Фан Клуб: Интер

Браво за Гуарин и Страма.

Милито погоди :vozbud:

И пилето ја премина улицата...

Имам нешто желба да си го дополним постот на годината со докази
за да не ме цитираат некојси продадени души од овја Фк Идризово

И ти си срање па што
Иди навијај ѕа јувентус они и така не се замараа со нишо.

Кај ниб и она сељакон швицарски Лихстајнер стана играч да не зборувам барзањи видал говноико маркиѕио бентнер и други дудлачи ка нив

Немаш ти престава колку можат да бидат јаки Интер замисли го овој состав
Милито + Помошникот на судијата + Гол од опсајд = централен напагач
Касано + главниот судија + пенал + Црвен Картон = Втор напагач
Самуел + Вториот помошник = на најбољи дефанѕивец у сериа А

Плус на ова додади ја и помошта на судиите од другите натпревари ако треба некој да те прерипа на табела и одма го имаш шампионскиот тим у СЕРИЈА А

Па Интер кога беше Шампион не сум пресметал точно ама у просек секоја трета утакмица ја играше со играч помалку

Устата на Переира.
som1.jpg

И ти си срање па што

Кај ниб и она сељакон швицарски Лихстајнер стана играч да не зборувам барзањи видал говноико маркиѕио бентнер и други дудлачи ка нив

Плус на ова додади ја и помошта на судиите од другите натпревари ако треба некој да те прерипа на табела и одма го имаш шампионскиот тим у СЕРИЈА А

Па Интер кога беше Шампион не сум пресметал точно ама у просек секоја трета утакмица ја играше со играч помалку

Које одд си друже, :facepalm::facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: за жалење си !

Које одд си друже, :facepalm::facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: за жалење си !

И ти си срање па што

Прослависија барем победата на рат не се замарај со Јуве... Или Кошмар ти се?

Иначе арно чист пенал на Наполи не му сиврнаа кога Переира за малце автогол ќе си дадеше ..ама кој му е крив..ионака голот од офсајд го дадоа..па и Џемаили играл за овие гнасите бе:facepalm:.

Иначе арно чист пенал на Наполи не му сиврнаа кога Переира за малце автогол ќе си дадеше ..ама кој му е крив..ионака голот од офсајд го дадоа..па и Џемаили играл за овие гнасите бе:facepalm:.
Пола екипа планинари. :icon_lol:

Добра игра, сепак игравме против силен офанзивен тим па Страмачиони одлично ја постави играта. Кога игра Касано како да сме друг тим. Не можам да издвојам поединци, Хуан изигра супер натпревар, Гуарин, Ранокиа, Ханданович...

Милито се влечкаше по терен како и обично но се извади со голот, Камбијасо одигра солидно во одбрана. Гергано и Перера делуваа малку изгубено денес но на крај најважни се трите бода и скок од една позиција погоре на табелата.

За Снајдер да не се залажуваме, со светска класа играч тимот ке биде послаб? Ако сме изгубиле кога тој бил на теренот тоа е само коинциденција. Проблемот е падот на формата на Милито и ако се повреди некој од одбраната мора Камбијасо да игра... Во трансфер периодот треба да се решат тие 2 проблеми и мислам дека ке имаме тим кој може да се бори за скудето.

И не знам зошто плачат за недосуден пенал кога и голот на Наполи беше од офсајд. Видете ја линијата ос петерецот, Пандев беше во очигледен офсајд.

se slozuvam na tebe na segasnite igraci koi igraat vo prviot tim fali eden igrac od odbrana eden od sredina i toa na mestoto na guarin koj ce znae da ja iznese topkata nadvor i da pokriva u odbrana a Livaja mislim deka zasluzuva pogolema sansa da dobiva dobro se pokazaa dobro u liga evropa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom