Фан Клуб: Интер

Internazionale vs. Roma 1 - 3 poraz Oh Wait Snajder IN
Juventus vs. Internazionale 1 - 3 Snider OUT
Internazionale vs. Milan 0 - 1 Snajder OOUT
OH Wait
Internazionale - Napoli - 2 - 1 Snajder OUT

So ovie fakti i makedoskoto sudstvo te sudi 100%

Papa
Да не играше Снајдер со Рома сигурно ги тепавме.
Во право си.

Прво полувреме доста подобра игра, во второ од 60 минута кога излезе Касано повеќе се чуваше резултатот, одлична утакмица, имаме доста цврст среден ред, Гаргано е звер, не прекинува да трча, Гуарин одличен, Хуан исто така, плус го имаме еден од најдобрите голмани на голот.
Сосема заслужена победа! Forza INTER :icon_lol:

Милито to score @ 2.87
Inter over 1.5 @ 2.00

(маме им ебам , и наполи т2 и милито да дае 2 гола ги имав ...)

Kolkavi плачковци биле овие Наполи да си ебит веко.доста голот од офсајд го дадоа па и уште пенали бараат и креваат раце на секоја одлука како некои ретардирани..очигледно Мацари има влезено во некаков филм и играчите нормално се огледуваат на нивниот тренер затоа ваква селска екипа станале...дебили..па и онај планинарот Бехрами како морон човече нека оди калашников нека држи не е тој за фудбал

(маме им ебам , и наполи т2 и милито да дае 2 гола ги имав ...)
Првото требаше да влезе по секоја логика, само овие се изнапромашуваа а Рицоли не им свиреше пенали, ваљда го платија данокот за ланските срања.

Второто не знам со кој памет си го играл :)

Презадоволен сум од Страма, ми ја послуша молбата Камбијасо да го игра стопер а да не го стави Силвестре дрвото :D. Жуан , каков натпревар заедно со Ранокија одлични беа (иако овој можеше подобро да интервенира при голот). Переира кога си игра на негова позиција е одличен (y). А Касано , што да кажам премногу вреди за овој тим !

A9tISXACIAAH5da.jpg:large

Инаку Гуарин добил воспитна , повеќе додаваше вечерва и не претера со удари од далечина.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom