Фан Клуб: Интер

Скелото потпиша нов договор со Спортинг со откупна клаузула од 45м евра.

Икарди не вреди 110???

Според Скај, Родригез доаѓа во Милано во понеделник на медициски прегледи.
Интер ке плати 22м евра во лето. Значи, позајмица со обврска да се откупи

Последно уредено:
Не е тоа паралелен универзум, тоа се вика фудбал менаџер. Ќе ти се повредат двајца у март месец па ќе треба Џонтра да игра штопер. Најглуп муабет е „treba cistenjeeeeeee se da se prodadeeeee“. Продај 8 играчи, купи двајца, мисли си дека така се решава проблем.
Ок ти ја разбирам поентата ама без Нагатомо и Сантон а со Родригез тогаш Интер ќе има пак доста бекови во Ансалди, Мианге, РОДРИГЕЗ и Дамбо, не дека би имале некој проблем едино би останале со Муриљо, Миранда и Медел за централни дефанзивци ама ако се прашува било кој навивач на Интер подобро младинец него Ранокија и Андреоли. А за Паласио да не ни зборам колку напаѓачи има Интер.

Ок ти ја разбирам поентата ама без Нагатомо и Сантон а со Родригез тогаш Интер ќе има пак доста бекови во Ансалди, Мианге, РОДРИГЕЗ и Дамбо, не дека би имале некој проблем едино би останале со Муриљо, Миранда и Медел за централни дефанзивци ама ако се прашува било кој навивач на Интер подобро младинец него Ранокија и Андреоли. А за Паласио да не ни зборам колку напаѓачи има Интер.
Во ред е се тоа ама муабетот ми е дека ако се продадат 10 играчи (сега да те прашам, ќе ми наброиш 10 кои би требале да се изврлат од тим), треба да донесеш минимум 8 а не да продадеш 8 донеси двајца :D

Никој нема толку многу играчи, освен Сити :ROFLMAO:

Еј овај:pos::pos::pos:..уште одсега се спремаш за вНедела кога Удинезе ќе ни ја дупнат глата?
Брат ногу си негативен. Со таква негативност ни на парастас не би одел....уживај малку племе битолско дАаа еее хугабугабугааааааААааааАааасскдјдкуифкде7њ364[DOUBLEPOST=1483760265][/DOUBLEPOST]Катастрофа

Последно уредено:
oslobodeni sme od ogranicuvanjata na ffp za naredna godina
kupuvanje na svetot pending

15941254_1282473898506704_3272597796140524914_n.jpg

Ансалди бе....
Абе уште коа го видов првпат знаев дека е дрво.По фаца му се познава дека е гнида

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom