Фан Клуб: Интер

Ех, ех, еј ... Боаш сеа ти го направи Жозе Мурињо. Ако го пратиш добро Челзи, во последните 6-7 меча Челзи има 1 победа. Така да .. не знам што толку по Боаш сте запнале сите. Ќе видите дека не е којзнае што.

А да.. ќе заборавев.. Боаш ти е ист во замените ко Раниери. Малуда го игра во средина ко плејмејкер, а типот уствари не сфаќа дека Малуда е крило. Шанса му дава на дрвото Меирелеш наместо на Лампс. Есиен го чува за украс. Ужасно, ужасно ...

Бре бре бре, толку му е силата на играчите бе друже, Есиен до некни беше повреден,сакаш одма?Робот е? НЕ е!
За Малуда се согласувам тука....
Боас ти е еден од младите потенцијални тренери,да стани тренериште! Како што си беше во Порто тип-топ.
Еве Боас да бил слаб, Анчелоти шо му фалеше бе?
Па и на тие претходно шо биле во Челзи?o_O

Ех, ех, еј ... Боаш сеа ти го направи Жозе Мурињо. Ако го пратиш добро Челзи, во последните 6-7 меча Челзи има 1 победа. Така да .. не знам што толку по Боаш сте запнале сите. Ќе видите дека не е којзнае што.

А да.. ќе заборавев.. Боаш ти е ист во замените ко Раниери. Малуда го игра во средина ко плејмејкер, а типот уствари не сфаќа дека Малуда е крило. Шанса му дава на дрвото Меирелеш наместо на Лампс. Есиен го чува за украс. Ужасно, ужасно ...
Не направив споредба со Муриљо, јас воопшто не кажав ништо за Боаш.

Ако веќе споредуваме, Боаш во неколку години тренерско искуство има повеќе постигнато од 30 годишна тренерска кариера на Раниери.

Да, и тој е ризик но не гледам друго решение. Не знам колку е точна информацијата дека Фиго одбил да биде тренер до крајот на сезоната, но доколку е, ова е едиствено решение.

Како што реков и во предходниот пост, од ова не може да биде полошо, а секоја промена во ваков случај е добра.

Челзи се во иста ситуација како Интер, ниту кај едните, ниту кај другите не е до тренерот, до играчите е. Никој не може да ме убеди дека Анчелоти е слаб тренер, али ете со Челзи беше за никаде.

Боаш е најдобар избор според мене,многу го сакам за тренер бидејки сигурен сум дека со него ке имаме далеку подобри резултати ! Освојувањето на титулата во Европа лига со Порто е доказ дека се работи за добар тренер,во Челзи не се снајде бидејки реално и играчите не им се јаки и башка му беше прва сезона ! Ми делува сличен како Мурињо,и по начинот на поврзаност со играчите и по прославувањето на головите,позитивно е што ке го има тука и Гуарин кој играше одлично под негова палка во Порто !

Во Интер што се играчите јаки.
Од јака конкуренција, Снајдер е на клупата .

Челзи се во иста ситуација како Интер, ниту кај едните, ниту кај другите не е до тренерот, до играчите е. Никој не може да ме убеди дека Анчелоти е слаб тренер, али ете со Челзи беше за никаде.
Во Челзи управата го искина него, исто ко и Анчелоти и Мурињо. Абрамович сака да се меша секаде, и во трансфери и во тактика и во се (ова со тактиката хипотетички го реков). Морати му даде голема слобода на Мурињо во трансферите затоа и доби такви резултати какви што доби. Најдобро за него ќе биде да го стори истото и со Боаш, доколку дојде во Интер. Во овој тренер има победнички менталитет само му треба простор.

Колку пенали се досудени пртив вас сезонава и ако мојт линкче?

Сезонава и така е изгубена,а Боаш не може и да сака да биде полош избор од Ил Лузеро.
Така да,дали Фиго дали некој си трет ќе биде тренер,исто се фаќа,сезоната е у курац отидена,а Боаш ќе биде паметно да се доведе,ем долгорочно решение,ем го познава Интер,ем Мурињо му беше учител.

Сезонава и така е изгубена,а Боаш не може и да сака да биде полош избор од Ил Лузеро.
Така да,дали Фиго дали некој си трет ќе биде тренер,исто се фаќа,сезоната е у курац отидена,а Боаш ќе биде паметно да се доведе,ем долгорочно решение,ем го познава Интер,ем Мурињо му беше учител.

Може и полошо.. Раниери и покрај се да остане до крај на сезоната :confused:

Значи останува лузеров,епа сеа дефинитвно му кажуваме чао на тоа трето место ! Ако дојдеше Боаш колку толку ке се надевав али вака најдобро е да завршиме 7 место ,нема потреба од лига европа и тоа срање !

Морати намерно не го ангажира сега Боаш,ќе чека до јуни дали Гвардиола ќе остане во Барса.
Ако остане тогаш ќе дојде Боаш.
Е сега лошото е тоа што ние ќе си го трпиме Раниерчо до крај на сезона и ќе завршиме на 8 место.:D

а можи и уште полошо од полошото. ако раниери остани, интер многу веројатно ќе испадни од марсеј во лш (не е провокација, мое мислење).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom