Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас да сум ко кладилниците тебе ќе те вработамЈас ја изиграв 1 затоа не изгубивме..колку е убаво вака..сега следната со Торино X2 ќе ја изиграм и ќе победиме ..ич да не се секирате

Дали Д`Амбросио има барем изиграно за Интер на друг натпревар освен против Јуве?
..сите што идат од Торино за него се добри играчи, ај ќе го видиме овај Черчи кај ќе направи трансфер, веројатно како онаа пичката Гомез што замина во МеталистВрска немаш со овие мислењата твој никакви, било кој играч да дојди во Интер моментално е истата прича и Роналдо да го земите со Меси истото ќе се случи. Икарди на пример и тој ко свинче е здебелен па да не почнувам за останатите. Ако D'Ambrosio беше лош играч немаше цела италијанска 4ка да трча по него да не спомнувам плус дека беше повреден, а оти идиотот тренер ваш не го игра то не е до него проблем коќе видиш дека на клупа ги држи ковачич,хернанес само за Камби да игра и Кузманович заеби. И кој се тие сите шо идат од Торино? Черчи веќе 2 сезони ги игра на ниво и моментално за Нагатомо, Џонатан го измисли фудбалот и најако е то шо поќе клубој го сакат, Имобиле ова сезона е десет пати подобар од вашиот Дон Жуан тако звани Икарди така да .... А за гомез сакај го мрази го цела статистика е на негова страна.ГО немам видено да влези..како што го заприметив тој Амбросиа има одпојќе кило на него и треба да ослаби ако сака да биди нормален фудбалер а не да се тркала по теренот,па овај Девиланегл ме убедуваше дека е добар играч..сите што идат од Торино за него се добри играчи, ај ќе го видиме овај Черчи кај ќе направи трансфер, веројатно како онаа пичката Гомез што замина во Металист