфта и на него да му ја изнаебам!
Едвај после Снајдер најдовме играч со визија,шут и техника за да го дадеме у кина
Ми го ебаа денов!.
ПУ!

Последно уредено:
Кој ке биде замената за Банега ако го дадат?
Да им ебам племето кинеско унапред!
Ах бе Интер беее...
Толку да нема среќа една екипа нормални луѓе да ги води,тоа е чудо едно!Испаѓа дека Банега го мењаат со оној италјанскион скакулец,крфта и на него да му ја изнаебам!
Едвај после Снајдер најдовме играч со визија,шут и техника за да го дадеме у кина
Ми го ебаа денов!.
ПУ!
Па директна замена ќе нема односно ист тип на играч ко Евер. Очигледно Пиоли не игра со таков играч ко Банега туку со региста а ко што читав овој Гаљардини е таков играч, плус Марио и Брозовиќ. Средниот ред моментално не зависи многу од Банега, Марио е клучниот играч. За 20-30 милиони и јас би го дал а верувам и самиот би сакал да иде у Кина да спечали пари, иако ми е еден од поомилените играчи и го сакав уште у Валенсија коа играше.

Мене ме нервира ова незасилување на одбраната.

Па директна замена ќе нема односно ист тип на играч ко Евер. Очигледно Пиоли не игра со таков играч ко Банега туку со региста а ко што читав овој Гаљардини е таков играч, плус Марио и Брозовиќ. Средниот ред моментално не зависи многу од Банега, Марио е клучниот играч. За 20-30 милиони и јас би го дал а верувам и самиот би сакал да иде у Кина да спечали пари, иако ми е еден од поомилените играчи и го сакав уште у Валенсија коа играше.

Мене ме нервира ова незасилување на одбраната.
Гаљардини е Маркизио тип на играч далеку од Евер, а пошто како шо рече Марио ви е клучниот има логика Гаљардини да се носи поради истото. Одличен перспективен играч е Гаљардини има талент детето, дури и мислам дека побитен му е од Kessie годинава кога неиграл овај Гаљардини мн средниот ред им изгледал хаотичен...

15823698_10209931536716397_9076427578270456876_n.jpg

Не можам да разберам како играч како Банега не би се вклопил во било кој систем, кога на секоја позиција во средниот ред е подобар од останатите кои ги имаме.

Очигледно е дека тренерите во Интер немаат никаков удел во изборот на играчи на трансфер пазарот а од друга страна раководството се меша дури и во тоа кој играч да игра а кој не.

Гаљардини можеби ке биде "играчише", но сега не верувам дека може да одигра на ниво на било кој играч кој го имаме во средниот ред. Тоа е делот во кој сме најсилни и немаше потреба од никаква промена.

Требаше да се вложува во еден бек, штопер и крило доколку не му се дава шанса на Барбоса.

ОД друга страна го даваме Јоветич на позајмица во Севиља, на Мело му плаќаме 3м само за да замине, и уште 5-6 играчи ке заминат без да се заработи евро, а просечни екипи прават по 50м евра на подпросечни играчи.

ГОлем дел од играчите можеме да ги продадеме во Кина а тие пари да се вложат, барем сега е тоа лесно со кинеските газди. Но, ова е Интер, па зошто да биде така едноставно кога може да биде сложено...

PS - If the sale of Banega (or Kondogbia) comes true, that money should be reinvested in Ricardo Rodriguez and Lucas Leiva.

Воа само Интер го може.

Еве Галардини не го купија?..тамам Галардини и Лукас Леива замена за Банега:pos::pos::pos:...смешно е што Банега штотуку дојде не ни изигра нешто односно не му се израдвавме како чоек и сега наеднаш да го продаваат..смешно почнува да станува со трансфер периодите..играчите не ни остануваат повеќе од 6(12) месеци во еден клуб туку секоја година менуваат клубови без никаков ефект..да сум одговорен во ФИФА моментално би наредил едно трансфер лето по можност сега во 2017 да нема воопшто трансфери на ниту еден клуб па оние менаџерите како Раиола и Мендеш нека се самоубијат све да му ебам..најголемото зло во фудбалот

Најсмешно е што му праат трансфери на Пиоли ебате а и самите се свесни дека типот е за кратко тука.

Во некој паралелен универзум Интер го купува Родригез со парите од продажбите на Сантон 4, Нагатомо 7, Андреоли 3, Паласио 3 и Ранокија 5.

Во некој паралелен универзум Интер го купува Родригез со парите од продажбите на Сантон 4, Нагатомо 7, Андреоли 3, Паласио 3 и Ранокија 5.

Да бе за 22 милилони нема грешка што ќе ти го продадат Волфзбург како што не знаат кај тераат тие и значително му треба резултати...и кој ретардост ќе дај 3 милиони за Андреоли и 5 за Ранокиоја?..треба ненормален да си искрено да ги искешираш овие антиталенти толку пари

Не е тоа паралелен универзум, тоа се вика фудбал менаџер. Ќе ти се повредат двајца у март месец па ќе треба Џонтра да игра штопер. Најглуп муабет е „treba cistenjeeeeeee se da se prodadeeeee“. Продај 8 играчи, купи двајца, мисли си дека така се решава проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom