Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Које одд си друже,Имам нешто желба да си го дополним постот на годината со докази
за да не ме цитираат некојси продадени души од овја Фк Идризово
И ти си срање па што
Иди навијај ѕа јувентус они и така не се замараа со нишо.
Кај ниб и она сељакон швицарски Лихстајнер стана играч да не зборувам барзањи видал говноико маркиѕио бентнер и други дудлачи ка нив
Немаш ти престава колку можат да бидат јаки Интер замисли го овој состав
Милито + Помошникот на судијата + Гол од опсајд = централен напагач
Касано + главниот судија + пенал + Црвен Картон = Втор напагач
Самуел + Вториот помошник = на најбољи дефанѕивец у сериа А
Плус на ова додади ја и помошта на судиите од другите натпревари ако треба некој да те прерипа на табела и одма го имаш шампионскиот тим у СЕРИЈА А
Па Интер кога беше Шампион не сум пресметал точно ама у просек секоја трета утакмица ја играше со играч помалку
Које одд си друже,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за жалење си !
Прослависија барем победата на рат не се замарај со Јуве... Или Кошмар ти се?Имам нешто желба да си го дополним постот на годината со докази
за да не ме цитираат некојси продадени души од овја Фк Идризово
И ти си срање па што
Иди навијај ѕа јувентус они и така не се замараа со нишо.
Кај ниб и она сељакон швицарски Лихстајнер стана играч да не зборувам барзањи видал говноико маркиѕио бентнер и други дудлачи ка нив
Немаш ти престава колку можат да бидат јаки Интер замисли го овој состав
Милито + Помошникот на судијата + Гол од опсајд = централен напагач
Касано + главниот судија + пенал + Црвен Картон = Втор напагач
Самуел + Вториот помошник = на најбољи дефанѕивец у сериа А
Плус на ова додади ја и помошта на судиите од другите натпревари ако треба некој да те прерипа на табела и одма го имаш шампионскиот тим у СЕРИЈА А
Па Интер кога беше Шампион не сум пресметал точно ама у просек секоја трета утакмица ја играше со играч помалку
Пола екипа планинари.Иначе арно чист пенал на Наполи не му сиврнаа кога Переира за малце автогол ќе си дадеше ..ама кој му е крив..ионака голот од офсајд го дадоа..па и Џемаили играл за овие гнасите бе.
Прослависија барем победата на рат не се замарај со Јуве... Или Кошмар ти се?