Фан Клуб: Интер

Бар Хернанес да го имавме на располагање. Ако е фит може да влезе од клупа во второ.

Што знам, на овие им фали Тоти и Маикон мислам, така да имаме шанси.

Рома - Интер

Интер (3-5-2): Ханданович; Роландо, Самуел, Хесус; Џонатан, Гуарин, Камбиасо, Алварез, Нагатомо; Паласио, Икарди.
Резерви: Карицо, Занети, Андреоли, Ковачич, Кампањаро, Кузманович, Бота, Таидер, Милито, Ранокиа, Ди‘ Амброзио, Хернанез.

http://livetv.sx/en/eventinfo/216783_roma_inter_milan/
http://www.livefootballol.com/streaming/serie-a/01-03-2014-roma-inter-milan.html

ФЈИЊАФјоањоифањио леле ЏИГЕРОВ НЕ ГО МОЖАМ - МАЈКАТА У ПИЗДА ДА ТИ ЈА ИЗНАЕБАМ БЕ КУРВО СКАПАНА АБЕ ТОЈ АЛВАРЕЗ У ТУРНОВО НЕ МОЖЕ ДА ИГРА КОЛКУ Е СПОР ТИ ГО ФОРСИРАШ ПА УШТЕ ПО КРИЛО ДА ИГРА СЕ ДА ТИ ЕБАМ ПО СПИСОК МАЈЧИНА - ЛЕЛЕ ДАЈ БОЖЕ 5-6 0 да не тепаат ...дај БОЖЕ - да го распнат на плоштад смрдливиов џигер - у уста да му го забораам ! ЛИНГУР.

Полувреме за респект . Алварез после 10 меча нормално е еден да изигра добро , вака нема играно уште од почетокот на првенствово. Да не беше офсајд , Хандановиќ ке мораше да се самоубие , киксериште невидено . Икарди барем трча за разлика од Дедо Диего , а Гуарин да го продадеа немаше да изгубими ништо .

Алварез последниве 5 мин тотално не трча, си седи ко дрвце и си оди дури сите роварат горе долу и сега пред некоја секунда така си седеше пред шестнаесетник го претрчаја ко магаре арно ( мислам Гуарин) му ја симна од нога на романистиве

Јас ја изиграв 1 затоа не изгубивме..колку е убаво вака..сега следната со Торино X2 ќе ја изиграм и ќе победиме ..ич да не се секирате

Јас ја изиграв 1 затоа не изгубивме..колку е убаво вака..сега следната со Торино X2 ќе ја изиграм и ќе победиме ..ич да не се секирате
Јас да сум ко кладилниците тебе ќе те вработам :D

Дали Д`Амбросио има барем изиграно за Интер на друг натпревар освен против Јуве?

Дали Д`Амбросио има барем изиграно за Интер на друг натпревар освен против Јуве?

ГО немам видено да влези..како што го заприметив тој Амбросиа има одпојќе кило на него и треба да ослаби ако сака да биди нормален фудбалер а не да се тркала по теренот,па овај Девиланегл ме убедуваше дека е добар играч:facepalm:..сите што идат од Торино за него се добри играчи, ај ќе го видиме овај Черчи кај ќе направи трансфер, веројатно како онаа пичката Гомез што замина во Металист

ГО немам видено да влези..како што го заприметив тој Амбросиа има одпојќе кило на него и треба да ослаби ако сака да биди нормален фудбалер а не да се тркала по теренот,па овај Девиланегл ме убедуваше дека е добар играч:facepalm:..сите што идат од Торино за него се добри играчи, ај ќе го видиме овај Черчи кај ќе направи трансфер, веројатно како онаа пичката Гомез што замина во Металист
Врска немаш со овие мислењата твој никакви, било кој играч да дојди во Интер моментално е истата прича и Роналдо да го земите со Меси истото ќе се случи. Икарди на пример и тој ко свинче е здебелен па да не почнувам за останатите. Ако D'Ambrosio беше лош играч немаше цела италијанска 4ка да трча по него да не спомнувам плус дека беше повреден, а оти идиотот тренер ваш не го игра то не е до него проблем коќе видиш дека на клупа ги држи ковачич,хернанес само за Камби да игра и Кузманович заеби. И кој се тие сите шо идат од Торино? Черчи веќе 2 сезони ги игра на ниво и моментално за Нагатомо, Џонатан го измисли фудбалот и најако е то шо поќе клубој го сакат, Имобиле ова сезона е десет пати подобар од вашиот Дон Жуан тако звани Икарди така да .... А за гомез сакај го мрази го цела статистика е на негова страна.

Добро прво полувреме, освоен бод во Рим мислам дека сезонава треба да се смета како успех.
Напоравивме неколку гол шанси, Одбраната со Самуел е за 2 класи подобра, со Икарди сме поопасни во нападот и тоа даде резултат.

Сепак натпреварот го одбележаа и неколку неспортски потези на копилето Де Роси, еве го и потегот на вечерта...

Solidno pruzen otpor protiv edna od najdobrite ekipi sezonava vo italija, da igrase d'ambrosio i hernanes od pocetokot mozebi ke dojdoa i do pobeda, za zal nemame konstanto dobri igri kako vcera, toplo ladno celo vreme

Мацари со фамилијата. Видете му купаќа на пијандурава, не можам да се соземам од смеење. :pos:
Mazzarri+c9dbc5e4d6a411e2b4b422000a1f903d_7.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom