Фан Клуб: Интер

Тhe awkward moment when миланезите се тешат дека Видиќ зимал голема плата и почесто се повредувал затоа слободно нека иде кај нас а они за возврат го сакаат факинг Пујол. океј.

Па еден член дури и ми кажа дека сезонава напраил киксови исто колку и Бонера кај нив. :facepalm:

Па еден член дури и ми кажа дека сезонава напраил киксови исто колку и Бонера кај нив
Епа не е исто да треба да те дриблаат Хазард, Силва, Агуеро, Мата, Озил, Суарез и.... Черчи (?!) . Не дека ја бранам ПЛ, поради комерцијала се помалце внимание се обрнува на фудбалот но не знам зашто пола италијански фанови се набусурени кога ќе се спомне ова кога факт е дека во ПЛ има машини на физички план во споредба со Серие А. Не дека нема и тука ама ќорав ќе види дека лигата на физички план е ужасна. Месец дена одмор има ко за почеток сред декември и јануари

Епа не е исто да треба да те дриблаат Хазард, Силва, Агуеро, Мата, Озил, Суарез и.... Черчи (?!) . Не дека ја бранам ПЛ, поради комерцијала се помалце внимание се обрнува на фудбалот но не знам зашто пола италијански фанови се набусурени кога ќе се спомне ова кога факт е дека во ПЛ има машини на физички план во споредба со Серие А. Не дека нема и тука ама ќорав ќе види дека лигата на физички план е ужасна. Месец дена одмор има ко за почеток сред декември и јануари
Па тоа и јас го зборам, од англиски фудбал доаѓаш во италијански, од коњ на магаре..[DOUBLEPOST=1394121694][/DOUBLEPOST]
добар потпис иам,не викам не :pos:
Затоа и се откажав од понатамошна дискусија, пошто сигурно ќе ми го спомнеше и Умит Давала и Томас Хелвег.

Па тоа и јас го зборам, од англиски фудбал доаѓаш во италијански, од коњ на магаре..[DOUBLEPOST=1394121694][/DOUBLEPOST]
Затоа и се откажав од понатамошна дискусија, пошто сигурно ќе ми го спомнеше и Умит Давала и Томас Хелвег.

глеј јанкуловски да не го спомнат или закардо.

Утре состанок помеѓу Тохир и агентот од Гуарин. Како што пренесува FCInter1908 Гуарин изразил желба за продолжување на договорот.

Следната сезона во Премиер лига ќе се такмичиме.
1623670_10203065302411636_1058384756_n.jpg

Ќе отпаднете од Премиер Лига хехех :D:pos:

Не дека е лош играч, просечен и според мене преценет. Не верувам дека Јунајтед ке го пушти за сума под 15м евра...
На овој тим му е потребен нов лидер во нападот, класа шпиц а не недокажани таленти.

Сепак и ова е напредок, наместо да ги купуваме "звездите" на Киево и Специја...

Не дека е лош играч, просечен и според мене преценет. Не верувам дека Јунајтед ке го пушти за сума под 15м евра...
На овој тим му е потребен нов лидер во нападот, класа шпиц а не недокажани таленти.

Потценет е Чичарито... Супер замена е во јанујтед и кога добива шанса дава голови...истото може да го прави и во интер 10+ гола од клупа во сезона не се воопшто малку...

Daleku e od napredok, nisto posebno ne podobruvame, na timot kako sto rece mu e potreben lider, se ostanato okolu nego moze da se kombinira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom