Фан Клуб: Интер

Е арно де, нека се 60-65, што па имаше Марсијал постигнато у животот за да го платат толку? Од друга страна Икарди е капитен на Интер, најдобар играч веќе две сезони по ред... Можда и безвезе муабет правиме пошо нема да си иде, ама ме нервираат муабетите од типот: Абе дај го за 50 милиони и ограби ги... Ептен ќе ограбиш некој ако го дадеш својот капитен и најдобар играч за тие пари, а смрдливи Аталанта и Палермо можат на своите играчи да им вадат по 40-50 милиони како од шала. И овој Џони па запнал дека Икарди не играл на големо натпреварување, океј ај кажи ми Пасторе кај играше за да го плати ПСЖ 45 милиони евра? Па и за Марсијал важи муабетов.
Стеф, тоа и го зборам по форумов секој можен трансфер период. Не може Интер да му извади повеќе од 60 (хипотетички правиме муабет еве да речеме ќе биде продаден на Х дата) кога онаа Нара го нуди сегде како селска курва да е, кога има нетрпеливост по медиуми, војни со навивачи и ред други фактори кои влијаат негативно на цената.

Марсијал имаше понуда од Тотенхем во јуни, потпиша нов договор со Монако за да го задржат и Јунајтед им тропнаа на врата на 30 август за трансфер. Секако дека тие ќе диригираат а Јунајтед ќе игра во тој случај, 70 без клаузули да им побараа, ќе платеа сиротите. Ако сака Интер да извади пари најмалце што треба е да го натера да потпише нов договор, да одолговлекува со трансфери, Икарди да не прави глупости, жена му да не крева галама, управата на Интер да не дава знаци дека е заглавена со ФФП како со Ковачиќ... Се ова си влијае на цената. Ако Икарди уште од сега си ломоти преку жена му дека не е среќен ништо не прави Интер со цената, максимум 50 да извади, моја проценка.. :)

p.s. Ван Перси беше најдобрата 9ка во светот тогаш со Агуеро па го зема Јунајтед за 25 милиони. Ама последна година од договорот, немал амбиции неговиот претходен клуб, сакал да освои, не потпишал нов договор, кажуваше кога заврши последната сезона во Арсенал, што и да се случело ќе бидел ганер засекогаш и го фрли притисокот врз Арсенал.

Пасторе е АМФ играч што прави разлика,добар играч,млад 21-22 години(тогаш беше),одличен дриблер со добра вештина и контрола на топката,играч што правеше разлика на теренот и игра што дефинитивно знае да игра фудбал...и сега е таков само ПСЖ не ги гледаме во Француското па не знаеме многу информации за нив....

А Икарди не е играч што прави разлика да се разбериме..мислам не е за 80-90 милиони..50 милиони евра е неговата реална цена што е тамам досега според постигнатото,60 максимум со надавање дури според мене и тоа е многу..да дајш за Икарди 80 милиони евра треба да си ментално ретардиран...сигурно Реал,Манчестер Сити и ПСЖ да страдаат од напаѓачи нема првин на Икарди да помислат бидејќи игра во клуб што е на катастрофалното 7-дмо место во мочаната Сериа А а тој клуб има шампионски амбиции за разлика од Палермо ...значи нешто не е во ред штом тим што троши 100 милиони евра на лето за засилувања на полусезона да се наоѓа на 7-дма позиција и воедно за нивниот најдобар играч да бара 80-90 милиони евра...тоа е максимално несериозно да се помисли..а Палермо амбициите му се само опстанок бидејќи не дава ниту денар за играчи.

Друг пат размислувај кога ќе ја споредиш ситуацијата со Пасторе/Палермо бидејќи испаѓаш смешен и неинформиран ,а верувам дека не си глуп да направиш компарација.
Прв болд :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Како бе не ги гледаме ПСЖ? Друго, пази си ги аргументите, Пасторе правел разлика на теренот, а Икарди не прави? Прв стрелец во лигата, асистира, трча, покрива, СЕ прави! Да не потенцирам колку бодови им донесе на Интер сезонава.

Втор болд, што имаат врска амбициите на клубовите? Палермо секогаш ќе е дно од тим, Интер секогаш ќе има шампионски амбиции. Која е логиката тим со шампионски амбиции да ги продава играчите за багатела а шљам тим ко Палермо да им вади астрономски суми?

Трет болд, не испаѓам јас смешен, него ти со своите констатации. Прво викаш Икарди не играл на големо натпреварување, па ти ги дадов ко примери Марсијал и Пасторе пошо ни они немаа играно и ти ми се вадиш со очаен аргумент дека Пасторе правел разлика на теренот а Икарди не.[DOUBLEPOST=1483451140][/DOUBLEPOST]
Стеф, тоа и го зборам по форумов секој можен трансфер период. Не може Интер да му извади повеќе од 60 (хипотетички правиме муабет еве да речеме ќе биде продаден на Х дата) кога онаа Нара го нуди сегде како селска курва да е, кога има нетрпеливост по медиуми, војни со навивачи и ред други фактори кои влијаат негативно на цената.

Марсијал имаше понуда од Тотенхем во јуни, потпиша нов договор со Монако за да го задржат и Јунајтед им тропнаа на врата на 30 август за трансфер. Секако дека тие ќе диригираат а Јунајтед ќе игра во тој случај, 70 без клаузули да им побараа, ќе платеа сиротите. Ако сака Интер да извади пари најмалце што треба е да го натера да потпише нов договор, да одолговлекува со трансфери, Икарди да не прави глупости, жена му да не крева галама, управата на Интер да не дава знаци дека е заглавена со ФФП како со Ковачиќ... Се ова си влијае на цената. Ако Икарди уште од сега си ломоти преку жена му дека не е среќен ништо не прави Интер со цената, максимум 50 да извади, моја проценка.. :)

p.s. Ван Перси беше најдобрата 9ка во светот тогаш со Агуеро па го зема Јунајтед за 25 милиони. Ама последна година од договорот, немал амбиции неговиот претходен клуб, сакал да освои, не потпишал нов договор, кажуваше кога заврши последната сезона во Арсенал, што и да се случело ќе бидел ганер засекогаш и го фрли притисокот врз Арсенал.
Па и Икарди потпиша нов договор летово. :)
Ван Перси е друга ситуација, Икарди е млад играч кој уште сега бележи страшни бројки и затоа му се дадени сите овие примери на Џони.

Последно уредено:
Прв болд :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Како бе не ги гледаме ПСЖ? Друго, пази си ги аргументите, Пасторе правел разлика на теренот, а Икарди не прави? Прв стрелец во лигата, асистира, трча, покрива, СЕ прави! Да не потенцирам колку бодови им донесе на Интер сезонава.

Втор болд, што имаат врска амбициите на клубовите? Палермо секогаш ќе е дно од тим, Интер секогаш ќе има шампионски амбиции. Која е логиката тим со шампионски амбиции да ги продава играчите за багатела а шљам тим ко Палермо да им вади астрономски суми?

Трет болд, не испаѓам јас смешен, него ти со своите констатации. Прво викаш Икарди не играл на големо натпреварување, па ти ги дадов ко примери Марсијал и Пасторе пошо ни они немаа играно и ти ми се вадиш со очаен аргумент дека Пасторе правел разлика на теренот а Икарди не.[DOUBLEPOST=1483451140][/DOUBLEPOST]
Па и Икарди потпиша нов договор летово. :)
Ван Перси е друга ситуација, Икарди е млад играч кој уште сега бележи страшни бројки и затоа му се дадени сите овие примери на Џони.
Не знаев, нафрлав работи што влијаат :icon_mrgr:

А бе нека вреди Икарди колку сака само да не го продадат :D

Ако сакате да го гледате Барбоса, одете на Интер ит, логирајте се
http://www.inter.it/en/esclusivo
Игра некој куп 3 екипи по 45 минути.
СНГ МЗУСИТД! :)

stek ne tripaj be umren, letoska nikoj ne ponudil 30m evra plus gabijadini, ponudite bea nad 60m evra plus gabijadini, sto realno e dosta solidna ponuda za Ikardi vo toj moment, i nie Ikardi da ne go precenuvame, ok e, treba malce da se svestite deka Inter vo momentov ne e ekipa koja se bori za titula i osvojuvanje na LS, Ikardi nikad ne se dokazuval vo takov tim, se dokazuva vo tim sto se bori za liga na sampioni, Di Natale imal 10 pati podobri sezoni od nego ama na nivo pogore, citaj svetsko prvenstvo ili evropsko, nikad ne se istaknal, i red drugi takvi primeri ima.
Znaci Ikardi ima ogromen potencijal i sve toa ali ok e, smireno malce, se ponasame ko da e kristijano ronaldo pa demek smesni bile takvite ponudi, 60m evra plus gabijadini.

Za mene NIKOJ vo ovoj momentalen inter ne e nedopirliv, ja nemav nisto protiv prodazbata na Ibra na primer, za Ikardi sea veni ke secam ko pute malo na justin bieber.
Osven za Joao Mario, iskreno za nitu eden igrac od ovoj inter ne sum privrzan, i bukvalno bez SEKOGO se moze ako klubot pocne da investira golemi pari i nosi zvucni iminja a u paket so niv i asalen trener. Ikardi u denesni uslovi nad 60m evra ko od shala mozat da go prodadat, a i nad 100 ako se najde nekoj lud kinez, so tie pari od negov transfer plus parite od kinezite, ke moze da se sostavi super ekipa koja bi mozela da atakuva na site trofei.

Mene strav mi e kinezive da ne pocnat neracionalno da trosat a sve natamu me vlece, ne e samo da se dadat pari, da ne bidat ko milan lani, nad 100 dadoa za smesni igraci, ja sum ubeden deka verati ke go nosat, ali i ke go preplatat, nad 60m evra ke frlaat za nego garant, ko za james rodrigez sto ponudile 90, klasicen fejl. Na takov tim so takva odbrana tolku dale za rodrigez, klasicen primer na neracionalno trosenje, investcija koja nemase mnogu da promeni i pak ke bea tamu kade sto se momentalno, baska sto toj del od terenot najmalce imase potreba za investicija.
Razocaran sum mnogu od ausilio i rabotata sto ja istera letoska, potfrli bajagi pa ne me cudat voopsto spekulaciite i za negova smena.

Не сеа се пенали пошто Икарди, Марио, Банега, Перишиќ и компанија успеаа да извадат реми во 43 со 1-1 против моќната Марбела од Трета Лига Југ Шпанија. Сеа ќе се пуцаат пенали за трофејот![DOUBLEPOST=1483475137][/DOUBLEPOST]Маурито пеналот у трибини за победа :pos:[DOUBLEPOST=1483475337][/DOUBLEPOST]Сепак моќната Марбела не дозволи изненадување и победи на пенали, за Интер промашија Жмао Марио, Икарди (за победа) и Ранкоија стапот.

Последно уредено од модератор:
Гуарин,Алварез,Гаргањо,Џонатан,Хуан и Паломбо..вратете се се ви е простено...:place:.

Ако не ги победат Удинезе во сабота нека се ебат во газот сите до еден..додуша ако не сврзат 7 победи со ред до мечот против Јувентус нека се гонат упичку матер

Урко, јасно ми е сето тоа, али зборам од аспект на тоа дека Интер не си ги цени играчите, тоа ме нервира мене. Факт е дека Икарди реално вреди околу 40-50 милиони, ама на денешниов извртен пазар кога еден Пасторе, Марсијал, Бентеке и компанија вредат 30, 40 па и 60/70 милиони, зошто ние Икарди за багатела да го даваме, ако веќе го даваме? Нема везе, да не тупиме, тоа е мојот став околу ова, а се надевам дека нема да го продадат во догледно време, супер играч е, капитен, воџа, воопшто не ни треба негова продажба, напротив, врз него треба да го градат тимот.

Koga kinezite za eden oskar dadoa 60 mil ikardi ne smee da bide prodaden podolu od 90mil.

Барбоссссссаааа во 44 минута (90) против моќните Линенсе (трета лига север Шпанија) за пресврт и победа од 3-2, сепак се исплатеше трансферот од Сантос
За доста битен куп се нервираш

Гуарин,Алварез,Гаргањо,Џонатан,Хуан и Паломбо..вратете се се ви е простено...:place:.

Ако не ги победат Удинезе во сабота нека се ебат во газот сите до еден..додуша ако не сврзат 7 победи со ред до мечот против Јувентус нека се гонат упичку матер
Што очајуваш и покрај поразот од Марбела на пенали ние го лапавме трофејот ради гол разлика.

15826299_1430683453610632_6444554838620790131_n.jpg

Лапај си трофеј, ова му ја крева сеа тежината и цената на капитенот :D (предвесник за догодина со пехарот од ЛШ, сликава ќе ви биде ДЕЖАВУ)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom